TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Hiç endişe etme inan bana yükselecektir. Ben de o değerlerden yükseldim ilk transferimde. Cmt asıl gününde bak gör dediğim çıkıcak
İnşallah canım, biraz umutlandım fakat yine de emin olmadan sevinmek istemiyorum. 12 sene bekledim bu haberi, dolayısı ile korkuyorum. Bende yumurta gelişimi bile geç olduğundan, tutunmada yaş faktörü sebebiyle geç oluyor sanırım. Allah'tan eşim benden sabırlı :) şimdi ben yine senden geriye düştüm, ilk haberi sen vereceksin diye sayıyorum. Yarın kaçta tahlilin ?

Selamlar bende temmuzda tüp bebeğe başladım şuan transferden sonra 2 gün bekliyorum. Ağustosun 4u test günüm
Benim de 2. Günüm transfer sonrası ama test günüm 6 ağustos senin 5. Gün embriyosu mu?

merhaba kızlar bende bu gün itibari tüp bebek için iğnelere başladım. süreç nasıl ilerliyor ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum. ama tek bildiğim şey anne olmak istiyorum. uzun zamandır cesaret edip gitmedim zamana bıraktım. evliliğimin 4. yılındayım ve 4 defa sebepsiz düşük yaptım. umarım tüp bebek ile sonuca ulaşırım. Benim için dua edin pls

Sabah erkenden gidip kan vereceğim sonrası bekleme :) çıkar çıkmaz yazarım

Kan pıhtılaşmasina bakıldı mi çünkü baya düştüğün olmuş

Hayırlı cumalar kızlar,ben sabah dayanamadım gözümü açar açmaz test yaptım tabiki o lumsuz:) mandus güzel haberlerini bekliyiruz canım kulağımiz sende..

Kızlar bugün kontroldeydim..pazartesi toplancak galiba ama sadece 3tane yumurta var ya canım sıkılıyor..19 16 16 bu sekilde insallah hersey guzel devam eder..biraz korktum bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…