- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
- Konu Sahibi cesursavasci
-
Aynen canım her şeyin hayırlısı ovulasyon yalanmış yani 2 kere yumurtladim 2side tutmadı bundan sonra ovulasyon stresine girmeden akışına birakcam belkide akışına bırakmadığım için olmuyorşuan üzüntünü çok iyi anlayabiliyorumama bu bir süreç ve böyle yolda düşmeler kalkmalar olacak, içini ferah tutmaya çalış ve üzüntünü de yaşa dibine kadar sonra yola devam pes etmek yok, vakti zamanı var, herşeyin hayırlısı canım
test kesinlikle bizi iyice strese soktu, ama sen mesela 2 kere yumurtladığını öğrendin. Doktora gidip kontrollerini de yaptırabilirsin tabi ki bu arada, bir sorun varsa görülür, çözülür. HSG çektirebilirsin. Eşin sperm testi yaptırabilir mesela, bas adama keçi boynuzunu kemirsin dursun hahahahAynen canım her şeyin hayırlısı ovulasyon yalanmış yani 2 kere yumurtladim 2side tutmadı bundan sonra ovulasyon stresine girmeden akışına birakcam belkide akışına bırakmadığım için olmuyor
gitmez olurmuyum cnm 5 yilda 5 tane doktor degistirdim hepside ozeldi ama hepside ayni tedaviyi uyguladi bi sorun yol diye bi ilac verip gonderiyolardi kontrollere gidiyodum takip ediyollardi iliski oneriyolardi olacak olacak diye bu gune kadar geldim belki zamani var nasipDoktora gitmiş miydin bu konuda
Hiç üzülme canm daha yolun başındasın hem bu belirtileri hissetmen aslında daha iyi. yumurtaların gayet güzel çalışıyo pik gördün sonra silikleşti. zaten her ay gebe kalma ihtimali akadar düşük bi orankı cok normal şuanda. Hem de daha adet olmadın umut var belki kana geç karısıyodurEvet öyle ama bu ay çok belirti yaşadım başka sağlık sorunum var demek ki ona da üzüldüm
Amin canım insallah güzel motive edici şeyler söylemişsin çok teşekkür ederimHiç üzülme canm daha yolun başındasın hem bu belirtileri hissetmen aslında daha iyi. yumurtaların gayet güzel çalışıyo pik gördün sonra silikleşti. zaten her ay gebe kalma ihtimali akadar düşük bi orankı cok normal şuanda. Hem de daha adet olmadın umut var belki kana geç karısıyodur
Gerçekten nasip işi demek ki.. inşallah en kısa zamanda gebe kalırsıngitmez olurmuyum cnm 5 yilda 5 tane doktor degistirdim hepside ozeldi ama hepside ayni tedaviyi uyguladi bi sorun yol diye bi ilac verip gonderiyolardi kontrollere gidiyodum takip ediyollardi iliski oneriyolardi olacak olacak diye bu gune kadar geldim belki zamani var nasip
Allah seni napmasintest kesinlikle bizi iyice strese soktu, ama sen mesela 2 kere yumurtladığını öğrendin. Doktora gidip kontrollerini de yaptırabilirsin tabi ki bu arada, bir sorun varsa görülür, çözülür. HSG çektirebilirsin. Eşin sperm testi yaptırabilir mesela, bas adama keçi boynuzunu kemirsin dursun hahahah
insallah cnm adet oldunmu peki bn olmadim daha ama oldum olacam modundayim suanGerçekten nasip işi demek ki.. inşallah en kısa zamanda gebe kalırsın
Bende o modda yok daha olmadıminsallah cnm adet oldunmu peki bn olmadim daha ama oldum olacam modundayim suan
Canım Hakikimizda hayırlısı olsun benimde 1 yıl olacak bu dönem boyunca hiç korunmadik malesef büyüklerimizin zamanında ovulasyon vs hicbirsey yoktu kendiliğinden şuan bizim yaşam sartlarimiz yediğim yicekler solugumuz hava herşey bambaşka oyuzden erkek ve kadında malesef düştü biz yine hergun yeni bir umut Hamdolsun Allah geciktiriyorsa guzellestiriyor seninle aynı duygular içerisindeyiz emin ol ama hep birlikte birbirimize destek olucaz Umut herzaman vardır büyük ihtimal vücudumuzda lh dalgalanmaları oluyor ovulasyonda Etkiliyor her ay bir strese sokuyoruz kendi kendimiz engelliyoruzBana kadın doğuma gorun değerlerine baktor dedi adetin 2.3.gunu ama üzme kendini daha yolun başındasıniz dedi bu kadar zor olduğunu bilseydim en başından denemeye başlardım 1 yıl olacak evlenelim 4 aydır deniyoruz olmuyor.. kendi ailemde ne zaman isterlerse o zaman çocukları olmuş ama benim olmuyor çok acı verici
O kadar güzel özetlenmişsin ki.. Umudumuzu kaybetmeyelim yeter kiCanım Hakikimizda hayırlısı olsun benimde 1 yıl olacak bu dönem boyunca hiç korunmadik malesef büyüklerimizin zamanında ovulasyon vs hicbirsey yoktu kendiliğinden şuan bizim yaşam sartlarimiz yediğim yicekler solugumuz hava herşey bambaşka oyuzden erkek ve kadında malesef düştü biz yine hergun yeni bir umut Hamdolsun Allah geciktiriyorsa guzellestiriyor seninle aynı duygular içerisindeyiz emin ol ama hep birlikte birbirimize destek olucaz Umut herzaman vardır büyük ihtimal vücudumuzda lh dalgalanmaları oluyor ovulasyonda Etkiliyor her ay bir strese sokuyoruz kendi kendimiz engelliyoruz
Allah'ın izniyle zamanı geldiğinde güzel sonuçlar alcaz.Kalpden sevincezO kadar güzel özetlenmişsin ki.. Umudumuzu kaybetmeyelim yeter ki
Sakın Allaha isyan etme bu bir süreç senelerce olmayan insanlar var ben mesela 3 sene olmadı benim evet agladım yıprandım ama sonunda ya olmuyosa olmuyo Rabbim senden gelene razıyım dedim o ay hamile kaldım hamile kalmamanın en büyük düşmanı sitrestir bırak o testleri akışına bırak ilişkiye cocuk için girme kendin istediğin için gir zaten böyle olunca Allahımın izniyle en kısa zamanda hamile kalcagını göreceksin bu yüzden rabbime dua et senden gelene razıyım de inşallah hersey yoluna girer bunu sende görüceksinO kadar güzel özetlenmişsin ki.. Umudumuzu kaybetmeyelim yeter ki
Böyle mesajlari görünce o kadar motivasyon oluyorum ki o güzel kalbiniz için çok teşekkür ederimSakın Allaha isyan etme bu bir süreç senelerce olmayan insanlar var ben mesela 3 sene olmadı benim evet agladım yıprandım ama sonunda ya olmuyosa olmuyo Rabbim senden gelene razıyım dedim o ay hamile kaldım hamile kalmamanın en büyük düşmanı sitrestir bırak o testleri akışına bırak ilişkiye cocuk için girme kendin istediğin için gir zaten böyle olunca Allahımın izniyle en kısa zamanda hamile kalcagını göreceksin bu yüzden rabbime dua et senden gelene razıyım de inşallah hersey yoluna girer bunu sende görüceksin
Rabbim herzaman gönlündekini versin huzurla sağlıkla bana dua et inşallahBöyle mesajlari görünce o kadar motivasyon oluyorum ki o güzel kalbiniz için çok teşekkür ederimevet ilk saatler çok kötüydum şuan alıştım hamile olmadığıma daha iyiyim .. Ben eşimi de öyle buldum bir gün o kadar içten dua ettim ki tam umudumu kaybettiğim anda Allah bana benim için en güzel eşi verdi.. o yüzden böyle bir yazıyı okuduğumda aklıma ilk eşim geldi çok teşekkür ederim bu arada amin insallah
Dualarımda olacaksınRabbim herzaman gönlündekini versin huzurla sağlıkla bana dua et inşallah
demekki t cizgisi dahami koyu olcak kiAdet olmam gerekti olmadım ve ovulasyon yaptım. Kan dün verdim negatif çıktı vücudum benimle oyun oynuyoradet olduğumda haber ederim kızlar bu son ovulasyon testimdi
Eki Görüntüle 3281133
Demek ki birde lh bu kadar net olması saçma kanda cikmadi adet olcsm niye bu böyle anlamadım daha silik olması gerekdemekki t cizgisi dahami koyu olcak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?