- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
9. Günüm kanamanın hala devam maşallahgordum cnm sonradan benol madim daha yaa cok sikinti yaptim kendime kaenim belim cok agriyor bide goguslerim cok aciyor yaaa
Ayyy maşallah canim darisi bana Insallh..yarin da benim toplancak Rabbim yardim etsinaz önce aradı embriyolog toplanan 11 yumurtanın 7si olgunmuş işlem yapılmış 7si de döllenmiş maşallah
beklemeye devambakalım kaçı yoluna devam edecek
Inşallah hepsi devam eder canım benim 10 toplandı 6 sı döllendi 2 tanesi 5.güne gitti inşallah seninki hepsi gideraz önce aradı embriyolog toplanan 11 yumurtanın 7si olgunmuş işlem yapılmış 7si de döllenmiş maşallah
Adetin başından itibaren yani adetin 7. günü falan oluyoAdet bittikten 1 hafta sonra mı cnm yoksa adet başından itibaren mi? Benim tatile gitme planı çıktı da o yüzden plan yapıyorum insalalh histereskopi olduktan sonra gideriz..
Canım hiç normal gebe kalabildin mi? Tek sorunun bu mu? Ben hiç kalamadım. Napsam bilmiyorum. Kandan mı bakılıyo acaba? Sana doktor mu dedi yaptır diye? Çok soru sordum biliyorum kusura bakma canımCanım ben yaptırdım ama devlette oluyor mu bilmiyorum benim yüksek çıktı aynı anlattığın gibi rahim embriyo yu kabul etmiyor yabancı madde sanıp yok ediyormuş katil hücre deniliyor
Serum verip transfere hazırlayacaklar beni
Ha pardon canim ben yanlis anlamisim:) cok gecmis olsun.guzel haberlerle gel insallahBenim opu sonrası 5. Günde kanamam başladı ve hala devam ediyor opudan sonra 9. Günüm8 Ağustos'ta transfer öncesi muayenem var canım
Amin inşallah canım merakla bekliyorum yarın aramalarınıInşallah hepsi devam eder canım benim 10 toplandı 6 sı döllendi 2 tanesi 5.güne gitti inşallah seninki hepsi gider
Resmen adam soyuyorlar ya. Devlette de olmuştum ama çok kötüydü. Rahmim hala kalp şeklindeydi ve çektiğim acı da cabası. Ameliyattan sırılsıklam olmuş bi halde çıkmıştım ve çok ağrım vardı. Hijyen sıfır zaten. Mecbur ödicem artık
Ben karından yapmıştımKızlar ovitrella catlatma ignesi nerden yapiliyo
Devlette yapıyor ücretsizCanım ben yaptırdım ama devlette oluyor mu bilmiyorum benim yüksek çıktı aynı anlattığın gibi rahim embriyo yu kabul etmiyor yabancı madde sanıp yok ediyormuş katil hücre deniliyor
Serum verip transfere hazırlayacaklar beni
Sanırım aynı dönemde sonuç alacagız benimde cuma toplamam oldu.çarşamba transfer inşallahaz önce aradı embriyolog toplanan 11 yumurtanın 7si olgunmuş işlem yapılmış 7si de döllenmiş maşallah
Cevap yazdığın için teşekkürler canım. Devlette illa tüp bebek merkezleri mi yapıyor. Normal devlet hastaneleri poliklinik yapıyor mu canımDevlette yapıyor ücretsiz
Onu tam bilemiyorum kadın doğum olan yerler yapması lazım benim üniversite hastanesiydi. İlk tüp bebek tutmayınca devletteki doktorum istemişti ama özele başladım hemen arkasından ben birşey göremiyorum şuan için yaptırmamak gerektiğini söyleyince yaptırmadımCevap yazdığın için teşekkürler canım. Devlette illa tüp bebek merkezleri mi yapıyor. Normal devlet hastaneleri poliklinik yapıyor mu canım
Kızlar transfer dün yapıldı ama dünden beri bel ve kasık ağrım var neden acaba dondurulmuş embriyo transfer edildi.yani yumurta filanda toplanmadı.transferden hemen sonra bel ve kasık ağrım oldu
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalımBenimde transferim dün oldu test ayın 7 Sine canım inşaallah tutar hepimizin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?