Hayırlısı inşallah canım bende 7 Ağustos'ta ilk kontrolüm 5 gün sonra transfer :)Bende seviyorum buradaki arkadaşları hep beraber devam edelim Ağustos'ta güzel haberler veririz inşallah benim muayene günüm belirlendi bugün adet olduğum için 8 Ağustos'ta gidiyorum
Senin tedavin ertelendi mi canım,heyecan dorukta son 3 kaldı..Bende seni çok merak ediyorum canım inşallah güzel olacak sonucun benimde kaldı 16 gün bebeğime kavuşmama heyecan dorukta seni düşünemiyorum bile ::))
İnşallah olucak canım dua edelim..Az önce doktorum aradı ve gebelik var gibi görünüyor, Cumartesi tekrarlayalım dedi. Net bilgi Cumartesi inşallah.
Progestan yaptırıyorum ben canımKizlarrrrrr gusellll haberlerle doluuuuu bi topikkkkk oldukkk rabbimizin eliyle....
Kizlar transferden sonra E2 ve progesteron yaptirdinizmi????
Canım ben hiç ped kullanmadan geçirdim 19 günü. Az geliyor ama uzun sürüyor işteAy o kadar sürecekse işimiz iş. Sabah şok oldum zaten böyle bi şiddet Yok
8 Ağustos'ta benHayırlısı inşallah canım bende 7 Ağustos'ta ilk kontrolüm 5 gün sonra transfer :)
Bugün baya yoğun kanamam oldu uzandım tv karşısınaCanım ben hiç ped kullanmadan geçirdim 19 günü. Az geliyor ama uzun sürüyor işte
Cnmmmm hiccccc uzme kendiniiii rabbimmm tez vakittr nasip edicek emin ol inan guven dua ile....Progestan yaptırıyorum ben canım
Hatta biraz önce çıktım sağlık ocağından
Çıkar çıkmaz da kapınjn önünde 9 aylık hamile bir hanımla karşılaştım kendimi tutamadım birkaç damla yaş süzüldü gözlerimden
RABB im isteyen herkese nasip etsin bize de inşAllah
Can'ım 6. Gün bile pozitif gören var. Ama erken üzülmeye de neden olabilir. Benim de 3. GünümKizlar transferden kac gun sonra kan testi yapsam cikar?
Amin canım elbet öyle ElhamdülillahCnmmmm hiccccc uzme kendiniiii rabbimmm tez vakittr nasip edicek emin ol inan guven dua ile....
Yarın 6. Gün yapsam mı acaba:)Can'ım 6. Gün bile pozitif gören var. Ama erken üzülmeye de neden olabilir. Benim de 3. Günüm
Yapma bence sonra düşük çıkarsa 12. Güne kadar heba olursun boş yereYarın 6. Gün yapsam mı acaba:)
İdrar yapicam zaten canım,büyük ihtimal çıkmaz olsada biliyorum ana yinede bu son üç gün evde yapsam diyorumYapma bence sonra düşük çıkarsa 12. Güne kadar heba olursun boş yere
Kaçıncı gün transferi? 5. Gün transferinde çıkabiliyormuş.Yarın 6. Gün yapsam mı acaba:)
5. Gün ama bugün hiç belirtim yokKaçıncı gün transferi? 5. Gün transferinde çıkabiliyormuş.
Bence de yapma dayanabilirsen Can'ım
Kız ne belirtisi susam kadar şey anneee mi desin5. Gün ama bugün hiç belirtim yok
cnm adet oldunmu opudan snraGünaydın kızlar öncelikle mutlu haberi alanları tebrik ederim hayırlı olsun darısı isteyen bekleyenlere .. kötü haberler yazanlar olmuş tabiki insanız emek veriyoruz maddi manevi yıpranıyoruz üzülme demek basit kalıyor olabilir ama bu nasip kısmet işi toparlanmak gerek lütfen toparlanın .. dua ile sabır ile olucak .. temmuz ayı da bitmek üzere topik sahibesi yada başka biri ağustos için transfer ve tedavi süreci topiği açsa ya .. malum benim gibi ağustosa kalanlar Ağustos'ta haber alacaklar var . Belki olumlu belki olumsuz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?