- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
Güzel günlerde kullan inşallah canım. Bende iki adet gecelik aldık. Birinin önü komple düğmeli emzirirken kolay olur diye. Diğeri normal. Bir de emzirme atleti falan aldık. Alışveriş yaparken bu heyecanlandım: DGözün aydın canım. Güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah.
Ben sadece dolap ve şifonyer aldım. Beşiği seçtik bir ara gidip alacağız. 5-6 ad zıbın tk , 2 ad battaniye aldım sadece. Diğer ıvır zıvırlarda belli gidip alınmayı bekliyor. Şimdi internetten hastane için gecelik aldım 2 ad, 1 ad de tayt takım aldım.
Bebek arabasının marka model belli onu da alırız bir ara.
Güzel günlerde kullan inşallah canım. Bende iki adet gecelik aldık. Birinin önü komple düğmeli emzirirken kolay olur diye. Diğeri normal. Bir de emzirme atleti falan aldık. Alışveriş yaparken bu heyecanlandım: D
Aynen öyle valla canım. Dün eve geldik eşyaları açtık. Eşim şimdi nolcak diyo :) dedim beklicez yapacak bisi yok. Oflaya poflaya tamam dediBenimde biri komple düğmeli, digeri yarım düğmeli :) Atlet de alacağım listemde var. Evet insan hevesleniyor. Dolapları filan kurmadık daha iyice hevesleniriz vakit geçmez bu sefer diye :)
Benim de şeker yüksek çıktı doktor dahiliye doktoruna gitmen gerekiyor dedi. Senin yüksek çıktığında ne yaptı doktorun ben sonuçların kaçtı canım?sağol canım allaha şükür bugün hayırlı haberler aldık bişey yokmuş bitek gebelik şekirim yüksek çıktı
Geçmiş olsun canım. Inşallah sıkıntısız geçirirdim. Dikkat edersen bu sorun olmaz diye biliyorum. Inşallah sorun yasamazsinBenim de şeker yüksek çıktı doktor dahiliye doktoruna gitmen gerekiyor dedi. Senin yüksek çıktığında ne yaptı doktorun ben sonuçların kaçtı canım?
Benim 75 gr yükleme yaptırdı
açlık 100
1.saat 223
2. Saat 163 çıktı
Rabbim yardımcın olsun inşallah bir sıkıntı olmazBenim de şeker yüksek çıktı doktor dahiliye doktoruna gitmen gerekiyor dedi. Senin yüksek çıktığında ne yaptı doktorun ben sonuçların kaçtı canım?
açlık 100
1.saat 223
2. Saat 163 çıktı
Geçmiş olsun canım. Inşallah sıkıntısız geçirirdim. Dikkat edersen bu sorun olmaz diye biliyorum. Inşallah sorun yasamazsin
Saolun dualarınız için inşallah bi sorun olmaz bende dua ediyorum.Rabbim yardımcın olsun inşallah bir sıkıntı olmaz
olsun canım allah başka dert vermesin bebeşler sağlıklı olsun biz dayanırız herşeye doktorum dahiliyeye yönlerdirdi oraya daha gitmedim eşim izin alacak öyle gidicem istifra edebilirim diye kendime güvenmiyorum ilk seferde bana 50gr yükeme yapıldı 1 saat sonra 187 çıktı şimdi gittiğimde 100 gr yapılcak heralde yürüyüş ve diyet önerdi doktorum pazartesi yada salı gidicem dahiliye doktorunaBenim de şeker yüksek çıktı doktor dahiliye doktoruna gitmen gerekiyor dedi. Senin yüksek çıktığında ne yaptı doktorun ben sonuçların kaçtı canım?
açlık 100
1.saat 223
2. Saat 163 çıktı
bizde hastane çıkışı aldım 10 luk bir takım tulum falan aldım bikaçyane hediyeler var bide kıyafet olarak bişey almam doğduktan sonra artık beşiği internetten alcaz beyendik sepet beşik ,2 tane pijama aldım ,çantaya karar veremiyom sırt cantasımı alayım yandanmı layım diye siz nasıl aldınızMerhaba kızlar
Dün rutin kontrolum vardı. Herşey yolunda çok şükür. Daha sonrasında alışverişe çıktık. Herşeyimizi aldık. Besigi de mobilya beşik aldim bu kaç yıl kullanmak istiyorum. Diğer ihtiyaçlarını da tamamladık. Sadece bebek arabamiz kaldı. Siz neler yaptiniz
Dahiliye doktoru diyetisyene yönlendirdi diyetle beraber günde 4 defa şeker ölçümü yapacağım benim çok yüksek çıktı sonuçlarolsun canım allah başka dert vermesin bebeşler sağlıklı olsun biz dayanırız herşeye doktorum dahiliyeye yönlerdirdi oraya daha gitmedim eşim izin alacak öyle gidicem istifra edebilirim diye kendime güvenmiyorum ilk seferde bana 50gr yükeme yapıldı 1 saat sonra 187 çıktı şimdi gittiğimde 100 gr yapılcak heralde yürüyüş ve diyet önerdi doktorum pazartesi yada salı gidicem dahiliye doktoruna
ben yandan aldım canım. portbebe setiyle beraber kanguru falan takım aldım. Onun cantası yandan. ama ilerde zorlanırsam sırt cantası da almayı dusunebilirim.bizde hastane çıkışı aldım 10 luk bir takım tulum falan aldım bikaçyane hediyeler var bide kıyafet olarak bişey almam doğduktan sonra artık beşiği internetten alcaz beyendik sepet beşik ,2 tane pijama aldım ,çantaya karar veremiyom sırt cantasımı alayım yandanmı layım diye siz nasıl aldınız
Ben sırt çantası aldım bana taşıması daha kolay geliyor. Hem Bebek hem çantayla uğraşmak zor olur sırtıma takarım rahat ederim diye düşünüyorum :) genelde öneriler de o yönde oldu bana :)bizde hastane çıkışı aldım 10 luk bir takım tulum falan aldım bikaçyane hediyeler var bide kıyafet olarak bişey almam doğduktan sonra artık beşiği internetten alcaz beyendik sepet beşik ,2 tane pijama aldım ,çantaya karar veremiyom sırt cantasımı alayım yandanmı layım diye siz nasıl aldınız
Valla biz dayanamadık kurdukBen daha seker yüklemesi yaptirmadim. Haftasonu yaptiracagim insallah.
Dun beşiğide aldik İkea dan. Kurmuyoruz ama daha. Dolapları filan balkona yigdik,subat gibi kurmayı düşünüyoruz.
Valla biz dayanamadık kurdukhayırlı olsun canım güle güle kullansın bebis sağlıkla inşallah
Ben zaten oda yapmıycağım için beşik takımı bakmadım şuan park yatak düşünüyorum onuda annemler almak istiyolar farklı şehirde olduğumuzdan oraya gidince bakıp beğenicem inşallah kıyafet çok abartmadım KV ve annem tüm örgü işini şimdiden bitirdiler. Annemde KV de bebek için farklı alışverişte bulunmuşlar daha şimdiden 6,7 battaniyesi oldu iki tarafında ilk torun olduğundan almayın desemde heveslenince kıyamıyorum ben bonya işini küvet kova maşrapa yıkama filesi bornoz havlu gibi eşyaları aldım ama ona bile iki tarafta ben alıcaktım dedi anlıycanız bana pek bişey kalmıyo arabayı doğduktan sonra almayı düşünüyorum puset bakıyorum daha tam net beğendiğim bişey bulamadım. Umarım bebişlerimiz sorunsuz ve sağlıkla doğarlar.
Olması gerektiği gibi canım benim ekstradan fazla odam yok bebek için ileride ev değiştirebiliriz ama zaten ilk iki sene ayırmamSözde bende oda yapmadım ama dolaplarım bana zor yettiği için mecbur dolap ve şifonyerde aldım :) Gerçi ben araytı fazla açmadan odamızı ayıracağım. Gece yatıp sabah kalmaya başladığı an benim için odayı ayırmanın zamanı gelmiştir.Etraftaki arkadaşlardan tecrübe ettiğim kadarıyla uzatınca zor oluyor ayırması. Zaten oda ayırsam bile annem yatacak odasında onunla, sorun olmaz diye düşünüyorum.
Bizde ufak tefek şeyleri alıyor iki taraf, annemin zaten pek maddi durumu yok fazlasına. Biz herşeyi aldık sayılır dediğimiz için KV hastane masrafını benden olsun o zaman dedi. O da az birşey değil zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?