Ben daha once bahceci umut tup bebek merkezinde tedavi görmüştüm canimKızlar bahçeci sağlık grubunda tedavi gören varmii?
Hayirli olsun canimm...guzel haberlerini bekliyoruz...:)İnşallah... teşekkür ederim :)
Ben Bahçeci Fulya da tedavi gördüm canım.Kızlar bahçeci sağlık grubunda tedavi gören varmii?
Çok teşekkürler canım, inşallah...Hayirli olsun canimm...guzel haberlerini bekliyoruz...:)
Canim oncelikle hayirli olsun..bence en dogrusunu yapiyorsun..ilk tedavimde bolca yattim ve olmadi... 2.de ilk 2 gun biraz istirahat ettim cok yatmadim sonra normal yasantima dondum..ve sukurler olsun suan 2 aylik hamileyim..rabbim ellerinizi bos cevirmesin insaaallah..hayirli haberlerini bekliyoruz..Kızlar benimde dün transferim oldu
2 tane dondurulmuş 3. Gün Kompakt embriyo transfer edildi
Testim 8 ağustos
Beklemeye başladım
Korku umut hepsi karışık duygular içindeyim
Bu arada öok yatmıyorum
İlkinde sürekli yatmıştım
Kimyasal gevelik oldu
Evde dolanıyorum
Ağır bişey yapmıyorum ama normal yaşantıma devam ediyorum yavaş hareketlerle
Sizce iimi yapıyorum
Benimle aynı test tarihi olan varmı
Allahım hepimize çifter çifter evlat nasip etsin
Bende 17.7 transfer oldum ..carsamba gunu hcg 42 cikti bayagi düsük cikti pazartesi yeniddn kan verecemherkese merhaba temmuz da transferim olacak inşallah regl olmayı bekliyorum daha 2 haftam var en az :)
Benim gibi bekleyen arkadaşlarla burada heyecanımızı paylaşmak istiyorum beraber bekleyelim süreci
Bu arada benim 3. Denemem olacak :))
Canim benimde ilk hcg degerim 44 cikmisti..endise etme..yukselir hayirlisyla..Bende 17.7 transfer oldum ..carsamba gunu hcg 42 cikti bayagi düsük cikti pazartesi yeniddn kan verecem
Insallah canim rabbim anne olmak isteyenlere tez günde nasip etsinCanim benimde ilk hcg degerim 44 cikmisti..endise etme..yukselir hayirlisyla..
Canım çok teşekkür ederimCanim oncelikle hayirli olsun..bence en dogrusunu yapiyorsun..ilk tedavimde bolca yattim ve olmadi... 2.de ilk 2 gun biraz istirahat ettim cok yatmadim sonra normal yasantima dondum..ve sukurler olsun suan 2 aylik hamileyim..rabbim ellerinizi bos cevirmesin insaaallah..hayirli haberlerini bekliyoruz..
Kac yumurta toplanmisti canimKızlarrrr benim bugün transferim oldu, 2. Gün embriyosu biri 6 ikisi 4 hücreli üçüde transfer edildi. Bekleyenler kervanına katıldımAllah yardımcımız olsun...
Ya kuzlar benim gibi beyaz akıntısı olan var mı?Canim oncelikle hayirli olsun..bence en dogrusunu yapiyorsun..ilk tedavimde bolca yattim ve olmadi... 2.de ilk 2 gun biraz istirahat ettim cok yatmadim sonra normal yasantima dondum..ve sukurler olsun suan 2 aylik hamileyim..rabbim ellerinizi bos cevirmesin insaaallah..hayirli haberlerini bekliyoruz..
Evet canım crinome jelden oluyor o:)Ya kuzlar benim gibi beyaz akıntısı olan var mı?
He normal yani iyi bari Sağol canımEvet canım crinome jelden oluyor o:)
Ewet canim rahim hazırlama adetin 2.günü başlıyor aynı ilkinde olduğu gibi sadece uyarıcı iğnelerin olmicak bant ile başlasın tabi başka bir aksilik yoksa kişiye göre ilaç degisiklik gösterebilirDondurulmuş var 3 tane rahim hazırlama adetin 2.günümü oluyor o zaman bana yine beklemek düşer
Hayirli olsun cnm tedavin bende histeroskopi için adet bekliyorum. Birde histeroskopi den sorna 1 adet beklemek gerekiyor mus gıçık oldum eylül de oluyor mecbur Allah herkese hayırlısını nasip etsin tabiki önemli olan hemen olmasi değil hayırlı olması ..Kızlar opu dan 5 gün sonra adet oldum. Bu kadar çabuk geleceğini hiç beklemiyordum. Yarın merkezi arayıp histereskopi günüm için görüşeceğim. Transfere bi adım daha yaklaştım.. :)
Allah bagislasin canim..ne guzel... InsaAllah hayirlisiyla bi kardesi olur..:) hic stres yapma fazla dusunmemeye calis..ve asla evde test yapmaaInsallah canim rabbim anne olmak isteyenlere tez günde nasip etsin
Benim allaha sükür bundn 4 sene önce dondurulmus embryodan bir kizim oldu
Bu sefer kardes icin denedim..rbbim herkese nasip etsin ..dualarimdasiniz
5 yumurta toplandı ama 3 ü işleme alındı canımKac yumurta toplanmisti canim
Can'ım hayırlı olsun. Benim de 4 ağustos. Ben de çok yatmıyorum vslla. Sıkıntıdan patlıyorum. Ama kendimi çok yormuyorum da. Dün kalktım kek poğaça yaptımKızlar benimde dün transferim oldu
2 tane dondurulmuş 3. Gün Kompakt embriyo transfer edildi
Testim 8 ağustos
Beklemeye başladım
Korku umut hepsi karışık duygular içindeyim
Bu arada öok yatmıyorum
İlkinde sürekli yatmıştım
Kimyasal gevelik oldu
Evde dolanıyorum
Ağır bişey yapmıyorum ama normal yaşantıma devam ediyorum yavaş hareketlerle
Sizce iimi yapıyorum
Benimle aynı test tarihi olan varmı
Allahım hepimize çifter çifter evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?