Kaçıncı gün embriyosuydu?Bugün 7. Gün kan verdim, 2 Gün erken verdik,sonuç 0. bildiğimiz 0. İki günde değişmez heralde.sağlık olsun
Crinone jel, coraspirin, oksparan igne, folbiol, estafem....Transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?
5. GünKaçıncı gün embriyosuydu?
Test günüm 9. GünTatlım daha 5 gün var ama
1 hafta sonra yapılıyo canım. Ben dün adet oldum. Perşembe, Cuma, Cumartesi günlerinde olabilirsiniz dediler. Ben de cumartesini seçtim.Benim de 10 gün fln var adetten kaç gün sonra oluyor canım histeroskopi ?
Evet canım haklısınCan'ım hayırlı olsun. Benim de 4 ağustos. Ben de çok yatmıyorum vslla. Sıkıntıdan patlıyorum. Ama kendimi çok yormuyorum da. Dün kalktım kek poğaça yaptımkafası dağılıyor insanın. Bir şeylerle meşgul olmak lazım. İlk hamileliğimde yatmıştım hep. Ona rağmen düştü.
Tutunacağı varsa tutunuyor Zaten. Ağır işlerden kaçın yeter.
Ben varımKızlar bahçeci sağlık grubunda tedavi gören varmii?
Kaçıncı denemeydi canım5. Gün
3. Denememiz,sağlık olsun..Kaçıncı denemeydi canım
İnşallah yükselir canım daha erken yaptırmışsın test gününde tekrar dene
Tüm testler yapılmışmıydı canım era cd 56 diğerleri ne diyor dr lar3. Denememiz,sağlık olsun..
Evet canım, az önce kan verdim. Hayırlısı bakalım:)Cnmmm sonucu bgn tekrarlicaktiniz dimi yanlis hatirlamiosam hadiiii guzellll haberler gelsinnn cektigimize degsinnn aminnnnnnnn
Hayırlısı olsun canım üzülme. Bahçecidesin galiba tüm doktorları çok iyi aslında.İnsaallah hakkında hayırlısı olsun stres yapma. Bu arada doktorun kimdi?Kızlar tedavime başladım biliyorsunuz transfere geri sayım ama dr um yurt dışına gitmiş 1 ay yok yani transfer de yok
Erteleme yapmayayım değil mi devam edeyim ilaçlarıma da başladım
Şansıma benim geçen ay normal zamanında regl olsaydım böyle olmayacaktı
Olumsuzluklar üst üste diye düşünmemeye çalışıyorum ama sizler ne dersiniz
Belki hayırlısı budur canım Allah böyle kararlamıştırKızlar tedavime başladım biliyorsunuz transfere geri sayım ama dr um yurt dışına gitmiş 1 ay yok yani transfer de yok
Erteleme yapmayayım değil mi devam edeyim ilaçlarıma da başladım
Şansıma benim geçen ay normal zamanında regl olsaydım böyle olmayacaktı
Olumsuzluklar üst üste diye düşünmemeye çalışıyorum ama sizler ne dersiniz
Test derken ne testi,biz hiç test yaptırmadık?Tüm testler yapılmışmıydı canım era cd 56 diğerleri ne diyor dr lar
Benimde transferim dün oldu test ayın 7 Sine canım inşaallah tutar hepimizin kiKızlar benimde dün transferim oldu
2 tane dondurulmuş 3. Gün Kompakt embriyo transfer edildi
Testim 8 ağustos
Beklemeye başladım
Korku umut hepsi karışık duygular içindeyim
Bu arada öok yatmıyorum
İlkinde sürekli yatmıştım
Kimyasal gevelik oldu
Evde dolanıyorum
Ağır bişey yapmıyorum ama normal yaşantıma devam ediyorum yavaş hareketlerle
Sizce iimi yapıyorum
Benimle aynı test tarihi olan varmı
Allahım hepimize çifter çifter evlat nasip etsin
Cnm kullandigin ilaclar yapmis olabilir yada soyle dusunelim eger 5.gun embroyosuysa 6.7.gunu yapisio rahme o yuzdeb agri ypmis olabilir cnmm gelsinnn guzelllll bebislerrrrr.... Cnm bnm transferden snraki 3.gun basladi kasik ve bel ve hic gecmediiiii ...Kızlar transfer dün yapıldı ama dünden beri bel ve kasık ağrım var neden acaba dondurulmuş embriyo transfer edildi.yani yumurta filanda toplanmadı.transferden hemen sonra bel ve kasık ağrım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?