- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
- Konu Sahibi cesursavasci
-
Evet ayni markaİkiside aynı güvenirliktedir dimi
Tamamdır teşekkür ederimEvet ayni marka
Hay maşallah ne kadar belirgin iyi değerlendir canımsukur bgn gordum pozitifi gec yumurtluyom demekki bu ay takvimde 16 temmuz gosteriyodu bi an hic yumurtlama olmuyo zannettim
tm cnm insallah bi sorun olmazHay maşallah ne kadar belirgin iyi değerlendir canım
Ben bu konuya mi yazmıştım hatırlamıyorum da tam 2 adetin ortasının 2 3 gün öncesi veya 2 3 gün sonrası yumurtlamanin mutlaka olması lazım ki seninki 2 gün sonra olmuş gayet güzel çok sevindim benimde bugün normalde 2 adet döngümün ortası bende görmedim ama bu gece veya yarın görürüm o yüzden dunu değerlendirdim bugünü de kisacasi bu haftayı degerlendircem sende öyle yap en değerli zamanlarsukur bgn gordum pozitifi gec yumurtluyom demekki bu ay takvimde 16 temmuz gosteriyodu bi an hic yumurtlama olmuyo zannettim
Olmaz canım hatta yarın da yap testini T cizgisi siliklestiginde yumurtanın da catladigini anlarsıntm cnm insallah bi sorun olmaz
bn 2 gun boyunca degerlendirmedim bgnle yarini degerlendircemBen bu konuya mi yazmıştım hatırlamıyorum da tam 2 adetin ortasının 2 3 gün öncesi veya 2 3 gün sonrası yumurtlamanin mutlaka olması lazım ki seninki 2 gün sonra olmuş gayet güzel çok sevindim benimde bugün normalde 2 adet döngümün ortası bende görmedim ama bu gece veya yarın görürüm o yüzden dunu değerlendirdim bugünü de kisacasi bu haftayı degerlendircem sende öyle yap en değerli zamanlar
İyi yapmışsın canım ben gecen pik gördüm sanmıştımbn 2 gun boyunca degerlendirmedim bgnle yarini degerlendircem
ben biseylerin ters gittigini anlamistim cnm emin olamadim birde yumurtlama akintsi yasarim bn her ay bgn oda olunca testi yapayim dedim pozitif cikti gec yumurtlama oluyo demekkiİyi yapmışsın canım ben gecen pik gördüm sanmıştım
En iyisini yapmışsın birde her ay yumurtlama zamanları da degisiyormus hadi inşallah bu ay Allah kucağını doldururben biseylerin ters gittigini anlamistim cnm emin olamadim birde yumurtlama akintsi yasarim bn her ay bgn oda olunca testi yapayim dedim pozitif cikti gec yumurtlama oluyo demekki
insallah cnm yaa saol ❤En iyisini yapmışsın birde her ay yumurtlama zamanları da degisiyormus hadi inşallah bu ay Allah kucağını doldurur
yine pozitif cikti az once yaptim daEn iyisini yapmışsın birde her ay yumurtlama zamanları da degisiyormus hadi inşallah bu ay Allah kucağını doldurur
Yumurtan catlamiyor bugün silik olması lazımdı yarına bir daha bakalımyine pozitif cikti az once yaptim da
Ayy bence artık yumurtlaman başlamış canım nolur nolmaz değerlendir
tm cnm saolYumurtan catlamiyor bugün silik olması lazımdı yarına bir daha bakalım
Evett şimdi aldığım sayfaya sordum cevap geldi de bugünü ve yarını değerlendir dedi tam yumurtlama değilmiş ama catlamaya kadar devam et dedi test yapmayaAyy bence artık yumurtlaman başlamış canım nolur nolmaz değerlendir
Harika o zaman inşallah tutar canımmEvett şimdi aldığım sayfaya sordum cevap geldi de bugünü ve yarını değerlendir dedi tam yumurtlama değilmiş ama catlamaya kadar devam et dedi test yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?