Temmuz ayı Hamile olmak icin ovulasyon testi takibim

Aynen canım her şeyin hayırlısı ovulasyon yalanmış yani 2 kere yumurtladim 2side tutmadı bundan sonra ovulasyon stresine girmeden akışına birakcam belkide akışına bırakmadığım için olmuyor

Aynen canım her şeyin hayırlısı ovulasyon yalanmış yani 2 kere yumurtladim 2side tutmadı bundan sonra ovulasyon stresine girmeden akışına birakcam belkide akışına bırakmadığım için olmuyor
test kesinlikle bizi iyice strese soktu, ama sen mesela 2 kere yumurtladığını öğrendin. Doktora gidip kontrollerini de yaptırabilirsin tabi ki bu arada, bir sorun varsa görülür, çözülür. HSG çektirebilirsin. Eşin sperm testi yaptırabilir mesela, bas adama keçi boynuzunu kemirsin dursun hahahah

Doktora gitmiş miydin bu konuda
gitmez olurmuyum cnm 5 yilda 5 tane doktor degistirdim hepside ozeldi ama hepside ayni tedaviyi uyguladi bi sorun yol diye bi ilac verip gonderiyolardi kontrollere gidiyodum takip ediyollardi iliski oneriyolardi olacak olacak diye bu gune kadar geldim belki zamani var nasip

Evet öyle ama bu ay çok belirti yaşadım başka sağlık sorunum var demek ki ona da üzüldüm
Hiç üzülme canm daha yolun başındasın hem bu belirtileri hissetmen aslında daha iyi. yumurtaların gayet güzel çalışıyo pik gördün sonra silikleşti. zaten her ay gebe kalma ihtimali akadar düşük bi orankı cok normal şuanda. Hem de daha adet olmadın umut var belki kana geç karısıyodur

Amin canım insallah güzel motive edici şeyler söylemişsin çok teşekkür ederim

Gerçekten nasip işi demek ki.. inşallah en kısa zamanda gebe kalırsın

Allah seni napmasin evet ya bu ay moralimi bozan şeyler arasında hem 2sinin tutmaması hem acaba sorun mu var düşüncesi çünkü bildiğin gebelik belirtileri yaşadım ki hala devam diyor.. Bu onumuzdemi aya da şans verdim eğer bu ayda da tutmazsa doktora goruncem

Canım Hakikimizda hayırlısı olsun benimde 1 yıl olacak bu dönem boyunca hiç korunmadik malesef büyüklerimizin zamanında ovulasyon vs hicbirsey yoktu kendiliğinden şuan bizim yaşam sartlarimiz yediğim yicekler solugumuz hava herşey bambaşka oyuzden erkek ve kadında malesef düştü biz yine hergun yeni bir umut Hamdolsun Allah geciktiriyorsa guzellestiriyor seninle aynı duygular içerisindeyiz emin ol ama hep birlikte birbirimize destek olucaz Umut herzaman vardır büyük ihtimal vücudumuzda lh dalgalanmaları oluyor ovulasyonda Etkiliyor her ay bir strese sokuyoruz kendi kendimiz engelliyoruz

O kadar güzel özetlenmişsin ki.. Umudumuzu kaybetmeyelim yeter ki

O kadar güzel özetlenmişsin ki.. Umudumuzu kaybetmeyelim yeter ki
Sakın Allaha isyan etme bu bir süreç senelerce olmayan insanlar var ben mesela 3 sene olmadı benim evet agladım yıprandım ama sonunda ya olmuyosa olmuyo Rabbim senden gelene razıyım dedim o ay hamile kaldım hamile kalmamanın en büyük düşmanı sitrestir bırak o testleri akışına bırak ilişkiye cocuk için girme kendin istediğin için gir zaten böyle olunca Allahımın izniyle en kısa zamanda hamile kalcagını göreceksin bu yüzden rabbime dua et senden gelene razıyım de inşallah hersey yoluna girer bunu sende görüceksin

Böyle mesajlari görünce o kadar motivasyon oluyorum ki o güzel kalbiniz için çok teşekkür ederim evet ilk saatler çok kötüydum şuan alıştım hamile olmadığıma daha iyiyim .. Ben eşimi de öyle buldum bir gün o kadar içten dua ettim ki tam umudumu kaybettiğim anda Allah bana benim için en güzel eşi verdi.. o yüzden böyle bir yazıyı okuduğumda aklıma ilk eşim geldi çok teşekkür ederim bu arada amin insallah

Rabbim herzaman gönlündekini versin huzurla sağlıkla bana dua et inşallah

Adet olmam gerekti olmadım ve ovulasyon yaptım. Kan dün verdim negatif çıktı vücudum benimle oyun oynuyor adet olduğumda haber ederim kızlar bu son ovulasyon testimdi

koyulasma var gibi ama kanda negatif bunu böyle paylaşma sebebim umitlenmeyin kızlar ovulasyon testindeki koyuluga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…