Temmuz ayı Hamile olmak icin ovulasyon testi takibim

ben ovulasyon yapmaya devam o zaman :)

inşallah

kızlar ben çok gerildim ya baya gerildim hemde e nabiza dün sabah 08.18de verdiğim test sonucu hala düşmedi.. meraktan çatlıyorum acaba olumsuz mu diyorum acaba olumlu mu bunu düşünüp duruyorum.. e nabiza ne zaman düşer bu bileniniz var mı? Bana ebeden öğlene doğru öğrenebilirsin demişlerdi e nabiza neden düşmüyorsa bu bilgi

Yaaa kac kı belkı artar
Yok canım artmaz malesef o ihtimali vermedi belkide başka sorunum var kist tarzı bir şey bilmiyorum çünkü ben bu ay baya belirti yaşadım kasıklarimda batma oldu dolgunluk hissi vardı ağrılar oluyordu belki başka bi sebep ama çok üzüldüm hiçbir sebep yokken 4.ayda da olmadı ağlamamak için kendimi zor tutuyorum böyle bir şey çok garip duygularımı tarif edemiyorum.. insanların istemeyip oluyor ben ne kadar istersem o kadar olmuyor..

Bana kadın doğuma gorun değerlerine baktor dedi adetin 2.3.gunu ama üzme kendini daha yolun başındasıniz dedi bu kadar zor olduğunu bilseydim en başından denemeye başlardım 1 yıl olacak evlenelim 4 aydır deniyoruz olmuyor.. kendi ailemde ne zaman isterlerse o zaman çocukları olmuş ama benim olmuyor çok acı verici

akşamı beklemek gerekiyor.

böyle isyan edersen daha kötüsü olabilir 4 ay dediğin ne ki daha 1 yıl olmamış evleneli. zaten 6ay 1yıl normal bekleme süresi. çok çok istiyorsan doktora gidip klomen femara kullan derim ama doktora 1 yıl olmadı evleneli 4 aydır korunmuyoruz dersen hiç bi şey yapmadan gönderir seni

Aradım canım Allah razı olsun ama malesef sonuç olumsuz çok üzgünüm şuan.. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum galiba uzun süre buralara girmicem
şuan üzüntünü çok iyi anlayabiliyorum ama bu bir süreç ve böyle yolda düşmeler kalkmalar olacak, içini ferah tutmaya çalış ve üzüntünü de yaşa dibine kadar sonra yola devam pes etmek yok, vakti zamanı var, herşeyin hayırlısı canım

Evet öyle ama bu ay çok belirti yaşadım başka sağlık sorunum var demek ki ona da üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…