Öyle tabi,nasipse gelir Şamdan Yemenden,nasip değilse ne gelir elden..İnşallah canım, nasipten öteye köy yok. Yarın ola hayrola :)
Canım yaaa hayırlısı ne diyelim inşallah tüpe gerek kalmadan kendiliğinden kalırsın en kısa süredeDeğerim 0.25 sonuç negatif herşeyde var bir hayır diğer arkadaşlar inşallah güzel haberler verirsiniz :)
25 i test günüydü negatifi aldığımı biliyor ben 2.transfer için hazırlık süreci varmı onu merak ediyorum. 15 gün sonra gittim diyelim hemen başlar mı yada tekrar adet beklemi derBence görüsmene gidebilirsin doktor 15 gün demiş ama bugun adet olacağını bilmiyor haliyle. Bence görüşme ne git derim
Normalde 1 regl dönemi bekletiyorlar canım.25 i test günüydü negatifi aldığımı biliyor ben 2.transfer için hazırlık süreci varmı onu merak ediyorum. 15 gün sonra gittim diyelim hemen başlar mı yada tekrar adet beklemi der
Can'ım sen neden histereskopi olacaksın? Bunun için bir sebep olmalı benim bildiğim.Eger negatif sonuç sonrası nedenini araştırılmasini istersen yani kanpihtilasma testi karyotip testi yada histeroskopi yapılmasını istersen 2,3 ay gb bir süre gerekiyor. Eğer artırmak istemiyorum tekrar şansımı denicem n3 olursa olsun dersen bir sonraki adetinde kendini hazır da hissedersen hemen adet olunca başlayabilirsin. Gerçi bazı doktorlar en az 1 adet geçsin istiyorlar ama benim doktorum ne zaman hazır hissedersen ikinciye rahim hazirlama kismindan adet oldugunda başlayabiliriz demişti ben kabul etmedim . Yukarıda yazdığım testlerin hepsini yaptım sadece histeroskopi kaldı onun içinde adet olmak gerekiyo 10 günüm var onuda olunca bir sonraki adet te yani eylül de benim transferim olucak insalalh. Bu arada ilk transfer Mayıs ta olmuştu. Koryotip testim 2 ayda çıktığı için zaman aldı ama benim için önemli olan hemen olması değil herseyin daha güzel ve temkinli ilerleyebilmesiydi Rabbim herkes için hayırlısını nasip etsin ..
Geç tutunma olduysa yerleşme kanaması olabilir Can'ım. İnş öyledir.Kızlar bugün transferin 11. günü ve az önce kahverengi leke geldi çok korktum. Doktorum ameliyattaymış ulaşamıyorum!
Tam da yerleşme dönemi6.gün emriyosu transferin 4.gunu ara ara adet sancısı gibi ağrılarım var.gelip geciyor.hafif kanama gibi bisi oldu yattım.test gununu goremeyeçek miyim ne
Tabiki her zaman başlayamaz. Adetin 2.günü başlar . Eğer dondurulmuş embriyo varsa rahim hazırlama sürecinde başlar. Eğer embriyo yoksa yumurta geliştirme sürecinden başlar tedavi.25 i test günüydü negatifi aldığımı biliyor ben 2.transfer için hazırlık süreci varmı onu merak ediyorum. 15 gün sonra gittim diyelim hemen başlar mı yada tekrar adet beklemi der
İnş. Öyledir çok ilaç kullandım bu ay yüksek dozda.erken adet olmasın daCan'ım sen neden histereskopi olacaksın? Bunun için bir sebep olmalı benim bildiğim.
Rahimde şekil bozukluğu vs gibi.
Ben 2 sene önce oldum. Sözde rahimde bozukluk vardı. Dr a göre bu şekilde tüp bile olmazdı. Adam herkesi histereskopi yapıyor önce. Herkeste mi şekil bozukluğu var anlamadım.
Şimdiki dr um boşuna olmuşsun hiç gerekli bir operasyon değilmiş demişti.
O yüzden dikkatli ol derim.
Geç tutunma olduysa yerleşme kanaması olabilir Can'ım. İnş öyledir.
Tam da yerleşme dönemi
Bence yerleşme kanaması bu
Can'ım sen neden histereskopi olacaksın? Bunun için bir sebep olmalı benim bildiğim.
Ben 2 sene önce oldum. Sözde rahimde bozukluk vardı. Dr a göre bu şekilde tüp bile olmazdı. Adam herkesi histereskopi yapıyor önce. Herkeste mi şekil bozukluğu var anlamadım.
Histeroskopi sadece tedavi yöntemi değil ayrıca tanı yöntemi dir illaki şekil bozuk olamasi gerekmiyor zsten rahim filmi cikiliyoruz orada belli oluyor rahim in durumu. Benim negatıf ile sonuclandiği için histeroskopi yapalım rahim de perde, yapışıklık miyom gibi şeyler varsa onların temizliligi yapariz eğer yok ise hersey yolundaysa rahim ic duvarina çizik atarız buda tutunmayi kuvvetlendirir dedi. Bakalım hayırlısı herseyin elimizden geleni yapıyoruz doktorlara güveniyoruz yapcak birsey yok hakkimizda hayirlisi olsun inşallah .
Histeroskopi sadece tedavi yöntemi değil ayrıca tanı yöntemi dir illaki şekil bozuk olamasi gerekmiyor zsten rahim filmi cikiliyoruz orada belli oluyor rahim in durumu. Benim negatıf ile sonuclandiği için histeroskopi yapalım rahim de perde, yapışıklık miyom gibi şeyler varsa onların temizliligi yapariz eğer yok ise hersey yolundaysa rahim ic duvarina çizik atarız buda tutunmayi kuvvetlendirir dedi. Bakalım hayırlısı herseyin elimizden geleni yapıyoruz doktorlara güveniyoruz yapcak birsey yok hakkimizda hayirlisi olsun inşallah .Can'ım sen neden histereskopi olacaksın? Bunun için bir sebep olmalı benim bildiğim.
Geç tutunma olduysa yerleşme kanaması olabilir Can'ım. İnş öyledir.
Tam da yerleşme dönemi
Bence yerleşme kanaması bu
Hayirli olsun inşallah tutunurlar :)Kızlarrrr benim bugün transferim oldu, 2. Gün embriyosu biri 6 ikisi 4 hücreli üçüde transfer edildi. Bekleyenler kervanına katıldımAllah yardımcımız olsun...
İnşallah... teşekkür ederim :)Hayirli olsun inşallah tutunurlar :)
Bu kadar erken olacağını sanmıyorum Can'ım.İnş. Öyledir çok ilaç kullandım bu ay yüksek dozda.erken adet olmasın da
Gerek Yok Can'ım. Ped al yanına her ihtimale karşı.Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
Ben de yarın opu olacağım yanımda yedek kıyafet falan götürmeme gerek var mı kızlar
Iç çamaşır ve ped alabilirsin cnmHayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
Ben de yarın opu olacağım yanımda yedek kıyafet falan götürmeme gerek var mı kızlar
Dondurulmuş var 3 tane rahim hazırlama adetin 2.günümü oluyor o zaman bana yine beklemek düşerTabiki her zaman başlayamaz. Adetin 2.günü başlar . Eğer dondurulmuş embriyo varsa rahim hazırlama sürecinde başlar. Eğer embriyo yoksa yumurta geliştirme sürecinden başlar tedavi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?