- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
- Konu Sahibi cesursavasci
-
Çatlayınca 10 saat mi tam emin değilim hala dollenmesi için süre var bırakma canımCatlamayi da mı degerlendireyim yoksa bırakayım mi
Resim yok canm malesef ama bat yarınAmin inşallah canım fotoğrafı var mı atmak istersen atar misin merak ettim birde adet gününüz ne zaman
Benimde yarın yani bugün gün atmisResim yok canm malesef ama bat yarın
İkimizinkide aynıymıs ben en son yumurtlamanın 12. Günü ovulasyon testi yapmıştım silik cıktı. Testim olmadığı için başka yapamadım gebelik olsaydı daha koyu çıkardı bence ama cok fazla kasık agrım var sanki biri bastırıyo gibi agrıyo bakalım hayırlısı yarın tam yumurtlamadan sonra 15 gün olacak. Olmazsam yarın test yapıcamBenimde yarın yani bugün gün atmis
Benimde dünden beri koyu bakalım hayirlisiİkimizinkide aynıymıs ben en son yumurtlamanın 12. Günü ovulasyon testi yapmıştım silik cıktı. Testim olmadığı için başka yapamadım gebelik olsaydı daha koyu çıkardı bence ama cok fazla kasık agrım var sanki biri bastırıyo gibi agrıyo bakalım hayırlısı yarın tam yumurtlamadan sonra 15 gün olacak. Olmazsam yarın test yapıcam
Bugün ovulasyon yaptın mı canimgünaydın, ben bu sabah erken gebelik yaptım, negatif. Demek ki neymiş o pik görülecekmiş :)
yok daha yapmadım, öğlen olmasını bekliyorum 1 gibi yaparımBugün ovulasyon yaptın mı canim
Tmm canım benim kan testi sonucu da ben doğurunca cikar artık.. Bende bekliyorum onuyok daha yapmadım, öğlen olmasını bekliyorum 1 gibi yaparım
Ben buraya yazmadim ama dün 3 ovulasyon testi yaptım sabah ilk idrarla sonra öğleden sonra ve akşam hepsi aynı çıktı şimdide ilk idrarla yaptım normalde ilk idrarla yapılmaması gerekiyor ama bende aynı çıkınca dün bugün umursamadımyok daha yapmadım, öğlen olmasını bekliyorum 1 gibi yaparım
hakikaten yaa, e-nabıza mı düşecekmiş?Tmm canım benim kan testi sonucu da ben doğurunca cikar artık.. Bende bekliyorum onu
pik gibi mi çıkıyor?Ben buraya yazmadim ama dün 3 ovulasyon testi yaptım sabah ilk idrarla sonra öğleden sonra ve akşam hepsi aynı çıktı şimdide ilk idrarla yaptım normalde ilk idrarla yapılmaması gerekiyor ama bende aynı çıkınca dün bugün umursamadım
pik gibi mi çıkıyor?
Amaan evet geç düşer dedi öğlene doğru ebemiz varmış sağlık ocağında ondan öğrenirsin dedihakikaten yaa, e-nabıza mı düşecekmiş?
hmm anladım, ama her türlü bu ovulasyon kesin gösterge değil zaten kan sonucu gelsin de bi bakalım hayırlısıyla, sen deyince hadi yapayım ovulasyon dedim ama sabahtan beri su kahve de içiyorum yani, aynı devam benim. 4 gün kaldı reglime ama bayaa regl olacak gibiyim karnım belim fena dünden beri, erken olcam belki deEki Görüntüle 3280757
Benim çizgiler içini zaten piktede tam doldurmadı sayfanın sitesine baktığımda paylaştığı şeylerde de içini tam doldurmamis en soldaki çizgi böyle ince şekilde belirgin ama hayırlısı bakalim
İlk test dün akşam alttaki bu sabah
Evet aynı çıkmış belli olmaz benim son 4 günde mi koyulasmaya başlamıştı bu ay unuttum..Bi arkadaşımın silik çıkmış ama gebeydi aslında bunlar lh olunca tam güven olmuyor.. bende 10 gündür regl olacak gibiyim böyle tuhaf bir şey hani eğer kan negatif çıkarsa sağlık sorunumu araştırcamhmm anladım, ama her türlü bu ovulasyon kesin gösterge değil zaten kan sonucu gelsin de bi bakalım hayırlısıyla, sen deyince hadi yapayım ovulasyon dedim ama sabahtan beri su kahve de içiyorum yani, aynı devam benim. 4 gün kaldı reglime ama bayaa regl olacak gibiyim karnım belim fena dünden beri, erken olcam belki de
Evet koyulasmaya başlamış inşallah gebelik vardırEki Görüntüle 3280757
Benim çizgiler içini zaten piktede tam doldurmadı sayfanın sitesine baktığımda paylaştığı şeylerde de içini tam doldurmamis en soldaki çizgi böyle ince şekilde belirgin ama hayırlısı bakalim
İlk test dün akşam alttaki bu sabah
Amin inşallah canımEvet koyulasmaya başlamış inşallah gebelik vardır
Teşekkür ederim canım 5 saat diye duydum benim ki bir de geç çatlıyor avokada tuturu mu acaba öyle birşey duymuştumÇatlayınca 10 saat mi tam emin değilim hala dollenmesi için süre var bırakma canım
Allah hepimize hayırlı şekilde nasio etsin bende bir ara ovulasyonla takip ediyordum reglime 5 gün varken belirgin koyudu reglim yaklaştıkça azaldı regli gördüm buradan bir arkadasimla aynı ay takip yaptik onun azdan rengi çoğaldı pik gibiydiEvet aynı çıkmış belli olmaz benim son 4 günde mi koyulasmaya başlamıştı bu ay unuttum..Bi arkadaşımın silik çıkmış ama gebeydi aslında bunlar lh olunca tam güven olmuyor.. bende 10 gündür regl olacak gibiyim böyle tuhaf bir şey hani eğer kan negatif çıkarsa sağlık sorunumu araştırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?