TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kızlar bugün kontroldeydim..pazartesi toplancak galiba ama sadece 3tane yumurta var ya canım sıkılıyor..19 16 16 bu sekilde insallah hersey guzel devam eder..biraz korktum bugun
Benim yarın sabah toplanıyor canım hiç 19 saymadı ama 17 olması yeterli dedi dün

O zaman negatif çıkması çok normal
Ben de eminim çok sabırsız davranıp birkaç testi boşuna harcardım beklemek işin en zor kısmı bakalım biz o kısma bi ılaşalım da hayırlısıyla
Sen opuyu geçir hayırlısıyla yumoşların kaliteli olsun çok olmasa da olur canım
Narkozun tadını çıkar

Kac tane yumurtan var canim
Bana net bir sayı vermediler canım şu kadar yumurta var demediler dr hemşire ye sayarken 10 kadar saydı ama 2 tanesi 15 ti 2 tanesi 17ydi diğerleri 12-14 gibiydi bilmiyorum artık dün 22:30da ovitrelleyi yaptık sabah 9 da orda olacağız bakalım hayırlısı rahim kalınlığı da 10,5 ti dün

Himmm benim de küçükler var galiba ama onu söylemedi buyuk olarak 3 dedi ben pazartesi ye kadar 2gun daha yaparim galiba igne demi..sadece toplancak gunden bigun once yapilmiyo dimi igne ogunde catlatma iğnesi yapılıyor..hayırlısı olsun canim bakalim ya acaba küçükleri de toplarlar mi

Bi onceki kontrol de rahim kalınlığı 7diydi ama simdi söylemedi bilmiyorum 10 olmuştur heralde

Kızlar bugün kontroldeydim..pazartesi toplancak galiba ama sadece 3tane yumurta var ya canım sıkılıyor..19 16 16 bu sekilde insallah hersey guzel devam eder..biraz korktum bugun
Merhaba canım, hiç korkma benim doktorumda muayenede 4 tane aklı başında folikül var dedi Çarşamba günü 5 tane yumurta toplandı 2 tanesi iptal 3 tanesi işleme alındı dün embriyolog aradı üçü de döllenmiş çok şükür bugün saat 3 buçukta transferim var kısmetse. Tek kaliteli yumurtan olsun yeter.

İğneleri son yaptığın günün akşamı çatlatma sınraki gün boş gün iğne yok benim bugün boş gün işte bakalım iğnesiz boşluğa düştüm

Ayy canim insallah ya Rabbim yardımcınız olsun bende hayırlısıyla dollendigini duyarsam cok mutlu olcam

Ayy canim insallah ya Rabbim yardımcınız olsun bende hayırlısıyla dollendigini duyarsam cok mutlu olcam
İğneleri son yaptığın günün akşamı çatlatma sınraki gün boş gün iğne yok benim bugün boş gün işte bakalım iğnesiz boşluğa düştüm
Yani diyosun ki pazartesi toplanirsa pazar hem catlatma hem gonalf kullancam oyle mi

Belki pazartesi ye bikac yumurta daha büyür insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…