Oh oh maşallah Benimki de önde gidiyor doktor iri olcak dedi 800 gr 32 cm normalde 24. Haftadayım ultrasonda 25 çıktımMaasallah canım. Tam 27 haftaligim ben ama bebek 29 hafta görünüyor ekranda :)
Bende şeker yüklemesini sormak için girmiştim :) yapanlara geçmiş olsun :) bende 27+2'de yaptırıcam geç olur mu diye düşündüm amaMaasallah canım. Tam 27 haftaligim ben ama bebek 29 hafta görünüyor ekranda :)
Bende şeker yüklemesini sormak için girmiştim :) yapanlara geçmiş olsun :) bende 27+2'de yaptırıcam geç olur mu diye düşündüm amamavi_lina sende bu vakitlerde yaptın herhalde dimi
sağol canım bundan sonra dikkatli lucazGeçmiş olsun . Biraz dikkat edersen sıkıntı olmaz inşallah.
maşallah size canımBu kadar mi olur benim de aclik 70 tokluk 118 cikti bugun yaptirdim, dr la konusamadim henuz ama netten baktim dusuk degerler yani korkacak bisey yok cok sükur Kan sayimi idrar da yaptirdim hepsi temiz cok sukur, bebiste iyi 25. Haftadayiz.
maşallah size bebişle canımKizlar seker yüklemesini yaptırdım. Aclik 82, glikozdan sonra 118 cikmis. Gecti gitti cok sukur.
Çok sağol canım.maşallah size canım
bu altta bebegınıızın dogucagı bilgiler yazıyo ya nasil yapioruz onu bilgi verrmısınzİyi haftalar kızlar. hafta sonu bebeğin küçük dolabını kurduk bir köşeye :) Daha sonra odama taşıyacağım.
Bugün kargodan bebek arabamızda gelmiş, akşam anneme gidip bakacağım.
Son ultrasonda tahmini doğum 10 mart çıktı, 70-80 gün kaldı doğuma inşallah, Ay çok heyecanlı :))
Aaa birde dün gece rüyamda oğlumu doğurduğumu ve emzirdiğimi gördüm. Çok güzeldi bana benziyordu :)
Rabbim gerçeğine kavuştursun inşallah Amin.
Eki Görüntüle 1930335 Eki Görüntüle 1930336
Maşallah canım çok hoşlar güle güle kullan inşallah. Bunlar çok güzel heycanlar. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinİyi haftalar kızlar. hafta sonu bebeğin küçük dolabını kurduk bir köşeye :) Daha sonra odama taşıyacağım.
Son ultrasonda tahmini doğum 10 mart çıktı, 70-80 gün kaldı doğuma inşallah, Ay çok heyecanlı :))
Aaa birde dün gece rüyamda oğlumu doğurduğumu ve emzirdiğimi gördüm. Çok güzeldi bana benziyordu :)
ayy ne güzel rüya allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. dolapta güzeimiş allah kullanmayı nasip etsinİyi haftalar kızlar. hafta sonu bebeğin küçük dolabını kurduk bir köşeye :) Daha sonra odama taşıyacağım.
Güle güle kullanın canım. Bizimde mobilyamız hazır perde ve halı bakıyorum şimdi.İyi haftalar kızlar. hafta sonu bebeğin küçük dolabını kurduk bir köşeye :) Daha sonra odama taşıyacağım.
ayy ne güzel rüya allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. dolapta güzeimiş allah kullanmayı nasip etsin
Güle güle kullanın canım. Bizimde mobilyamız hazır perde ve halı bakıyorum şimdi.
Iyi akşamlar kızlar.
Bisi sormak istiyorum. Benim bir haftadır falan kasiklarim da ara ara ağrılarım oluyor. Regl sancısı gibi. Bu tarz bisi yaşayan yada bilgisi olan var mi
Çok şiddetli değil canım ara ara gelip gidiyor. Ayın 4 ünde kontrol var bakalım bi danisicamCok şiddetli degil ise normaldir canim. Bebekler iyice buyudu artık ağırlık yapıyorlar.. şiddetinde artma olursa doktorunu bilgilendir mutlaka.
Aynisi bende de var bikac gundur, dun ustume battaniye aldim oyle oturdum sicak iyi geldi diyebilirim. Rahim buyudugu icin oluyor heralde yoksa 1 hafta once doktordaydim bi sorun olsa soylerdi.Çok şiddetli değil canım ara ara gelip gidiyor. Ayın 4 ünde kontrol var bakalım bi danisicam
ara ara oluyo canım benimder şiddetli olmadıkca sorun olmaz yazıyo internette bebek büyüdüğü için geriliyormuş kaslarIyi akşamlar kızlar.
Bisi sormak istiyorum. Benim bir haftadır falan kasiklarim da ara ara ağrılarım oluyor. Regl sancısı gibi. Bu tarz bisi yaşayan yada bilgisi olan var mi
sen dikkat et genede çok şiddetli olursa doktoruna söyleara ara oluyo canım benimder şiddetli olmadıkca sorun olmaz yazıyo internette bebek büyüdüğü için geriliyormuş kaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?