- Konu Sahibi cesursavasci
-
ben ovulasyon yapmaya devam o zaman :)Allah hepimize hayırlı şekilde nasio etsin bende bir ara ovulasyonla takip ediyordum reglime 5 gün varken belirgin koyudu reglim yaklaştıkça azaldı regli gördüm buradan bir arkadasimla aynı ay takip yaptik onun azdan rengi çoğaldı pik gibiydigebelik haberini aldım Güzel sonuçlar Aliriz
Bilgim yok canimTeşekkür ederim canım 5 saat diye duydum benim ki bir de geç çatlıyor avokada tuturu mu acaba öyle birşey duymuştum
Allah hepimize hayırlı şekilde nasio etsin bende bir ara ovulasyonla takip ediyordum reglime 5 gün varken belirgin koyudu reglim yaklaştıkça azaldı regli gördüm buradan bir arkadasimla aynı ay takip yaptik onun azdan rengi çoğaldı pik gibiydigebelik haberini aldım Güzel sonuçlar Aliriz
ben ovulasyon yapmaya devam o zaman :)
Numarasını nerden buldunEbeyı arayıp ogrenebılırsın bn oyle ypmstım
Teşekkür ederimSaglık ocagının adını galm yaz google orda vardr kesın
Aradım canım Allah razı olsun ama malesef sonuç olumsuz çok üzgünüm şuan.. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum galiba uzun süre buralara girmicemBızde hber ver cnm
Yok canım artmaz malesef o ihtimali vermedi belkide başka sorunum var kist tarzı bir şey bilmiyorum çünkü ben bu ay baya belirti yaşadım kasıklarimda batma oldu dolgunluk hissi vardı ağrılar oluyordu belki başka bi sebep ama çok üzüldüm hiçbir sebep yokken 4.ayda da olmadı ağlamamak için kendimi zor tutuyorum böyle bir şey çok garip duygularımı tarif edemiyorum.. insanların istemeyip oluyor ben ne kadar istersem o kadar olmuyor..Yaaa kac kı belkı artar
akşamı beklemek gerekiyor.
böyle isyan edersen daha kötüsü olabilir 4 ay dediğin ne ki daha 1 yıl olmamış evleneli. zaten 6ay 1yıl normal bekleme süresi. çok çok istiyorsan doktora gidip klomen femara kullan derim ama doktora 1 yıl olmadı evleneli 4 aydır korunmuyoruz dersen hiç bi şey yapmadan gönderir seniBana kadın doğuma gorun değerlerine baktor dedi adetin 2.3.gunu ama üzme kendini daha yolun başındasıniz dedi bu kadar zor olduğunu bilseydim en başından denemeye başlardım 1 yıl olacak evlenelim 4 aydır deniyoruz olmuyor.. kendi ailemde ne zaman isterlerse o zaman çocukları olmuş ama benim olmuyor çok acı verici
şuan üzüntünü çok iyi anlayabiliyorumAradım canım Allah razı olsun ama malesef sonuç olumsuz çok üzgünüm şuan.. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum galiba uzun süre buralara girmicem
cnm adina cok uzuldum inan bak daha yeni evlisin hemen salma kendini ben kac yildir ugrasiyom diger ay olur umudunu kesme stres cok etkiliyo kendimden biliyomOvulasyon testi de bir daha yapmicam
Evet öyle ama bu ay çok belirti yaşadım başka sağlık sorunum var demek ki ona da üzüldümböyle isyan edersen daha kötüsü olabilir 4 ay dediğin ne ki daha 1 yıl olmamış evleneli. zaten 6ay 1yıl normal bekleme süresi. çok çok istiyorsan doktora gidip klomen femara kullan derim ama doktora 1 yıl olmadı evleneli 4 aydır korunmuyoruz dersen hiç bi şey yapmadan gönderir seni
Doktora gitmiş miydin bu konudacnm adina cok uzuldum inan bak daha yeni evlisin hemen salma kendini ben kac yildir ugrasiyom diger ay olur umudunu kesme stres cok etkiliyo kendimden biliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?