Benimkinde 5. Gün Allah izin verirse 7 temmuz test tarihim.dün transfer edildi.dün sayılmıyor dimi5.gun embriyosu cnm seninki?
8,37Canim hakkinda hayirlisi buymus rabbim uygun zamani biliodur nasip eder insallah
Kacdi ilk testinde hcg degerin ki , 1 e düsmus :/
Ben devlette ücretsiz yaptırdım. Bence de çok pahalı.Bana da 1900 dediler. Demek ki normalmiş bu fiyat. Çok geldi bana ya.
Aminnnnn rabbimmmm tezzzz vakitteee nasippp ederrr aminnnn....Benimkinde 5. Gün Allah izin verirse 7 temmuz test tarihim.dün transfer edildi.dün sayılmıyor dimi
Ben iğneler aşamasındayken öyleydim hala da çok düzeldim sayılmaz ya her şeyi kafama takıyorum çok duygusalımKizlarrrrrr herseyeee agliorummm kendimiii durduramiorummm bnm gbi ayni durumda olan varmiii herseye agliorummm cokk fenalardaim....
Canım kendini biraz rahatlat çok stres yapıyorsun kısa yürüyüşler yap film izle Başka şeylerle oyalan canım yoksa valla bu süreç işkence :)Kizlarrrrrr herseyeee agliorummm kendimiii durduramiorummm bnm gbi ayni durumda olan varmiii herseye agliorummm cokk fenalardaim....
Resmen adam soyuyorlar ya. Devlette de olmuştum ama çok kötüydü. Rahmim hala kalp şeklindeydi ve çektiğim acı da cabası. Ameliyattan sırılsıklam olmuş bi halde çıkmıştım ve çok ağrım vardı. Hijyen sıfır zaten. Mecbur ödicem artıkBen devlette ücretsiz yaptırdım. Bence de çok pahalı.
Hadi bakalim canım hayırlısı insallhBüyük küçük diye bi açıklama yapmadılar canm bakalım yarın arayacaklar kaçı döllenecek
Progestan200 başladık fitil şeklinde kullan dediler
Histereskopi den mi bahsediyorsunuz?Resmen adam soyuyorlar ya. Devlette de olmuştum ama çok kötüydü. Rahmim hala kalp şeklindeydi ve çektiğim acı da cabası. Ameliyattan sırılsıklam olmuş bi halde çıkmıştım ve çok ağrım vardı. Hijyen sıfır zaten. Mecbur ödicem artık
Göbekten yapıyorsun canım. Aynı yumurta geliştirici iğneler gibi. Ovitrelle hazır halde sadece.Kızlar ovitrella catlatma ignesi nerden yapiliyo
Tamm canm cok sagol emin olmak istedim okadar igne yaptm ki aklım karıştıGöbekten yapıyorsun canım. Aynı yumurta geliştirici iğneler gibi. Ovitrelle hazır halde sadece.
Benim de şekil bozukluğu var. 2 histerokopide de düzeltemediler artık şansımı 3. de denicem. İnşallah bu sefer düzeltirler. Bence bu işi ticarete dökmüşler. Çok ağır bir operasyon değil çünkü. Çocuk sahibi olmak isteyenlere bilerek yapıyorlar. Nasıl olsa eli mahkum deyip ödetiyorlar. Ben böyle görüyorum.Histereskopi den mi bahsediyorsunuz?
2 bin çok gibi gelmedi.
Ben 2 sene önce 3500 tl ye olmuştummaalesef. Sözde rahimde şekil bozukluğu vardı
Adet bittikten 1 hafta sonra mı cnm yoksa adet başından itibaren mi? Benim tatile gitme planı çıktı da o yüzden plan yapıyorum insalalh histereskopi olduktan sonra gideriz..1 hafta sonra yapılıyo canım. Ben dün adet oldum. Perşembe, Cuma, Cumartesi günlerinde olabilirsiniz dediler. Ben de cumartesini seçtim.
Canım ben yaptırdım ama devlette oluyor mu bilmiyorum benim yüksek çıktı aynı anlattığın gibi rahim embriyo yu kabul etmiyor yabancı madde sanıp yok ediyormuş katil hücre deniliyorCd56 kadının bağışıklığı ile ilgili bi test nildiğim kadarıyla. Bağışıklık çok yüksek olunca ebriyonun tutunmasını engelliyormuş. Forumlardan öğrendiğim kadarı bu canım. Tecrübeli arkadaşlr cevap verirse daha detaylı öğrenmiş oluruz
Aynen öyle Can'ım. Özellikle benim gittiğim dr iyice ticarete dökmüş. Sonradan fark ettik orası ayrı.Benim de şekil bozukluğu var. 2 histerokopide de düzeltemediler artık şansımı 3. de denicem. İnşallah bu sefer düzeltirler. Bence bu işi ticarete dökmüşler. Çok ağır bir operasyon değil çünkü. Çocuk sahibi olmak isteyenlere bilerek yapıyorlar. Nasıl olsa eli mahkum deyip ödetiyorlar. Ben böyle görüyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam adet başındaydı canımAdet bittikten 1 hafta sonra mı cnm yoksa adet başından itibaren mi? Benim tatile gitme planı çıktı da o yüzden plan yapıyorum insalalh histereskopi olduktan sonra gideriz..
Benim opu sonrası 5. Günde kanamam başladı ve hala devam ediyor opudan sonra 9. GünümCanim gecmis olsun.bende 6.haftanin icindeyim 2 gun once benimde kanamam oldu.senin durumun nedir? Yazdıysanda bulamadim.nasil kanama oldu kac haftaliksin doktoeun ne dedi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?