TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kızlar bişey sormak istiyorum. Cd56 testi varmış. Bu test düşük yapanlara mı yapılıyor yoksa tüp bebek tutmayanlara mı? Ben de yaptırsam mı diye düşünüyorum. Transferime daha var bu vakti değerlendirebilirim diye düşündüm. Düşük yaptığım için içim rahat etmiyor. Bütün testleri yapıp içim rahat bi şekilde transfer olmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Yarın gidip test yapicagim evet çok erken oldum çok ilaç verdiler ve geç transfer ettiler.sanırım vücudum için uygun zamanı kacirdilar.ben tahmin etmiştim ama böyle olacağını.
Bende test günümü göremeden regl olmuştum ve şok olmuştum.. hayırlısı hakkımızda inş

Evet bu süreç gerçekten yıpratıcı allah hepimize güç versin beni bu süreç kadar eşimin desteksizliği de yıpratıyor maaleseffff

Benim de 6 sene oldu. Son umudum tüp bebekti. O da olmazsa ne yaparım bilmiyorum. Öyle ha diyince 2.3.4. Tüp bebeği yapacak imkanımız da Yok. Bir kaç yıl daha bekleyebileceğimizi düşünmek nefesimi kesiyor.

Benim de 6 sene oldu. Son umudum tüp bebekti. O da olmazsa ne yaparım bilmiyorum. Öyle ha diyince 2.3.4. Tüp bebeği yapacak imkanımız da Yok. Bir kaç yıl daha bekleyebileceğimizi düşünmek nefesimi kesiyor.
Allah sabır versin hepimize..merkezlerde soyguncu gibi herşeyin ticaretini yapıyorlar.onu yaptır bunu yaptır.sonuç negatif geçmiş olsun.eee bi açıklama bişey bi cumle bi ümit vermeyecek misin?
Bir gün kader bize de güler mi acaba....

Evet bu süreç gerçekten yıpratıcı allah hepimize güç versin beni bu süreç kadar eşimin desteksizliği de yıpratıyor maaleseffff
Anlamıyorlar ki bizi sinek ısırsa agit yakacak insanlar bu erkekler nerden bilsin bizim yaşadıklarımızı bu süreçte ben sakinleştir dim üstelik eşimi. ..vallahi bazen çok ağır geliyor bu yaşadıklarım.

Kesinlikle yaptır canım sadece bunu değil hepsini yaptır heleki 3. Denemelerdeysen
Düşük içinde oluyor mu tam bilmiyorum benim tutunamama için yapmışlardı

Kızlar bu gün kasık ağrılarım var cuma transferim yapıldı.sizlerde var mı bu tarz ağrılar

Canım benim 5. Gün ama adet tarihin geçmeden belirti vermez stresten uzak dur
Kendimi oyalıyorum canım
Aslında söz vermiştim kendime belirti aramıcam die
Ama herkes kasık ağrısı bel ağrısı falan yazınca düşünüyo insan
Ne zor bir süreç

fadiming S samyeli_21
Kızlae erkekleri takmamaya çalışın
Erkeklerin geneli böyle
Bebişlerinizi düşünün ve mutlu olmaya çalışın

6 temmuz adet başlangıcı idi 19.gün transfer oldum.bugün 25.gün kanamam artti.transferden sonra crinone jel . estoferm.aspirin ve folik asit kullanıyorum.

Canımm öncelikle sakin ol ve hemen aspirini kes bana transfer günü eğer kanamam olursa aspirini kesmemi söylediler.Ayrıca jeli de bırakıp progestonun iğnesi var onu alıp vurdurmalısın bana transfer günü iğneyi de aldırdılar ola ki gece falan kanama olursa nöbetçi eczane aramayın bulunsun dedi hiç mi hastaneden bi hemşire dr falan cep numarası yok bana tüm numaraları verdiler sabah mutlaka ulaş sor ve bunları uygula

Kızlar bu gün kasık ağrılarım var cuma transferim yapıldı.sizlerde var mı bu tarz ağrılar

Canım bende Cuma oldum dondurulmuş. bende de var ilk gün hast.geldim bel ağrım oldu. tuvalete oturunca giriyor ağrı.Sabah akşam jeli.yapıp 20 dk yürüyorum belim ağrıyor çok erken ama 5.gün embriyosu tutunmaya çalışıyor olabilir daha tam tutunma bitmedi

Tlf.numaralarını almadim keşke alsaydım.yarın sabah hemen ararim.dinlenmek iyi geliyor.normal şartlarda adet olacağım zaman ağrıdan duramam bu sefer wc ye gitmese idim aanlamazdım kanama olduğunu.sabah ola hayola çok teskk ederim kizlar hepinize.ailemden bile iyi geliyorsunuz valla.☺

Evet canım ikimizinkide 5. Gün embriyosu ve aynı gün transfer yapıldı.bu gün Rahime tutunmaya başlıyor ve taki 5. Güne kadar devam ediyormuş ki bizim daha 2. Gün bu gün normal dimi

Kizlarrrrrr herseyeee agliorummm kendimiii durduramiorummm bnm gbi ayni durumda olan varmiii herseye agliorummm cokk fenalardaim....
ben de ağliyorum, sürekli insanlar ne yapmış ne etmiş okuyorum, tabi okuduklarim genelde negatif seyler oluyor, zaten derdi sona eren de çok nadir buralara yazmaya devam ediyor.Saçma sapan duygulaniyorum, bugün artik kendime kizdim. Böyle devam edersem stresten hormonlar da allak bullak olacak sonuç direkt negatif olacak diye. O yüzden umutlu olalim, dua edelim, pozitif olursak belki herşey pozitif devam eder. Biz de ilerde bu günlerimize bakip güleriz

Kızlar benim bir oğlum var Allah bağışlarsa 2,5 yaşında 5. Denememde tuttu ve 4 ameliyat olmuştum .ilk 4 denemem negatifti tüplerim kapalı ve ucunda sıvı birikiyormuş tüplerim alınınca 5.denemede hemen tuttu şükür.oğlum 1,5 yaşında ilken tekrar tüp bebek yaptık oda şansımıza hemen tuttu ama 5 aylıkken karnımda kalbi durdu.şimdi tekrar denedik inşaallah tutar hayırlısıyla.ben şunu söyleyim tecrübelerime dayanarak pozitif olun fazla yatmayın kan dolaşımı için biraz hareket lazım .ve kaşık ve bel ağrısı bazen pozitife işaret olabiliyor dedi dr um.benim bir önceki hamileliğimde 8. Gün idrar testimde 2. Çizgiyi silik görmüştüm.düşünmeyin komik şeyler izleyin yada düşünmeyin zor ama yapmaya çalışın.benim bide annem geldi oğlana bakmaya yatıyorum bazen kalkıyorum.mesela bu gün öğlen dışarı çıktık yaylaya gittik yemeğe 3-4 saat dışarıda idik iyi geldi eve gelince tekrar uzandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…