Canm şuan adetim anca bir dahaki ay oluyor :) umarım sen bu ay hamile kalirsin
benimde bugün bitiyo canım çalısmalara devam inşallah en yakınzamanda kalırız ya ne diyeyim :)
Ay benimde bgn bittiçalışmalara beraber başlıyoruz
e bakarsın bu ay alırız guzel haberi bat ne zaman
Tatlım 26 haziran ama düşük yaptığım için daha düzensiz olabilir diye düşünüyorum bu ay adetim çok tuhafti çünkü
benimde 25 26 falan 1 2 gün oynar genelde.
geçmiş olsun canım en yakın zamanda inşallah bebeğin seninle olur.
aslında benimde reglim ilk defa bu kadar az geldi şaşırdım ,, yıllardır aynı mayıs ayı denemeye basladık olmadı.
İlk ay da tutmayabilir gayet normal umarım bu ay tutar canım :)
sabah cekememistim simdi cektim testin resmini bi turlu de yukleyemedim boyuttan dolayi anca ekran resmi yapip atabiliyorumTatlım ne yaptın ?
sabah cekememistim simdi cektim testin resmini bi turlu de yukleyemedim boyuttan dolayi anca ekran resmi yapip atabiliyorum
İnşallah canım ya çok istiyorum
İlk aydan neden tutmayabiliyor acaba
Hayirli olsun canim banada duaa ett :)sabah cekememistim simdi cektim testin resmini bi turlu de yukleyemedim boyuttan dolayi anca ekran resmi yapip atabiliyorum
insalah cnmAy hamilesin
saol cnm insallah.. ederim tabikiHayirli olsun canim banada duaa ett :)
Benim.iki.gun oldu biteli yarin ovulasyon testine.basliycamKızlar kimlerin adeti bitti
gelemdi yine henuz bakalim hayirlisi midem cok yanio suan birde sol karnim a sanci gibi bisi girip cikio iki kere olduKızlar kimlerin adeti bitti
FBenim.iki.gun oldu biteli yarin ovulasyon testine.basliycam
gelemdi yine henuz bakalim hayirlisi midem cok yanio suan birde sol karnim a sanci gibi bisi girip cikio iki kere oldu
gidicem cnm dikkat ediyorum bugun hep yattimSen hamilesin cnm artk dikkat et kendine ve biran önce doktora git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?