TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Ayyyyy n solesem kndime fayda yokkk herseye agliorummmm inanilmzzz bise durduramiorm otomatik oluo((((

Hiç sorma bi kere kan verdi kolum kalkmıyor diye mızlandı cüssesinide görsen boksör gibi
Negatif alırsak tek derdi para

Hiç sorma bi kere kan verdi kolum kalkmıyor diye mızlandı cüssesinide görsen boksör gibi
Negatif alırsak tek derdi para
Aynen aynen ne var kan vermede en fazla 2 tup kan vermiştir her ay biz ne çekiyoruz haberleri yok o regl sancılarıni 1 ay çekseler keske
Tabi verdigi paraya üzülür insan ama bir de kadının verdiği emek var.umut var.iğneden moraran bedenler hormon dan değişen ruh halleri.bebeğin olacagini dusununce bunlar hicbirsey ama biraz sefkat fena olmaz.Biraz teselli etseler moral verseler.gerçek olmasada' olana kadar deneriz sen üzülme" dese ne olur değil mi.....
Belkide bizde onları anlamıyoruz kim bilir ne yaşıyorlar...

Evet canım ikimizinkide 5. Gün embriyosu ve aynı gün transfer yapıldı.bu gün Rahime tutunmaya başlıyor ve taki 5. Güne kadar devam ediyormuş ki bizim daha 2. Gün bu gün normal dimi

normal herhalde benim daha öncede nefatiflerimde belirtiye yorduğum olmuştu ama böyle belim ağrımıyordu hatta bi dondurulmuş transferimde annemle avmye bile gitmiştik gezmiştik hiç ağrı yoktu göğüsler çok acıyo ilaçtan ama.

bir de bişi sorucam akıntın var mı beyaz falan. benim öncekilerde akıntım oluyordu beyaz zaten normalde de gelir transferden sonra da oluyordu ama bu sefer jelden sıvı gelmezse kupkuru o fark var ilk kez 5.gün transferim.

Eve

Evet benimde dün oldu bugün sadece agrı var devamlı idrara sıkışıyorum.ilaç olarak ne kullanıyorsunuz

bende çok idrara çıkıyorum bugün yarım saate kalmadan tuvaletteydim hiç yapmamış gibi geliyor bir de. ama su içtim gün içinde 2 lt ye yakın ama yinede çok fazla gittim.benim dondurulmuş transferi, estrofem, coraspin, vitamin ve jel kullanıyorum. Kanama lekelenme için iğne de verildi olursa jel bırakılıp iğne başlanacak ayrıca kabızlık için şurup

Benimde sağ taraf belim şiddetli ağrıyor. Tetradox kullanıyorum çok iğrenç bi ilaç.prednol birde vajinal jel 3 günüm var bebişlerim bi gelseydi 2.3 gündür çok heyecan var uyuyamıyorum.gece 4.5 kere lavaboya kalktım.

Kime yaptirdin canım,pgt yi nekadar yaptırdınız,soruya soru oldu ama:)

Kesinlikle yaptır canım sadece bunu değil hepsini yaptır heleki 3. Denemelerdeysen
Düşük içinde oluyor mu tam bilmiyorum benim tutunamama için yapmışlardı
Benim ilk tüp denemem olacak fakat bundan önce doğal yoldan olmuştu fakat 7 haftada kalbi durdu. Belki sebep aramak yersiz. Bi tanıdığım ilk hamile kaldığında düşük yapmıştı sonraki hamileliği normal geçti doğurdu. Kısmetim de varsa olacak inşallah.

Kızlar eğitim araştırma hastanesinde karyotip analizi yaptırdım 2 ay a sonuç çıkar dediler ama aranızda daha önce sonuç alan varmi ??? 48 gün oldu testi vereli..

Cnmmm tetradox antibiyotik diymi bende mantar yapmisdi o yuzden kullanmana gerek yok dedi doktor

Kizlar crinone jelde pembe akintisi yada tortu halinde gelen oldu mu hic ?
Ben de oldu canım. Transferin 7. ve 8. günü tortuyla geldi yerlesme lekelenmese sandım ama 12. Gün ve hatta geçenlerde yine geldi pembembi leke. Sanırım tazyikli sıktığımız için tahriş olup ondan geliyor leke. Bide normalde ben de çok akıntı olurdu transferden sonra jel akıntısı hariç hic akintim olmadı. Kimisinde sulu akıntı oluyor ben de olmadı kupkuruydu.

Q
Cnm peki durumum ne suanda.. ben bugun ikinci kere kan vercem bakalim nasip en son carsamba verdim ilk test di hcg 42 cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…