Temmuz ayı Hamile olmak icin ovulasyon testi takibim

Bugün veya yarın piki görcem. Adet döngüme göre nerdeyse tam ortasında yumurtlama görüyorum demek ki inşallah bu ay gebe kalırım

sukur bgn gordum pozitifi gec yumurtluyom demekki bu ay takvimde 16 temmuz gosteriyodu bi an hic yumurtlama olmuyo zannettim

Eklentiler

• 20230718_142438.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 79
sukur bgn gordum pozitifi gec yumurtluyom demekki bu ay takvimde 16 temmuz gosteriyodu bi an hic yumurtlama olmuyo zannettim
Ben bu konuya mi yazmıştım hatırlamıyorum da tam 2 adetin ortasının 2 3 gün öncesi veya 2 3 gün sonrası yumurtlamanin mutlaka olması lazım ki seninki 2 gün sonra olmuş gayet güzel çok sevindim benimde bugün normalde 2 adet döngümün ortası bende görmedim ama bu gece veya yarın görürüm o yüzden dunu değerlendirdim bugünü de kisacasi bu haftayı degerlendircem sende öyle yap en değerli zamanlar

bn 2 gun boyunca degerlendirmedim bgnle yarini degerlendircem

ben biseylerin ters gittigini anlamistim cnm emin olamadim birde yumurtlama akintsi yasarim bn her ay bgn oda olunca testi yapayim dedim pozitif cikti gec yumurtlama oluyo demekki
En iyisini yapmışsın birde her ay yumurtlama zamanları da degisiyormus hadi inşallah bu ay Allah kucağını doldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…