Temmuz ayı Hamile olmak icin ovulasyon testi takibim

Benimde yarın yani bugün gün atmis
İkimizinkide aynıymıs ben en son yumurtlamanın 12. Günü ovulasyon testi yapmıştım silik cıktı. Testim olmadığı için başka yapamadım gebelik olsaydı daha koyu çıkardı bence ama cok fazla kasık agrım var sanki biri bastırıyo gibi agrıyo bakalım hayırlısı yarın tam yumurtlamadan sonra 15 gün olacak. Olmazsam yarın test yapıcam

Benimde dünden beri koyu bakalım hayirlisi

yok daha yapmadım, öğlen olmasını bekliyorum 1 gibi yaparım
Ben buraya yazmadim ama dün 3 ovulasyon testi yaptım sabah ilk idrarla sonra öğleden sonra ve akşam hepsi aynı çıktı şimdide ilk idrarla yaptım normalde ilk idrarla yapılmaması gerekiyor ama bende aynı çıkınca dün bugün umursamadım

hmm anladım, ama her türlü bu ovulasyon kesin gösterge değil zaten kan sonucu gelsin de bi bakalım hayırlısıyla, sen deyince hadi yapayım ovulasyon dedim ama sabahtan beri su kahve de içiyorum yani, aynı devam benim. 4 gün kaldı reglime ama bayaa regl olacak gibiyim karnım belim fena dünden beri, erken olcam belki de

Eklentiler

• 20230802_102152.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 32
Evet aynı çıkmış belli olmaz benim son 4 günde mi koyulasmaya başlamıştı bu ay unuttum..Bi arkadaşımın silik çıkmış ama gebeydi aslında bunlar lh olunca tam güven olmuyor.. bende 10 gündür regl olacak gibiyim böyle tuhaf bir şey hani eğer kan negatif çıkarsa sağlık sorunumu araştırcam

Evet koyulasmaya başlamış inşallah gebelik vardır

Allah hepimize hayırlı şekilde nasio etsin bende bir ara ovulasyonla takip ediyordum reglime 5 gün varken belirgin koyudu reglim yaklaştıkça azaldı regli gördüm buradan bir arkadasimla aynı ay takip yaptik onun azdan rengi çoğaldı pik gibiydi gebelik haberini aldım Güzel sonuçlar Aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…