Hiç endişe etme inan bana yükselecektir. Ben de o değerlerden yükseldim ilk transferimde. Cmt asıl gününde bak gör dediğim çıkıcakAyrıca o kadar stresli o kadar doluydum ki, hiç sormak aklıma gelmedi:)
İnşallah canım, biraz umutlandım fakat yine de emin olmadan sevinmek istemiyorum. 12 sene bekledim bu haberi, dolayısı ile korkuyorum. Bende yumurta gelişimi bile geç olduğundan, tutunmada yaş faktörü sebebiyle geç oluyor sanırım. Allah'tan eşim benden sabırlı :) şimdi ben yine senden geriye düştüm, ilk haberi sen vereceksin diye sayıyorum. Yarın kaçta tahlilin ?Hiç endişe etme inan bana yükselecektir. Ben de o değerlerden yükseldim ilk transferimde. Cmt asıl gününde bak gör dediğim çıkıcak
Doğru canım 17 sinde transfer gerçekleşti fakat bana 5. gün embriyosu olduğu için 10. gün testi yaptır dendi.Zaten 12. Gün cmt aslında canım. Aynıgün trnsfer olmuştuk biz
gordum cnm sonradan benol madim daha yaa cok sikinti yaptim kendime kaenim belim cok agriyor bide goguslerim cok aciyor yaaaEvet bugün oldum yani opu sonrası 5. Gün oldum canım
Benim de 2. Günüm transfer sonrası ama test günüm 6 ağustos senin 5. Gün embriyosu mu?Selamlar bende temmuzda tüp bebeğe başladım şuan transferden sonra 2 gün bekliyorum. Ağustosun 4u test günüm
Allahin izniyle guzel haberler alicaz....Aynı şeyler bende de var.bugun basladdi adet olacağım diye korkar oldum.daha 3.gun
Aaa hadi inşallah ama değer dememesi garipDr ü aramış onu. Şu an gebe görünüyorsun ama cumartesi testi tekrarlayalım kesinleşsin demiş.
Değer falan söylememiş. O da sormamış :)
Aynen ondan korkuyorum bende çok hafif ağrım var ama hamilelik olursa daha kötü geçer şuan tedavide olunca emin olamadımKesinlikle doktora git canım sonra başını daha çok ağrıtır inan
Sabah erkenden gidip kan vereceğim sonrası bekleme :) çıkar çıkmaz yazarımİnşallah canım, biraz umutlandım fakat yine de emin olmadan sevinmek istemiyorum. 12 sene bekledim bu haberi, dolayısı ile korkuyorum. Bende yumurta gelişimi bile geç olduğundan, tutunmada yaş faktörü sebebiyle geç oluyor sanırım. Allah'tan eşim benden sabırlı :) şimdi ben yine senden geriye düştüm, ilk haberi sen vereceksin diye sayıyorum. Yarın kaçta tahlilin ?
Çıkacak inşallah canım bekliyoruz güzel haberleriniSabah erkenden gidip kan vereceğim sonrası bekleme :) çıkar çıkmaz yazarım
Ayy hadi inşallah, hayırlı haberlerle gel :))Sabah erkenden gidip kan vereceğim sonrası bekleme :) çıkar çıkmaz yazarım
Kan pıhtılaşmasina bakıldı mi çünkü baya düştüğün olmuşmerhaba kızlar bende bu gün itibari tüp bebek için iğnelere başladım. süreç nasıl ilerliyor ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum. ama tek bildiğim şey anne olmak istiyorum. uzun zamandır cesaret edip gitmedim zamana bıraktım. evliliğimin 4. yılındayım ve 4 defa sebepsiz düşük yaptım. umarım tüp bebek ile sonuca ulaşırım. Benim için dua edin pls
Çok heyecanlıGünaydıınkan verdim şimdi artık beklemedeyiz sonucu aldığım gibi paylaşırım
Kaçıncı gündü transferden sonraHayırlı cumalar kızlar,ben sabah dayanamadım gözümü açar açmaz test yaptım tabiki o lumsuz:)mandus güzel haberlerini bekliyiruz canım kulağımiz sende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?