Benim 5. Gün. Sabahları krampla uyanıyorum ben de. İdrarım azıcık sıkıştırsa kasıklarıma iğneler batıyor zor duruyorum. Bel ağrımı hiç söylemiyorum bile :) progestan iğnenin etkisi olabilir diye düşünüyorum amaKizlarrrrr transferiminnn 4.gunu sancilarim dinmek bilmio bel kasik agrisi duramiorum ayakta yuruyunce dha cok artiooo bnm gbiiiii agri ceken varmiiii oooooffffff yardimmn
Canım benim bugün 2. Gün kasıklarda batma var ama öyle dayanılmayacak gibi değil senin neden çok fazla ki?Kizlarrrrr transferiminnn 4.gunu sancilarim dinmek bilmio bel kasik agrisi duramiorum ayakta yuruyunce dha cok artiooo bnm gbiiiii agri ceken varmiiii oooooffffff yardimmn
Bazen bnde dusunuorum ilaclarin yan etkisi diye cnku nerdeyse hepsinin yan etkisi siddetli kasik agrisi bile yapabilir yazio cnku bi an kayboluyo gbi oluo snra tekrardan baslio belimde agrim yoktu bgnde bel agrim oldu...Benim 5. Gün. Sabahları krampla uyanıyorum ben de. İdrarım azıcık sıkıştırsa kasıklarıma iğneler batıyor zor duruyorum. Bel ağrımı hiç söylemiyorum bile :) progestan iğnenin etkisi olabilir diye düşünüyorum ama
Bnmde oyle batmalarla basladi siddetlendi anlamadimmCanım benim bugün 2. Gün kasıklarda batma var ama öyle dayanılmayacak gibi değil senin neden çok fazla ki?
Canım bana doktorum jel vermedi sadece vajinadan progesteron verdiBnmde oyle batmalarla basladi siddetlendi anlamadimm(((( hc rht diilim, crinone jel zaten bni maf etti nerdeyse yuruyemicek duruma getirdi tahristen..
Buda vajinada sıkıosun 2tüp ama ooofff maff edio doktora soledim orali bile olmadi mecbur kullaniormCanım bana doktorum jel vermedi sadece vajinadan progesteron verdi
Evet canım 1 adet daha beklicez. Ama bence böylesi daha iyi gibi geliyo bana. Yaz aylarında tüp bebek çokta mantıklı gelmiyo bana. Eylül gene biraz daha serin olur. Belki şansımızı artırır. Bugün randevumu aldım. Haftaya cumartesi histereskopi olacağım. Senin ne kadar kaldı adetine?Hayirli olsun cnm tedavin bende histeroskopi için adet bekliyorum. Birde histeroskopi den sorna 1 adet beklemek gerekiyor mus gıçık oldum eylül de oluyor mecbur Allah herkese hayırlısını nasip etsin tabiki önemli olan hemen olmasi değil hayırlı olması ..
Çok kişi tarafından duydum crinone jelin tahriş ve kaşıntı yaptığını, sanırım bir bana öyle etkisi olmadı diye düşünmeye başladım. Doktorunun söylediklerini dikkate alıp ona göre progesteron takviyeni değiştirmesi lazımdı. Fakat öğrendiğim kadarı ile hiçbiri crinone kadar etkili değilmiş canım. Ben 9. güne kadar yaşadım o sancıları, şimdi ayakta fazla kaldığımda oluyor ağrılarım. O da opu işleminde gördüğümüz vajinal hasarlar ve ilaçlardan sanırımBuda vajinada sıkıosun 2tüp ama ooofff maff edio doktora soledim orali bile olmadi mecbur kullaniorm
Buda vajinada sıkıosun 2tüp ama ooofff maff edio doktora soledim orali bile olmadi mecbur kullaniorm[/QUOTE
de vermedi jel de vermedi neden acaba ?Sadece progesteron ve estofem kullanıyorum bi de follik asitÇok kişi tarafından duydum crinone jelin tahriş ve kaşıntı yaptığını, sanırım bir bana öyle etkisi olmadı diye düşünmeye başladım. Doktorunun söylediklerini dikkate alıp ona göre progesteron takviyeni değiştirmesi lazımdı. Fakat öğrendiğim kadarı ile hiçbiri crinone kadar etkili değilmiş canım. Ben 9. güne kadar yaşadım o sancıları, şimdi ayakta fazla kaldığımda oluyor ağrılarım. O da opu işleminde gördüğümüz vajinal hasarlar ve ilaçlardan sanırım
Crinone jel zaten progesteron olarak verildi canım bize ve ilaçlar kişiseldir. Bana verilen ilaçlar Crinone jel, Climara flaster ve Folbiol folikasit :)Doktorum bana kan sulandırıcı iğne
de vermedi jel de vermedi neden acaba ?Sadece progesteron ve estofem kullanıyorum bi de follik asit
Aslında aynı içerikteki ilaçları vermiş sanada, sadece kullanım şekli farklı sanırım:)Crinone jel zaten progesteron olarak verildi canım bize ve ilaçlar kişiseldir. Bana verilen ilaçlar Crinone jel, Climara flaster ve Folbiol folikasit :)
Anladım canım herkes jel deyince dedim problem mi var :)Crinone jel zaten progesteron olarak verildi canım bize ve ilaçlar kişiseldir. Bana verilen ilaçlar Crinone jel, Climara flaster ve Folbiol folikasit :)
Benim de 10 gün fln var adetten kaç gün sonra oluyor canım histeroskopi ?Evet canım 1 adet daha beklicez. Ama bence böylesi daha iyi gibi geliyo bana. Yaz aylarında tüp bebek çokta mantıklı gelmiyo bana. Eylül gene biraz daha serin olur. Belki şansımızı artırır. Bugün randevumu aldım. Haftaya cumartesi histereskopi olacağım. Senin ne kadar kaldı adetine?
Tatlım daha 5 gün var amaBugün 7. Gün kan verdim, 2 Gün erken verdik,sonuç 0. bildiğimiz 0. İki günde değişmez heralde.sağlık olsun
Cnmmm sonucu bgn tekrarlicaktiniz dimi yanlis hatirlamiosam hadiiii guzellll haberler gelsinnn cektigimize degsinnn aminnnnnnnnÇok kişi tarafından duydum crinone jelin tahriş ve kaşıntı yaptığını, sanırım bir bana öyle etkisi olmadı diye düşünmeye başladım. Doktorunun söylediklerini dikkate alıp ona göre progesteron takviyeni değiştirmesi lazımdı. Fakat öğrendiğim kadarı ile hiçbiri crinone kadar etkili değilmiş canım. Ben 9. güne kadar yaşadım o sancıları, şimdi ayakta fazla kaldığımda oluyor ağrılarım. O da opu işleminde gördüğümüz vajinal hasarlar ve ilaçlardan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?