Asla kusura bakmam ne demek bende soruyorum çoğu zaman :)Canım hiç normal gebe kalabildin mi? Tek sorunun bu mu? Ben hiç kalamadım. Napsam bilmiyorum. Kandan mı bakılıyo acaba? Sana doktor mu dedi yaptır diye? Çok soru sordum biliyorum kusura bakma canım
Can'ım çok erken değil mi ya?Bugün 6.gün 6.gun emriyosu kanamam arttı adet oldum galiba test gününü bile goremedim. esime de söylemedim. Nasıl söyleyecw gim negatif galiba gene diye
Canım ben sorunu tam anlamadımKizlarrrrr bise anlatcam.....
Simdi bnm 11embriyom dollendi ertesi gune 7tane kaldi pgt(genetik) yolluyalim denildi sadece 1tanesinin saglikli oldugu soylendi...
Amaaaa hepsii 5.gune kadar yasadilar ve cokta iyi kaliteliydiler ama genetikte tutsalar bile duserlermis...
Lutfen bilgisi olan fikir yazsin..
Yarın gidip test yapicagim evet çok erken oldum çok ilaç verdiler ve geç transfer ettiler.sanırım vücudum için uygun zamanı kacirdilar.ben tahmin etmiştim ama böyle olacağını.Can'ım çok erken değil mi ya?
Bence kan testi yaptır. Dr lar adet olunsa bile kan testi istiyorlar.
Hayırlısı diyelim ne yapalım. Moralim çok bozuk.kanda o 0.1 ı de göreyim bitsin bu heycandaCan'ım çok erken değil mi ya?
Bence kan testi yaptır. Dr lar adet olunsa bile kan testi istiyorlar.
İnşallah değildir canım çok mu kanaman dr ne diyor hemen git bence belki serum vs verirlerYarın gidip test yapicagim evet çok erken oldum çok ilaç verdiler ve geç transfer ettiler.sanırım vücudum için uygun zamanı kacirdilar.ben tahmin etmiştim ama böyle olacağını.
Hiç öyle düşünme canım moralini bozma daha test gününe var negatif değer görmedin karamsar olma sakınHayırlısı diyelim ne yapalım. Moralim çok bozuk.kanda o 0.1 ı de göreyim bitsin bu heycanda
Evet canım benim de cumartesi yani dün toplandıSanırım aynı dönemde sonuç alacagız benimde cuma toplamam oldu.çarşamba transfer inşallah
6. Gün embriyosu olması iyi değil mi ama?Yarın gidip test yapicagim evet çok erken oldum çok ilaç verdiler ve geç transfer ettiler.sanırım vücudum için uygun zamanı kacirdilar.ben tahmin etmiştim ama böyle olacağını.
Transferden sonra olabilir demişlerdi bende o yüzden aramadım bugünde arttı dr.tlf.yok merkez kapalı bugünde ulaşamam.yarın sabah erkenden ararım. Korktuğum başıma geliyor hep.İnşallah değildir canım çok mu kanaman dr ne diyor hemen git bence belki serum vs verirler
İyi tabiki ama rahmin hazır olması da önemli bildiğim kadarı ile.ben ilaç kullanmaya başladığımda ilaçlar fazla olduğu icin 10.gün yumurtlama oldugunu hissettim.baskilayici ilacı geç verdiler.kaçırdım o donguyü sanırım.6. Gün embriyosu olması iyi değil mi ama?
Nasıl gününü kaçırdılar Can'ım?
Benim de biraz geç oldu transfer ama ben 2 ayda bir adet gördüğümden dr sorun olmaz demişti.
Adetin kaçıncı günü transfer olmuştun canım transfer sonrası hangi ilaçlar ı kullanıyordun?Transferden sonra olabilir demişlerdi bende o yüzden aramadım bugünde arttı dr.tlf.yok merkez kapalı bugünde ulaşamam.yarın sabah erkenden ararım. Korktuğum başıma geliyor hep.
Kromozom bozullugu oldugunu soylefiler ama goruntude yani genetige gitmeseler transfer edilebilick kdr gelisiolar ama kromozomlari bozukmusCanım ben sorunu tam anlamadım
Genetikten gelen neden düşsün neye dayanarak bunu söylediler pıhtılaşma mı var sende yoksa genetik testin mi sorun çıktı durduk yere bunu söylemezler kafam karıştı
6 temmuz adet başlangıcı idi 19.gün transfer oldum.bugün 25.gün kanamam artti.transferden sonra crinone jel . estoferm.aspirin ve folik asit kullanıyorum.Adetin kaçıncı günü transfer olmuştun canım transfer sonrası hangi ilaçlar ı kullanıyordun?
Canım benim de adetin 20.günü transferim oldu .Kanama varsa aspirin i tavsiye etmiyorlar diye biliyorum yanlış olmasın ama canım doktoruna veya hemşirene sor6 temmuz adet başlangıcı idi 19.gün transfer oldum.bugün 25.gün kanamam artti.transferden sonra crinone jel . estoferm.aspirin ve folik asit kullanıyorum.
Benim de 21. Gün yapıldı transferim. Umarım geç kalındığı için değildir Can'ım tutmaması.6 temmuz adet başlangıcı idi 19.gün transfer oldum.bugün 25.gün kanamam artti.transferden sonra crinone jel . estoferm.aspirin ve folik asit kullanıyorum.
Mustafa AcetBende bir doktor takip ediyordum gitmek için ama buralardan takip edince neredeyse herkese histeroskopi yaptığını fark ettim ve ona gitmedim aynı kişi mi acaba
Evet canım 28 inde yapıldı transfer test tarihim 7 Temmuz bu gün Rahime tutunma Başlıyor inşaallah taki 5. Tutunma bitip bebek büyümeye Başlıyor28 temmuz mu canım seninde benimde öyle. Blast embriyo orta kalite iki.tane koyuldu dondurulmuş. Eve geldim akşamına baya hissedilir bel ağrım vardı kasıklarıma vuruyordu arada birde dün sabahta oldu. Jel yapıyorum yürüyorum evin içinde 20 dk da belim tutuluyor resmen bakalım kısmet
Kaçıncı gün embriyosu seninki?hemen belirti vermez kiİnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım
Kızlar benim bugün 3. Gün hiçbir belirti yok
Sizde nasıl oldu hamile olanlar
Evet canım 28 inde yapıldı transfer test tarihim 7 Temmuz bu gün Rahime tutunma Başlıyor inşaallah taki 5.gün tutunma bitip bebek büyümeye Başlıyor[/Q
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?