TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Q

Cnm peki durumum ne suanda.. ben bugun ikinci kere kan vercem bakalim nasip en son carsamba verdim ilk test di hcg 42 cikti
Cnm 5gün olmuş kan vereli 2gün sonra tekrar yapsaydin ya ama değerin hiç kötü değil ilk değer okadar oluyo zaten insalah baya katlanmış olur bugün . Jel olayını da hiç kafana takma bendede aynısı olmuştu açık pembe leke. O genelde oluyo herkeste yerleşme kanamasi ile karışıp öyle renk olmuştur dicem ama benim negatifle sonuçlanmışti senin hcg değerin pozitif çıkmış o yüzden endişe etme..

Bende de jel geliyor sadece yoksa akıntı yok

Ben dün olumsuzu aldımda bidahaki denemeler için soruyorum,besiktas mı dedin? Bir de tl olarak nekadar oluyorki
Cnmm bizde ailesel genetik bir rhatsizlik var diye pgt yaptirdik yoksa normalde dusunmuodk ve 5.gune 7tane kaliteli embriyom vardi ve hani pgtye gitmese gorunurde cok kaliteliler.... Ama pgtye bi gittiler 1tane saglikli gerisi hepsinde kromozom bozukkkk ben sokkkk oldummm yaniii tutmaz dusuk olurms transfer olsalarda

cocukoloji sen nasılsın canım kaçıncı Gündemin belirtiler neler

Q

Cnm peki durumum ne suanda.. ben bugun ikinci kere kan vercem bakalim nasip en son carsamba verdim ilk test di hcg 42 cikti
Hamileyim canım. Keseyi gördük çok şükür, kalp atışını bu hafta içinde gorucez inşallah. Değerine göre hamilelik var inşallah kat kat artarak devam eder.

Allah bir an once bebek nasip etsin cnm...
Cnm tl olarak 5ve ustu yani sinirsiz paket 4.500tl.... Ama hani diyelim 1tane var pgtye gidicek tane basi fiyat 700tl
Neresi burası pgt çok ucuz

Kızlar benim kalçama kramp girdi az önce bu progestan iğnelerden olabilir mi?
Bir de benim daha önceden kalp durması sebebiyle bir düşüğüm var
Ama araştırılmadı nedeni
Dr size aspirin verdi mi
Aspirin kullananlar aldıkları diğer ilaçları da yazabilir mi?

Darisiiii basimizaaa bgn 6.gunm n zmn test ypsm en erkn cikar?
Amin inşallah canım... Benim 3. Gün dondurulmus embriyoydu. Doktorum 15. Gün test yapmamı istemişti. Ama 9-10 günlerde belirtiler tamamen silinince 11. Gün sağlık ocağında test yaptım öyle çıktı. Ama doktoru dinleyin bence erken yapmak sıkıntı oluyor çünkü. Sağlık ocağında yaptığım değerle hastanede yaptırdığım değer 2 kat artmamisti.O bizim kafamizi karıştırmıştı acaba kimyasal veya dış gebelik olabilir mi diye.Beklemek çok zor ama yine de test gününü bekleyin. Ben umutsuzca yaptırdım testi ilaçları kesmek için ama belirti devam etseydi sanırım gününe kadar beklerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…