Temmuz Ay'ı anneleri

Olması gerektiği gibi canım benim ekstradan fazla odam yok bebek için ileride ev değiştirebiliriz ama zaten ilk iki sene ayırmam

Bizim yerimiz var canım, o yüzden çok uzatmadan ayıracağız. Eğer gece uykuları düzene giröiş olursa 5-6 aylıkken ayırmayı planlıyorum. Tabi evdeki hesap çarşıya uymaz derler. Daha önce deneyimlemedik hiç, belkide ayıramam. Zamanı gelince göreceğiz :)

İnşallah herşey planladığın gibi olur canım

Sen sezeryan istiyosun dimi

Aslında evet kesinlikle sezeryan diyordum ama normal fikrine de alışmaya başladım. Gerçi doktor bebek bu hızda giderse 4 kg civarı doğar diyor. O kadar büyük olursa normal doğum tercih edermiyim bilmiyorum. Karışığım yani, ilerleyen haftalarda bebeğin durumuna ve çatı muayenesine göre karar vereceğim. Hayırlısı artık canım.

İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun ben kendimi her iki durumada hazırlıyorum ama inşallah normal doğum ümidim

olsun canıöm allah bebişlerimizi ağlıklı eylesin biz katlanırız ben dün yaptırdım 100 lük şeker yüklemesi sonuçlarım açlık 93; 1 saat sonra 205; 2 saat sonra 213; 3 saat sonra 192 çıktı dahihiye direkt insüline başladı bende başlayalım istediğimiz seviyeleredüşerse insülini keseriz dedi .Şeker yüklemesi bitti 3 sat sonra kahvaltı edince ağırmı geldi anlamadım ama çok kötü oldum başım döndü elim ayağım titredi bereket eşim yanımddaı

iyi akşamlar kızlar dün şeker yüklemesi yaptırdım tektaar ve yükesek çıktı diyete ve insüline başlandı hayırlısı olsun napalım allah başka dert vermesin kızlar . Ben bugün ikinci doz tetenoz aşımıda yaptırdım inşallah ağrısız gecer

İnşallah sorun olmaz canım benim şekeri çıkan bikaç arkadaşım var dikkat edince gayet iyi durumdalar seninde bir sorunun olmaz inşallah

Allah yardımcımız olsun canım inşallah sorunsuz atlatırız

Geçmiş olsun . Biraz dikkat edersen sıkıntı olmaz inşallah.

Kizlar seker yüklemesini yaptırdım. Aclik 82, glikozdan sonra 118 cikmis. Gecti gitti cok sukur.
Bu kadar mi olur benim de aclik 70 tokluk 118 cikti bugun yaptirdim, dr la konusamadim henuz ama netten baktim dusuk degerler yani korkacak bisey yok cok sükur Kan sayimi idrar da yaptirdim hepsi temiz cok sukur, bebiste iyi 25. Haftadayiz.

Bu kadar mi olur benim de aclik 70 tokluk 118 cikti bugun yaptirdim, dr la konusamadim henuz ama netten baktim dusuk degerler yani korkacak bisey yok cok sükur Kan sayimi idrar da yaptirdim hepsi temiz cok sukur, bebiste iyi 25. Haftadayiz.

Maasallah canım. Tam 27 haftaligim ben ama bebek 29 hafta görünüyor ekranda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…