TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

az önce aradı embriyolog toplanan 11 yumurtanın 7si olgunmuş işlem yapılmış 7si de döllenmiş maşallah
beklemeye devam bakalım kaçı yoluna devam edecek
Inşallah hepsi devam eder canım benim 10 toplandı 6 sı döllendi 2 tanesi 5.güne gitti inşallah seninki hepsi gider

Canım hiç normal gebe kalabildin mi? Tek sorunun bu mu? Ben hiç kalamadım. Napsam bilmiyorum. Kandan mı bakılıyo acaba? Sana doktor mu dedi yaptır diye? Çok soru sordum biliyorum kusura bakma canım

Kizlarrrrr bise anlatcam.....

Simdi bnm 11embriyom dollendi ertesi gune 7tane kaldi pgt(genetik) yolluyalim denildi sadece 1tanesinin saglikli oldugu soylendi...

Amaaaa hepsii 5.gune kadar yasadilar ve cokta iyi kaliteliydiler ama genetikte tutsalar bile duserlermis...

Lutfen bilgisi olan fikir yazsin..

Bende ilk tüp bebeğimi hacettepe hastanesinde oldum 1800 dü sanırım. Bence hijyen iyiydi hemşireler ilgiliydi tutmadı ama 5 kişiden 3 kişi tutmuştu başarılı bence.sadece anestesi almadığım için şimdi özelde yaptırıyorum

Devlette yapıyor ücretsiz

Cevap yazdığın için teşekkürler canım. Devlette illa tüp bebek merkezleri mi yapıyor. Normal devlet hastaneleri poliklinik yapıyor mu canım
Onu tam bilemiyorum kadın doğum olan yerler yapması lazım benim üniversite hastanesiydi. İlk tüp bebek tutmayınca devletteki doktorum istemişti ama özele başladım hemen arkasından ben birşey göremiyorum şuan için yaptırmamak gerektiğini söyleyince yaptırmadım

Merhaba kızlar benimde 28 temmuz cuma transferim oldu 2.günüm bugün ağır kabızdım bugün kayısı falan çıktım şurupta verdiler az içtim. İki embriyo transfer edildi orta kalite 2 bc 5.gün dondurulmuş embriyolar. Ocakta başlamıştık ama miyom görüldüğü için histereskopi ameliyat dendi donduruldu ameliyatım oldu bekleme sürecini geçirdik ve yaptırdık. Embriyolarımın 3.günü gelişimi yavaş kaldığı için 5.gün blast olması beklendi 6.güne kadar dayanıp o gün 4 embriyodan 2 tanesi blast olup dondurulmuştu. Hakkımızda hayırlısı

Kızlar transfer dün yapıldı ama dünden beri bel ve kasık ağrım var neden acaba dondurulmuş embriyo transfer edildi.yani yumurta filanda toplanmadı.transferden hemen sonra bel ve kasık ağrım oldu

28 temmuz mu canım seninde benimde öyle. Blast embriyo orta kalite iki.tane koyuldu dondurulmuş. Eve geldim akşamına baya hissedilir bel ağrım vardı kasıklarıma vuruyordu arada birde dün sabahta oldu. Jel yapıyorum yürüyorum evin içinde 20 dk da belim tutuluyor resmen bakalım kısmet

Bugün 6.gün 6.gun emriyosu kanamam arttı adet oldum galiba test gününü bile goremedim. esime de söylemedim. Nasıl söyleyecw gim negatif galiba gene diye

Benimde transferim dün oldu test ayın 7 Sine canım inşaallah tutar hepimizin ki
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım
Kızlar benim bugün 3. Gün hiçbir belirti yok
Sizde nasıl oldu hamile olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…