Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Merhaba arkadaslar adet olmama 6 7 gun var fakat bugun ve dun ilk idrarimdan sonra peceteye hafif pembeli ipliksi kanli bisiler geliyo sonra birdaha gorunmuyor ara ara pembemsi sarimsi bir akinti geliyor .Ayrica hicbir adet belirtim yok goguslerim hassaslasmadi hadi desem ki adet olcam.Bilemiyorum boyle bir durum yasayan var mi acaba?

Temmuz hamilelerine benide ekleyin5 gun oldu adetim gecikeli bugun test yaptim 2. Cizgi cok belirmesede çıktı ama.2.cocugum olacak.evli mutlu ve 2 cocuklu olucam insaallah.allahim isteyen herkesin kucagini doldursun

Temmuz hamilelerine benide ekleyin5 gun oldu adetim gecikeli bugun test yaptim 2. Cizgi cok belirmesede çıktı ama.2.cocugum olacak.evli mutlu ve 2 cocuklu olucam insaallah.allahim isteyen herkesin kucagini doldursun
Canım hayırlı olsun kucağına almayi nasip etsin rabbim ins

Kızlar sabah kalktım tuvalete gitti iç çamaşırıma kahve rengi lekenlenme olmuş 5 haftalık hamileyim yarın lütfen

Kızlar sabah kalktım tuvalete gitti iç çamaşırıma kahve rengi lekenlenme olmuş 5 haftalık hamileyim yarın lütfen
bugün bat mıydı üstüne görmüşsün sanırım kırmızı yoksa hiç telaş etme ama imkanın varsa da doktora git ek önlem için Progestan yazar belki

bugün bat mıydı üstüne görmüşsün sanırım kırmızı yoksa hiç telaş etme ama imkanın varsa da doktora git ek önlem için Progestan yazar belki
Progestoron ve kan sulandırıcı iğne oluyorum batım geçen hafta pazar dı çok canım sıkıldı doktora gitsem mi acaba

Kizlar benim batim bugün ama daha bisey yok dün bi leke geldi oda gercekden cok az ve adet olackmisim gibi karnim agriyor normalde önceden leke falan gelmez gelsede tam adet olurum acaba yerlesme olabilirmi? Dünde kasiklarimda baya batmalar olmusdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…