TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kizlarrrrrr herseyeee agliorummm kendimiii durduramiorummm bnm gbi ayni durumda olan varmiii herseye agliorummm cokk fenalardaim....
Canım kendini biraz rahatlat çok stres yapıyorsun kısa yürüyüşler yap film izle Başka şeylerle oyalan canım yoksa valla bu süreç işkence :)

Ben devlette ücretsiz yaptırdım. Bence de çok pahalı.
Resmen adam soyuyorlar ya. Devlette de olmuştum ama çok kötüydü. Rahmim hala kalp şeklindeydi ve çektiğim acı da cabası. Ameliyattan sırılsıklam olmuş bi halde çıkmıştım ve çok ağrım vardı. Hijyen sıfır zaten. Mecbur ödicem artık

Histereskopi den mi bahsediyorsunuz?
2 bin çok gibi gelmedi.
Ben 2 sene önce 3500 tl ye olmuştum maalesef. Sözde rahimde şekil bozukluğu vardı

Histereskopi den mi bahsediyorsunuz?
2 bin çok gibi gelmedi.
Ben 2 sene önce 3500 tl ye olmuştum maalesef. Sözde rahimde şekil bozukluğu vardı
Benim de şekil bozukluğu var. 2 histerokopide de düzeltemediler artık şansımı 3. de denicem. İnşallah bu sefer düzeltirler. Bence bu işi ticarete dökmüşler. Çok ağır bir operasyon değil çünkü. Çocuk sahibi olmak isteyenlere bilerek yapıyorlar. Nasıl olsa eli mahkum deyip ödetiyorlar. Ben böyle görüyorum.

1 hafta sonra yapılıyo canım. Ben dün adet oldum. Perşembe, Cuma, Cumartesi günlerinde olabilirsiniz dediler. Ben de cumartesini seçtim.
Adet bittikten 1 hafta sonra mı cnm yoksa adet başından itibaren mi? Benim tatile gitme planı çıktı da o yüzden plan yapıyorum insalalh histereskopi olduktan sonra gideriz..

Canım ben yaptırdım ama devlette oluyor mu bilmiyorum benim yüksek çıktı aynı anlattığın gibi rahim embriyo yu kabul etmiyor yabancı madde sanıp yok ediyormuş katil hücre deniliyor
Serum verip transfere hazırlayacaklar beni

Aynen öyle Can'ım. Özellikle benim gittiğim dr iyice ticarete dökmüş. Sonradan fark ettik orası ayrı.
Boşuna ameliyat etmiş. Hiç gerek yokmuş. Kaç dr söyledi sonradan maalesef. Bir tüp bebek parasına mal oldu nerdeyse.
Eğer sen de dr ların uzlaştığı bir durum varsa bişey diyemem tabi. Düzeltemedikleri işlem için sonradan tekrar para almaları Yok mu bi de

Canim gecmis olsun.bende 6.haftanin icindeyim 2 gun once benimde kanamam oldu.senin durumun nedir? Yazdıysanda bulamadim.nasil kanama oldu kac haftaliksin doktoeun ne dedi mesela
Benim opu sonrası 5. Günde kanamam başladı ve hala devam ediyor opudan sonra 9. Günüm 8 Ağustos'ta transfer öncesi muayenem var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…