TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kızlar bu denemede nasip değilmiş. Beta HCG <1,20 ye düşmüş. Rabbim herkesin güzel gönlüne göre versin. Ne demiştim, Bu beden yumurta ürettiği sürece yılmak yok!
Cnm bnm aynennn oyleeee rabbinnnn gun gelecekkk karnini bebislerle dolduracak hayirlisiyla saati dakkasi geldimiii hersry rabden....

Senin kaçıncı Gündü canım

Maşallah canım Insallh güzel dollensinler..hepsi buyuk mu canim boyutlari yoksa kucukte var mi

Kızlar negatif sınuç alınca yaptırılan testleri devlet karşılıyor mu? Cd 56 falan? Napsam bilemiyorum.

Maşallah canım Insallh güzel dollensinler..hepsi buyuk mu canim boyutlari yoksa kucukte var mi
Büyük küçük diye bi açıklama yapmadılar canm bakalım yarın arayacaklar kaçı döllenecek
Progestan200 başladık fitil şeklinde kullan dediler

Ne testi canım bunlar,bana da bilgi verir misiniz?
Cd56 kadının bağışıklığı ile ilgili bi test nildiğim kadarıyla. Bağışıklık çok yüksek olunca ebriyonun tutunmasını engelliyormuş. Forumlardan öğrendiğim kadarı bu canım. Tecrübeli arkadaşlr cevap verirse daha detaylı öğrenmiş oluruz

Aynen öyle Can'ım. Kimyasal gebelik yaşamışsın demek ki?? İnş o yolu açtı arkası gelecek.
İnşallah canım, Rabbim güzel haberlerinizi duyurmayı nasip etsin inşallah. Ben artık normal hayatıma dönüş yapıyorum, ilk işim 1 aydır batan evimi paklamak :) Öpüyorum güzel yüreklerinizden

kızlar yakın zamanda histeroskopi yaptıran var mı acaba? Ben haftaya olacağım fakat fiyatı çok uçuk geldi bana. Tabi itiraz etme gibi bir lüksüm olmadığı için kabul ettim mecburen.
Ben 2bine yaptırmıştım

İnşallah canım, Rabbim güzel haberlerinizi duyurmayı nasip etsin inşallah. Ben artık normal hayatıma dönüş yapıyorum, ilk işim 1 aydır batan evimi paklamak :) Öpüyorum güzel yüreklerinizden
Bende senden haber var mı diye girmiştim, allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize. Aynen yumurtalar tükenmeden pes etmek Yok ve hep güçlü olacağız ..

Benim bagisikligim güçlü değil zaten hemen hasta oluyorum..

Kızlar bu denemede nasip değilmiş. Beta HCG <1,20 ye düşmüş. Rabbim herkesin güzel gönlüne göre versin. Ne demiştim, Bu beden yumurta ürettiği sürece yılmak yok!
Canim hakkinda hayirlisi buymus rabbim uygun zamani biliodur nasip eder insallah

Kacdi ilk testinde hcg degerin ki , 1 e düsmus :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…