Hayırlısı arkadaşım akında, ilk deneme miydi?Değerim 0.25 sonuç negatif herşeyde var bir hayır diğer arkadaşlar inşallah güzel haberler verirsiniz :)
Zamanı gelmemiş demek ki canım. Bedenimiz yumurta ürettiği sürece denemeye devam, yılmak yok!Değerim 0.25 sonuç negatif herşeyde var bir hayır diğer arkadaşlar inşallah güzel haberler verirsiniz :)
Değerim 0.25 sonuç negatif herşeyde var bir hayır diğer arkadaşlar inşallah güzel haberler verirsiniz :)
Allah razı olsun canım, ben embriyologla konuştum yumurta sayınız az olduğu için mikroenjeksiyon yapıcaz riske atamayız dedi seninkileride öyle yaparlar bence gönlünü ferah tut üzülme şakın döllenecekler inşallah.Ayy canim insallah ya Rabbim yardımcınız olsun bende hayırlısıyla dollendigini duyarsam cok mutlu olcam
canım dr üç yumurtan var dediyse ve kaliteliyse döllenirler inşallah sen şimdi kendine dikkat et tamam mıBelki pazartesi ye bikac yumurta daha büyür insallah
Takdiri ilahi canım, inşallah bir daha ki denemende hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun, sevgiyle kal...Değerim 0.25 sonuç negatif herşeyde var bir hayır diğer arkadaşlar inşallah güzel haberler verirsiniz :)
Insalllahhh..içimi rahatlattın cok Sagol..umarim oyle yaparlarAllah razı olsun canım, ben embriyologla konuştum yumurta sayınız az olduğu için mikroenjeksiyon yapıcaz riske atamayız dedi seninkileride öyle yaparlar bence gönlünü ferah tut üzülme şakın döllenecekler inşallah.
Eger negatif sonuç sonrası nedenini araştırılmasini istersen yani kanpihtilasma testi karyotip testi yada histeroskopi yapılmasını istersen 2,3 ay gb bir süre gerekiyor. Eğer artırmak istemiyorum tekrar şansımı denicem n3 olursa olsun dersen bir sonraki adetinde kendini hazır da hissedersen hemen adet olunca başlayabilirsin. Gerçi bazı doktorlar en az 1 adet geçsin istiyorlar ama benim doktorum ne zaman hazır hissedersen ikinciye rahim hazirlama kismindan adet oldugunda başlayabiliriz demişti ben kabul etmedim . Yukarıda yazdığım testlerin hepsini yaptım sadece histeroskopi kaldı onun içinde adet olmak gerekiyo 10 günüm var onuda olunca bir sonraki adet te yani eylül de benim transferim olucak insalalh. Bu arada ilk transfer Mayıs ta olmuştu. Koryotip testim 2 ayda çıktığı için zaman aldı ama benim için önemli olan hemen olması değil herseyin daha güzel ve temkinli ilerleyebilmesiydi Rabbim herkes için hayırlısını nasip etsin ..Ben bugün adet oldum. Çok ağrım var şu lanet mesai bitsede eve gitsem. Adet sonrası 2. Transfer için ne kadar bekletiyorlar ?
Benim 31 martta bir kürtajım var. Onda normal yoldan hamile kalmıştım. Trombofili paneli testi mthfra1298c homozigot, eşim ve benim kromozom analizlerimiz normal karyotip çıkmıştı. Hsg tüp bebekten 1 ay önce çekildi. Bana 15 gün sonra gel konuşalım demişti. Bugün adet oldum diğer adetidemi bekleriz acabaEger negatif sonuç sonrası nedenini araştırılmasini istersen yani kanpihtilasma testi karyotip testi yada histeroskopi yapılmasını istersen 2,3 ay gb bir süre gerekiyor. Eğer artırmak istemiyorum tekrar şansımı denicem n3 olursa olsun dersen bir sonraki adetinde kendini hazır da hissedersen hemen adet olunca başlayabilirsin. Gerçi bazı doktorlar en az 1 adet geçsin istiyorlar ama benim doktorum ne zaman hazır hissedersen ikinciye rahim hazirlama kismindan adet oldugunda başlayabiliriz demişti ben kabul etmedim . Yukarıda yazdığım testlerin hepsini yaptım sadece histeroskopi kaldı onun içinde adet olmak gerekiyo 10 günüm var onuda olunca bir sonraki adet te yani eylül de benim transferim olucak insalalh. Bu arada ilk transfer Mayıs ta olmuştu. Koryotip testim 2 ayda çıktığı için zaman aldı ama benim için önemli olan hemen olması değil herseyin daha güzel ve temkinli ilerleyebilmesiydi Rabbim herkes için hayırlısını nasip etsin ..
Hemşire filan yok mu senle ilgilenen canım,yerleşme falandir belki,yarın kesin sonuç cikacak değil mi,Kızlar bugün transferin 11. günü ve az önce kahverengi leke geldi çok korktum. Doktorum ameliyattaymış ulaşamıyorum!
Evet, yarın kesin sonuç.Hemşire filan yok mu senle ilgilenen canım,yerleşme falandir belki,yarın kesin sonuç cikacak değil mi,
Bence görüsmene gidebilirsin doktor 15 gün demiş ama bugun adet olacağını bilmiyor haliyle. Bence görüşme ne git derimBenim 31 martta bir kürtajım var. Onda normal yoldan hamile kalmıştım. Trombofili paneli testi mthfra1298c homozigot, eşim ve benim kromozom analizlerimiz normal karyotip çıkmıştı. Hsg tüp bebekten 1 ay önce çekildi. Bana 15 gün sonra gel konuşalım demişti. Bugün adet oldum diğer adetidemi bekleriz acaba
Az önce doktorum dönüş yaptı. Korkmamamı, ilaçları kesmememi ve ayaklar yüksekte dinlenmemi söyledi. Bu tutunmanında habercisi olabilirmiş, adetinde. Yarınki test bunların yanıtı olacakmış.Hemşire filan yok mu senle ilgilenen canım,yerleşme falandir belki,yarın kesin sonuç cikacak değil mi,
Bence kötü birşey yok,öyle hissediyorum,yarın değerin katlanmış olacak inşallah..Az önce doktorum dönüş yaptı. Korkmamamı, ilaçları kesmememi ve ayaklar yüksekte dinlenmemi söyledi. Bu tutunmanında habercisi olabilirmiş, adetinde. Yarınki test bunların yanıtı olacakmış.
İnşallah canım, nasipten öteye köy yok. Yarın ola hayrola :)Bence kötü birşey yok,öyle hissediyorum,yarın değerin katlanmış olacak inşallah..
Yardımcı olmak isterdim fakat en son yumurta takibi zamanında progesteron ve estradiol tetkiki yapıldı. Progesteron 1,66 estradiol 1550 idi:)Kizlarrrrrr pozitiif sonuc alan arkadaslar transferden sonra progesteronununz kactiiiiii lutfennnnn yazinnnn kafam cokkkk karistiiiii(((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?