TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Canım hiç normal gebe kalabildin mi? Tek sorunun bu mu? Ben hiç kalamadım. Napsam bilmiyorum. Kandan mı bakılıyo acaba? Sana doktor mu dedi yaptır diye? Çok soru sordum biliyorum kusura bakma canım
Asla kusura bakmam ne demek bende soruyorum çoğu zaman :)
Benim 4 yıl sonra kendiliğinden bir kızım oldu şuan 10 yaşında ama 10 yıldır bir daha gebe kalamadım şimdlik sorun bu gibi
Kandan değil rahimden parça aldılar 3. Tüp öncesi kliniği değiştirdim ve deneme öncesi hepsine bakalım dedim bana önerdi dr um ben bilmiyordum açıkcası
Senin kaçıncı denemen

Bugün 6.gün 6.gun emriyosu kanamam arttı adet oldum galiba test gününü bile goremedim. esime de söylemedim. Nasıl söyleyecw gim negatif galiba gene diye
Can'ım çok erken değil mi ya?
Bence kan testi yaptır. Dr lar adet olunsa bile kan testi istiyorlar.

Canım ben sorunu tam anlamadım
Genetikten gelen neden düşsün neye dayanarak bunu söylediler pıhtılaşma mı var sende yoksa genetik testin mi sorun çıktı durduk yere bunu söylemezler kafam karıştı

Can'ım çok erken değil mi ya?
Bence kan testi yaptır. Dr lar adet olunsa bile kan testi istiyorlar.
Yarın gidip test yapicagim evet çok erken oldum çok ilaç verdiler ve geç transfer ettiler.sanırım vücudum için uygun zamanı kacirdilar.ben tahmin etmiştim ama böyle olacağını.

Yarın gidip test yapicagim evet çok erken oldum çok ilaç verdiler ve geç transfer ettiler.sanırım vücudum için uygun zamanı kacirdilar.ben tahmin etmiştim ama böyle olacağını.
İnşallah değildir canım çok mu kanaman dr ne diyor hemen git bence belki serum vs verirler

6. Gün embriyosu olması iyi değil mi ama?
Nasıl gününü kaçırdılar Can'ım?
Benim de biraz geç oldu transfer ama ben 2 ayda bir adet gördüğümden dr sorun olmaz demişti.

İnşallah değildir canım çok mu kanaman dr ne diyor hemen git bence belki serum vs verirler
Transferden sonra olabilir demişlerdi bende o yüzden aramadım bugünde arttı dr.tlf.yok merkez kapalı bugünde ulaşamam.yarın sabah erkenden ararım. Korktuğum başıma geliyor hep.

6. Gün embriyosu olması iyi değil mi ama?
Nasıl gününü kaçırdılar Can'ım?
Benim de biraz geç oldu transfer ama ben 2 ayda bir adet gördüğümden dr sorun olmaz demişti.
İyi tabiki ama rahmin hazır olması da önemli bildiğim kadarı ile.ben ilaç kullanmaya başladığımda ilaçlar fazla olduğu icin 10.gün yumurtlama oldugunu hissettim.baskilayici ilacı geç verdiler.kaçırdım o donguyü sanırım.

Transferden sonra olabilir demişlerdi bende o yüzden aramadım bugünde arttı dr.tlf.yok merkez kapalı bugünde ulaşamam.yarın sabah erkenden ararım. Korktuğum başıma geliyor hep.
Adetin kaçıncı günü transfer olmuştun canım transfer sonrası hangi ilaçlar ı kullanıyordun?

Canım ben sorunu tam anlamadım
Genetikten gelen neden düşsün neye dayanarak bunu söylediler pıhtılaşma mı var sende yoksa genetik testin mi sorun çıktı durduk yere bunu söylemezler kafam karıştı
Kromozom bozullugu oldugunu soylefiler ama goruntude yani genetige gitmeseler transfer edilebilick kdr gelisiolar ama kromozomlari bozukmus

6 temmuz adet başlangıcı idi 19.gün transfer oldum.bugün 25.gün kanamam artti.transferden sonra crinone jel . estoferm.aspirin ve folik asit kullanıyorum.
Canım benim de adetin 20.günü transferim oldu .Kanama varsa aspirin i tavsiye etmiyorlar diye biliyorum yanlış olmasın ama canım doktoruna veya hemşirene sor

Bende bir doktor takip ediyordum gitmek için ama buralardan takip edince neredeyse herkese histeroskopi yaptığını fark ettim ve ona gitmedim aynı kişi mi acaba

6 temmuz adet başlangıcı idi 19.gün transfer oldum.bugün 25.gün kanamam artti.transferden sonra crinone jel . estoferm.aspirin ve folik asit kullanıyorum.
Benim de 21. Gün yapıldı transferim. Umarım geç kalındığı için değildir Can'ım tutmaması.

Bende bir doktor takip ediyordum gitmek için ama buralardan takip edince neredeyse herkese histeroskopi yaptığını fark ettim ve ona gitmedim aynı kişi mi acaba
Mustafa Acet
Önüne gelene sekli bozuk diye histereskopi yapıyor. Üstelik kendi adına klinik açtı. İşi iyice paraya döktü.
Ben onda histereskopi oldum. Tüp de yapsan tutmaz demişti bana. Meğer herkese aynı şeyleri söylüyormuş adam. Ben gittikten sonra bayağı popülerleşti. Randevu bulunmaz oldu. Şimdi de kendi kliniğinde uçuk rakamlarla yapıyormuş operasyonunu. Herkes yavaş yavaş anladı ne olduğunu ayağını kesti.
Herkes histereskopi diyince o olduğunu anlıyor.
Şimdiki doktorum da histereskopi oldum diyince Mustafa Acet mi diye sormuştu. Meğer gereksizdi operasyonmuş.

Evet canım 28 inde yapıldı transfer test tarihim 7 Temmuz bu gün Rahime tutunma Başlıyor inşaallah taki 5. Tutunma bitip bebek büyümeye Başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…