Temmuz Ay'ı anneleri

İyi akşamlar kızlar bugün detaylı ultrasonomuz vardı doktor herşeyine normal dedi ama duruşundan olabiliri kalp aut damarını göremedi ünivertteye gönderdi bakalım oraya gidicez allahın dediğinden başka bişey olmaz allah bebeğimi sağlıklı eylesin inşallah dualarınızı bekliyorum

İnşallah sorun çıkmaz canım Allah yardımcınız olsun.

merak etme canım duruşundandır :) doktor bizim yavruyla 3 saat uğraştı. yattığım yerden çikolata yedirdi, muayeneden gönderdi yürü gel dedi, yine olmadı en son git 1 saat sonra gel dedi. 3 saatte tamamlayabildi doktor taramayı :) içini ferah tut :)

Duruşundan kaynaklıdır canım, Allah'ın izniyle birşey çıkmayacak inşallah.

Duruşuyla ilgilidir canım benim bebek de sağ elini açmamıştı, dr sağ el açıklığı izlenmedi ultrasonun basından beri açmadı ama pozisyondandır dedi rapora da o şekilde yazacaktı sonra ben sorular sorup tedirgin olunca 1 saat sonra gel bida bakalım dedi çikolata yedim yürüdüm gezdim açmıştı elini sıpam çok şükür iyi haberlerini bekliyoruz

Sıkma canını insallah birsey yoktur bencede canim guzel haberlerini bekliyoruz.

Bu arada seker testini bende yaptiricam haftaya cuma kontrolum var, abartilan kadar zararli bi durum oldugunu sanmıyorum sonucta bunu da isteyen doktor. Tatliyla ilgili sorunun yok severim ama sekerli su icmek hemde ac karnına gayet zor olacaktir

Bende gerekli olduğunu düşünüyorum, yaptıracağımda haftaya filan.

sağolasın aynen cannım duruşundanmış bizimkininde bugün üniverste hastenside bir sorun görmedi doktor allaha şükür bizimkide ugraştırdı

allaha şükür iyi haberlerimiz bir sorun çıkmadı sağol canım

ben pek yaptırmayı düşünmüyordum ama bugün doktorumla tekrar konuşunca yaptırdım ve yüksek çıktı sonucum diyete başlıcaz alllah başka dert vermesin

Bugün kontörlüm vardı yarın sabahta şeker yüklemesi için çağırdı doktorum. inşallah sorunsuz yaptırabiliriz ve sonuçlar iyi olur Allah'ın izniyle :))
inşallah canım benim doktorumda konuşurken çok sık idrara çıkıyorum ve çok su içiyorum dedim şeker olmasın dedi testede yüksek çıktı şekerim yarın tekrar bakılcak benimde

Merhaba kızlar
Dün rutin kontrolum vardı. Herşey yolunda çok şükür. Daha sonrasında alışverişe çıktık. Herşeyimizi aldık. Besigi de mobilya beşik aldim bu kaç yıl kullanmak istiyorum. Diğer ihtiyaçlarını da tamamladık. Sadece bebek arabamiz kaldı. Siz neler yaptiniz

Gözün aydın canım. Güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah.
Ben sadece dolap ve şifonyer aldım. Beşiği seçtik bir ara gidip alacağız. 5-6 ad zıbın tk , 2 ad battaniye aldım sadece. Diğer ıvır zıvırlarda belli gidip alınmayı bekliyor. Şimdi internetten hastane için gecelik aldım 2 ad, 1 ad de tayt takım aldım.

Bebek arabasının marka model belli onu da alırız bir ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…