Gözün aydın canım. Sorunsuz bi hamilelik geçir inşArkadaslar sımdı test yaptım Allah bekleyen herkese nasıp etsın ınsallah
Hayirli olsun canım tebrikler amin rabbim kimsenin kucağıni boş koymasinArkadaslar sımdı test yaptım Allah bekleyen herkese nasıp etsın ınsallah
Cok teşekkürler buyuk mutluluk Allah bekleyen herkese nasıp etsınGözün aydın canım. Sorunsuz bi hamilelik geçir inş
Canım hayırlı olsun kucağına almayi nasip etsin rabbim insTemmuz hamilelerine benide ekleyin5 gun oldu adetim gecikeli bugun test yaptim 2. Cizgi cok belirmesede çıktı ama.2.cocugum olacak.evli mutlu ve 2 cocuklu olucam insaallah.allahim isteyen herkesin kucagini doldursun
bugün bat mıydı üstüne görmüşsün sanırım kırmızı yoksa hiç telaş etme ama imkanın varsa da doktora git ek önlem için Progestan yazar belkiKızlar sabah kalktım tuvalete gitti iç çamaşırıma kahve rengi lekenlenme olmuş 5 haftalık hamileyim yarın lütfen
Progestoron ve kan sulandırıcı iğne oluyorum batım geçen hafta pazar dı çok canım sıkıldı doktora gitsem mi acababugün bat mıydı üstüne görmüşsün sanırım kırmızı yoksa hiç telaş etme ama imkanın varsa da doktora git ek önlem için Progestan yazar belki
git istersen seni rahatlatabilir ama çok endişelenme kendi kendine stres iyi değil İnşallah bebeğin iyidir canımProgestoron ve kan sulandırıcı iğne oluyorum batım geçen hafta pazar dı çok canım sıkıldı doktora gitsem mi acaba
Seninle hemen hemen aynı haftadayız cnm sende oldumu hiçgit istersen seni rahatlatabilir ama çok endişelenme kendi kendine stres iyi değil İnşallah bebeğin iyidir canım
canım ben de bat günü başladı sadece peçete kirlendi ilk gün ikinci ve üçüncü gün noktacıklar vardı çamaşırımda rengi kahverengi idiSeninle hemen hemen aynı haftadayız cnm sende oldumu hiç
Keseye bakıldımı senin cnmcanım ben de bat günü başladı sadece peçete kirlendi ilk gün ikinci ve üçüncü gün noktacıklar vardı çamaşırımda rengi kahverengi idi
Nasılsın canım gittin mi doktoraKeseye bakıldımı senin cnm
Gittim canım iğne verdi onu vuruldum çok şükür keseyide bebeğide gördü.Nasılsın canım gittin mi doktora
Çok sevindim canım rabbim kucağına aldığın günlerde göstersin insGittim canım iğne verdi onu vuruldum çok şükür keseyide bebeğide gördü.
Aminn canım çok sagollÇok sevindim canım rabbim kucağına aldığın günlerde göstersin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?