Cnm bnm aynennn oyleeee rabbinnnn gun gelecekkk karnini bebislerle dolduracak hayirlisiyla saati dakkasi geldimiii hersry rabden....Kızlar bu denemede nasip değilmiş. Beta HCG <1,20 ye düşmüş. Rabbim herkesin güzel gönlüne göre versin. Ne demiştim, Bu beden yumurta ürettiği sürece yılmak yok!
İnşallah canım Mustafa bey diHayırlısı olsun canım üzülme. Bahçecidesin galiba tüm doktorları çok iyi aslında.İnsaallah hakkında hayırlısı olsun stres yapma. Bu arada doktorun kimdi?
Senin kaçıncı Gündü canımCnm kullandigin ilaclar yapmis olabilir yada soyle dusunelim eger 5.gun embroyosuysa 6.7.gunu yapisio rahme o yuzdeb agri ypmis olabilir cnmm gelsinnn guzelllll bebislerrrrr.... Cnm bnm transferden snraki 3.gun basladi kasik ve bel ve hic gecmediiiii ...
Maşallah canım Insallh güzel dollensinler..hepsi buyuk mu canim boyutlari yoksa kucukte var miKızlar opudan çıktım şimdi odaya aldılar ağrı kesici istedim sağ tarafım ağrıyor baya
11 toplamışlar kaçı sağlam kalır bilmiyorum
Allahım hepinizin gönlüne göre versin
Baş dönmem mide bulantım yok sadece sağ tarafım ağrıyor allahım bu yaşadıklarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah bu yolda kucağımızı boş bırakmasın hepinize dua ediyorum
Aynen öyle Can'ım. Kimyasal gebelik yaşamışsın demek ki?? İnş o yolu açtı arkası gelecek.Kızlar bu denemede nasip değilmiş. Beta HCG <1,20 ye düşmüş. Rabbim herkesin güzel gönlüne göre versin. Ne demiştim, Bu beden yumurta ürettiği sürece yılmak yok!
Büyük küçük diye bi açıklama yapmadılar canm bakalım yarın arayacaklar kaçı döllenecekMaşallah canım Insallh güzel dollensinler..hepsi buyuk mu canim boyutlari yoksa kucukte var mi
Ne testi canım bunlar,bana da bilgi verir misiniz?Kızlar negatif sınuç alınca yaptırılan testleri devlet karşılıyor mu? Cd 56 falan? Napsam bilemiyorum.
Cd56 kadının bağışıklığı ile ilgili bi test nildiğim kadarıyla. Bağışıklık çok yüksek olunca ebriyonun tutunmasını engelliyormuş. Forumlardan öğrendiğim kadarı bu canım. Tecrübeli arkadaşlr cevap verirse daha detaylı öğrenmiş oluruzNe testi canım bunlar,bana da bilgi verir misiniz?
4.gunumdeyim transfer gununu saymazsak...Senin kaçıncı Gündü canım
İnşallah canım, Rabbim güzel haberlerinizi duyurmayı nasip etsin inşallah. Ben artık normal hayatıma dönüş yapıyorum, ilk işim 1 aydır batan evimi paklamak :) Öpüyorum güzel yüreklerinizdenAynen öyle Can'ım. Kimyasal gebelik yaşamışsın demek ki?? İnş o yolu açtı arkası gelecek.
Ben 2bine yaptırmıştımkızlar yakın zamanda histeroskopi yaptıran var mı acaba? Ben haftaya olacağım fakat fiyatı çok uçuk geldi bana. Tabi itiraz etme gibi bir lüksüm olmadığı için kabul ettim mecburen.
Bende senden haber var mı diye girmiştim, allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize. Aynen yumurtalar tükenmeden pes etmek Yok ve hep güçlü olacağız ..İnşallah canım, Rabbim güzel haberlerinizi duyurmayı nasip etsin inşallah. Ben artık normal hayatıma dönüş yapıyorum, ilk işim 1 aydır batan evimi paklamak :) Öpüyorum güzel yüreklerinizden
3. Gün embriyosu mu yoksa 5. Gün embriyosu mu ?4.gunumdeyim transfer gununu saymazsak...
Benim bagisikligim güçlü değil zaten hemen hasta oluyorum..Cd56 kadının bağışıklığı ile ilgili bi test nildiğim kadarıyla. Bağışıklık çok yüksek olunca ebriyonun tutunmasını engelliyormuş. Forumlardan öğrendiğim kadarı bu canım. Tecrübeli arkadaşlr cevap verirse daha detaylı öğrenmiş oluruz
5.gun embriyosu cnm seninki?3. Gün embriyosu mu yoksa 5. Gün embriyosu mu ?
Kan pıhtılaşmasina bakıldı mi çünkü baya düştüğün olmuş
Canim hakkinda hayirlisi buymus rabbim uygun zamani biliodur nasip eder insallahKızlar bu denemede nasip değilmiş. Beta HCG <1,20 ye düşmüş. Rabbim herkesin güzel gönlüne göre versin. Ne demiştim, Bu beden yumurta ürettiği sürece yılmak yok!
Ben başladım bu ay umut bahçeci klıniğinde.Kızlar bahçeci sağlık grubunda tedavi gören varmii?
Bana da 1900 dediler. Demek ki normalmiş bu fiyat. Çok geldi bana ya.Ben 2bine yaptırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?