Can'ım bak az önce okudum. Umudunu yitirme hemen.6 temmuz adet başlangıcı idi 19.gün transfer oldum.bugün 25.gün kanamam artti.transferden sonra crinone jel . estoferm.aspirin ve folik asit kullanıyorum.
Bende test günümü göremeden regl olmuştum ve şok olmuştum.. hayırlısı hakkımızda inşYarın gidip test yapicagim evet çok erken oldum çok ilaç verdiler ve geç transfer ettiler.sanırım vücudum için uygun zamanı kacirdilar.ben tahmin etmiştim ama böyle olacağını.
Bende 6 senedir uğraşıyorum. Sizde biliyorsunuz bu tup bebek sürecinin ne kadar zor olduğunu. Olumsuz olma ihtimali bile üzüntü veriyor.en çokta pskolojik olarak yıpratıyor.inş. o mucize bir gün hepimizi bulur.Can'ım bak az önce okudum. Umudunu yitirme hemen.
Benim de 6 sene oldu. Son umudum tüp bebekti. O da olmazsa ne yaparım bilmiyorum. Öyle ha diyince 2.3.4. Tüp bebeği yapacak imkanımız da Yok. Bir kaç yıl daha bekleyebileceğimizi düşünmek nefesimi kesiyor.Bende 6 senedir uğraşıyorum. Sizde biliyorsunuz bu tup bebek sürecinin ne kadar zor olduğunu. Olumsuz olma ihtimali bile üzüntü veriyor.en çokta pskolojik olarak yıpratıyor.inş. o mucize bir gün hepimizi bulur.
3. Gün dondurulmuş iyi kaliye iki tane canımKaçıncı gün embriyosu seninki?hemen belirti vermez ki
Canım benim 5. Gün ama adet tarihin geçmeden belirti vermez stresten uzak dur3. Gün dondurulmuş iyi kaliye iki tane canım
Allah sabır versin hepimize..merkezlerde soyguncu gibi herşeyin ticaretini yapıyorlar.onu yaptır bunu yaptır.sonuç negatif geçmiş olsun.eee bi açıklama bişey bi cumle bi ümit vermeyecek misin?Benim de 6 sene oldu. Son umudum tüp bebekti. O da olmazsa ne yaparım bilmiyorum. Öyle ha diyince 2.3.4. Tüp bebeği yapacak imkanımız da Yok. Bir kaç yıl daha bekleyebileceğimizi düşünmek nefesimi kesiyor.
Anlamıyorlar ki bizi sinek ısırsa agit yakacak insanlar bu erkekler nerden bilsin bizim yaşadıklarımızı bu süreçte ben sakinleştir dim üstelik eşimi. ..vallahi bazen çok ağır geliyor bu yaşadıklarım.Evet bu süreç gerçekten yıpratıcı allah hepimize güç versin beni bu süreç kadar eşimin desteksizliği de yıpratıyor maaleseffff
Kesinlikle yaptır canım sadece bunu değil hepsini yaptır heleki 3. DenemelerdeysenKızlar bişey sormak istiyorum. Cd56 testi varmış. Bu test düşük yapanlara mı yapılıyor yoksa tüp bebek tutmayanlara mı? Ben de yaptırsam mı diye düşünüyorum. Transferime daha var bu vakti değerlendirebilirim diye düşündüm. Düşük yaptığım için içim rahat etmiyor. Bütün testleri yapıp içim rahat bi şekilde transfer olmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Kendimi oyalıyorum canımCanım benim 5. Gün ama adet tarihin geçmeden belirti vermez stresten uzak dur
Anlamıyorlar ki bizi sinek ısırsa agit yakacak insanlar bu erkekler nerden bilsin bizim yaşadıklarımızı bu süreçte ben sakinleştir dim üstelik eşimi. ..vallahi bazen çok ağır geliyor bu yaşadıklarım.
6 temmuz adet başlangıcı idi 19.gün transfer oldum.bugün 25.gün kanamam artti.transferden sonra crinone jel . estoferm.aspirin ve folik asit kullanıyorum.
Kızlar bu gün kasık ağrılarım var cuma transferim yapıldı.sizlerde var mı bu tarz ağrılar
Tlf.numaralarını almadim keşke alsaydım.yarın sabah hemen ararim.dinlenmek iyi geliyor.normal şartlarda adet olacağım zaman ağrıdan duramam bu sefer wc ye gitmese idim aanlamazdım kanama olduğunu.sabah ola hayola çok teskk ederim kizlar hepinize.ailemden bile iyi geliyorsunuz valla.☺Canımm öncelikle sakin ol ve hemen aspirini kes bana transfer günü eğer kanamam olursa aspirini kesmemi söylediler.Ayrıca jeli de bırakıp progestonun iğnesi var onu alıp vurdurmalısın bana transfer günü iğneyi de aldırdılar ola ki gece falan kanama olursa nöbetçi eczane aramayın bulunsun dedi hiç mi hastaneden bi hemşire dr falan cep numarası yok bana tüm numaraları verdiler sabah mutlaka ulaş sor ve bunları uygula
Evet canım ikimizinkide 5. Gün embriyosu ve aynı gün transfer yapıldı.bu gün Rahime tutunmaya başlıyor ve taki 5. Güne kadar devam ediyormuş ki bizim daha 2. Gün bu gün normal dimiCanım bende Cuma oldum dondurulmuş. bende de var ilk gün hast.geldim bel ağrım oldu. tuvalete oturunca giriyor ağrı.Sabah akşam jeli.yapıp 20 dk yürüyorum belim ağrıyor çok erken ama 5.gün embriyosu tutunmaya çalışıyor olabilir daha tam tutunma bitmedi
ben de ağliyorum, sürekli insanlar ne yapmış ne etmiş okuyorum, tabi okuduklarim genelde negatif seyler oluyor, zaten derdi sona eren de çok nadir buralara yazmaya devam ediyor.Saçma sapan duygulaniyorum, bugün artik kendime kizdim. Böyle devam edersem stresten hormonlar da allak bullak olacak sonuç direkt negatif olacak diye. O yüzden umutlu olalim, dua edelim, pozitif olursak belki herşey pozitif devam eder. Biz de ilerde bu günlerimize bakip gülerizKizlarrrrrr herseyeee agliorummm kendimiii durduramiorummm bnm gbi ayni durumda olan varmiii herseye agliorummm cokk fenalardaim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?