TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Evet canım haklısın
Rabbim ol diyecek ve olacak gerisi hikaye
Bende ağır bişey yapmıyoum ama kendi işimi görüyorum
Allahım hayırlı sonuçlar nasip eylesin

Kızlar tedavime başladım biliyorsunuz transfere geri sayım ama dr um yurt dışına gitmiş 1 ay yok yani transfer de yok

Erteleme yapmayayım değil mi devam edeyim ilaçlarıma da başladım
Şansıma benim geçen ay normal zamanında regl olsaydım böyle olmayacaktı
Olumsuzluklar üst üste diye düşünmemeye çalışıyorum ama sizler ne dersiniz

Hayırlısı olsun canım üzülme. Bahçecidesin galiba tüm doktorları çok iyi aslında.İnsaallah hakkında hayırlısı olsun stres yapma. Bu arada doktorun kimdi?

Belki hayırlısı budur canım Allah böyle kararlamıştır

Benimde transferim dün oldu test ayın 7 Sine canım inşaallah tutar hepimizin ki

Kızlar transfer dün yapıldı ama dünden beri bel ve kasık ağrım var neden acaba dondurulmuş embriyo transfer edildi.yani yumurta filanda toplanmadı.transferden hemen sonra bel ve kasık ağrım oldu

Kızlar transfer dün yapıldı ama dünden beri bel ve kasık ağrım var neden acaba dondurulmuş embriyo transfer edildi.yani yumurta filanda toplanmadı.transferden hemen sonra bel ve kasık ağrım oldu
Cnm kullandigin ilaclar yapmis olabilir yada soyle dusunelim eger 5.gun embroyosuysa 6.7.gunu yapisio rahme o yuzdeb agri ypmis olabilir cnmm gelsinnn guzelllll bebislerrrrr.... Cnm bnm transferden snraki 3.gun basladi kasik ve bel ve hic gecmediiiii ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…