TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

6.gün emriyosu transferin 4.gunu ara ara adet sancısı gibi ağrılarım var.gelip geciyor.hafif kanama gibi bisi oldu yattım.test gununu goremeyeçek miyim ne

Negatif alan arkadaşlarım üzülmek yok yılmak yok bırakmak hele hiç yok bit arkadaş demiş yumurta ürettiğimiz müddetçe devam hakkımızda rabbim bizlere çocuk yada çocuklar nasip etmişse yaşayacağız elbet

İlk denemesi olan arkadaşlarıma tavsiyem ikinci için muhakkak detaylı araştırma yaptırın benim 10 sene sonra ve 3. Deneme öncesi cd56 testim yüksek çıktı embriyolar kaliteli ama tutunamıyor rahim istemiyor kaldıki benim normal yolla bir kızım var o yüzden her bir tetkiki atlamayın siz isteyin ( tecrübelerime dayanarak nacizane fikirlerim). :))))

Bence görüsmene gidebilirsin doktor 15 gün demiş ama bugun adet olacağını bilmiyor haliyle. Bence görüşme ne git derim
25 i test günüydü negatifi aldığımı biliyor ben 2.transfer için hazırlık süreci varmı onu merak ediyorum. 15 gün sonra gittim diyelim hemen başlar mı yada tekrar adet beklemi der

Can'ım sen neden histereskopi olacaksın? Bunun için bir sebep olmalı benim bildiğim.
Rahimde şekil bozukluğu vs gibi.
Ben 2 sene önce oldum. Sözde rahimde bozukluk vardı. Dr a göre bu şekilde tüp bile olmazdı. Adam herkesi histereskopi yapıyor önce. Herkeste mi şekil bozukluğu var anlamadım.
Şimdiki dr um boşuna olmuşsun hiç gerekli bir operasyon değilmiş demişti.
O yüzden dikkatli ol derim.

Kızlar bugün transferin 11. günü ve az önce kahverengi leke geldi çok korktum. Doktorum ameliyattaymış ulaşamıyorum!
Geç tutunma olduysa yerleşme kanaması olabilir Can'ım. İnş öyledir.
6.gün emriyosu transferin 4.gunu ara ara adet sancısı gibi ağrılarım var.gelip geciyor.hafif kanama gibi bisi oldu yattım.test gununu goremeyeçek miyim ne
Tam da yerleşme dönemi
Bence yerleşme kanaması bu

25 i test günüydü negatifi aldığımı biliyor ben 2.transfer için hazırlık süreci varmı onu merak ediyorum. 15 gün sonra gittim diyelim hemen başlar mı yada tekrar adet beklemi der
Tabiki her zaman başlayamaz. Adetin 2.günü başlar . Eğer dondurulmuş embriyo varsa rahim hazırlama sürecinde başlar. Eğer embriyo yoksa yumurta geliştirme sürecinden başlar tedavi.

İnş. Öyledir çok ilaç kullandım bu ay yüksek dozda.erken adet olmasın da

Histeroskopi sadece tedavi yöntemi değil ayrıca tanı yöntemi dir illaki şekil bozuk olamasi gerekmiyor zsten rahim filmi cikiliyoruz orada belli oluyor rahim in durumu. Benim negatıf ile sonuclandiği için histeroskopi yapalım rahim de perde, yapışıklık miyom gibi şeyler varsa onların temizliligi yapariz eğer yok ise hersey yolundaysa rahim ic duvarina çizik atarız buda tutunmayi kuvvetlendirir dedi. Bakalım hayırlısı herseyin elimizden geleni yapıyoruz doktorlara güveniyoruz yapcak birsey yok hakkimizda hayirlisi olsun inşallah .

Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
Ben de yarın opu olacağım yanımda yedek kıyafet falan götürmeme gerek var mı kızlar

Kızlar bu gün Öğlen dondurulmuş 2 embriyom transfer edildi.dr biri iyi diğeri fena değil dedi.5. Gün embriyosu bunlar bende artık gün sayıyorum.test tarihim 7 Temmuz .inşaallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…