TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kizlar bn anlamadim 5.gun embriyosu 3.gunum suan kasik sancisi nedendirrr acaba ayakta durdukca artiooooo ooofffff
Bende de çok var kasık ağrısı. Hatta bazen kalakalıyorum batmalardan. Benim opu sonrası çok ağrım olmuştu. Ben ona bağlıyorum ama. İnş bebeşin sesleridir.
Önceki hamileliğimde de böyle kasılmalar batmalar olmuştu. Ama adet öncesi de oluyor normalde.

Kızlar bugün kan veren vardı ismini hatırlayamadım sonucu aldı mı ben mi kaçırdımmmmm

Kızlar bu arada biraz dişim ağrıyor transfer bekliyorum dr a gideyim mi ne dersiniz benim gibi yaşayan oldu mu
Gebelik olursa daha da kötü olur ve ilaç alamam hiç bilemedim dr a soracağım birde

Cnm bnm de opu berbatti sonrasi ve sancilar, ama kizima hamileyken aynen boyle erkndn bslamisti agrilarim sag ayagimida yokluo... Senin kacinci gunun cnm?

Cnm bnm de opu berbatti sonrasi ve sancilar, ama kizima hamileyken aynen boyle erkndn bslamisti agrilarim sag ayagimida yokluo... Senin kacinci gunun cnm?
Ben de pazartesi oldum 5. Günü transferimi. 3. Gün oluyor sanırım. Transfer günü sayılmıyor herhalde. İnş kızındaki gibi tutunma belirtileridir Can'ım.

Ben de pazartesi oldum 5. Günü transferimi. 3. Gün oluyor sanırım. Transfer günü sayılmıyor herhalde. İnş kızındaki gibi tutunma belirtileridir Can'ım.
Aminnnnnn..... Rabbimmm hepimize nasip etsin her istiyen her diliyene... Dualarla bol bol gunu saati gelince olucak inaniorum ....guzel haberler duyalim bu topikte herkes fazlasiyla hakedio....

Dr ü aramış onu. Şu an gebe görünüyorsun ama cumartesi testi tekrarlayalım kesinleşsin demiş.
Değer falan söylememiş. O da sormamış :)
Sizler söyledikten sonra aradım doktoru canım. 8,37 dedi hcg için, bu değerin daha yeni tutunan muhtemel gebeliği gösterdiğini fakat Cumartesi yapılacak testte değer katlanma gösterirse gebeliğin kesinleşeceğini söyledi. Durum bundan ibaret.

Bugün baya yoğun kanamam oldu uzandım tv karşısına kalkmadım hiç .. umarım çabucak geçer 8 ağustos için de randevu verdiler arayıp beklicem artık
Canim gecmis olsun.bende 6.haftanin icindeyim 2 gun once benimde kanamam oldu.senin durumun nedir? Yazdıysanda bulamadim.nasil kanama oldu kac haftaliksin doktoeun ne dedi mesela

Ayrıca o kadar stresli o kadar doluydum ki, hiç sormak aklıma gelmedi:)
Daha çook Yen'i maşallah. İnş cumartesi katlanır o değer Can'ım benim.
Hepimiz çok stresliyiz elde olmadan. Aklıma gelmemesi çok normal. Zaten doktorun söylemesi gerekirdi :)

Kızlar bu arada biraz dişim ağrıyor transfer bekliyorum dr a gideyim mi ne dersiniz benim gibi yaşayan oldu mu
Gebelik olursa daha da kötü olur ve ilaç alamam hiç bilemedim dr a soracağım birde
Kesinlikle doktora git canım sonra başını daha çok ağrıtır inan

Zaten 12. Gün cmt aslında canım. Aynıgün trnsfer olmuştuk biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…