Su aralarrr okdr sinirlerimm bozukkiii herseye sinirleniorummm inanilmazzz oooffff rabbimmm tez vakitte test gununu nasip etsin hepimize pozitiiiff sonuclar alalim...Benim deee 6. Gün ben de aynı soruları soruyorum ama erken yaparsam da düşük olursa iğneye devam etmem diye korkuyorum
Coraspirin crinone jel estrofem folbiol oksapar igneKızlar benim kalçama kramp girdi az önce bu progestan iğnelerden olabilir mi?
Bir de benim daha önceden kalp durması sebebiyle bir düşüğüm var
Ama araştırılmadı nedeni
Dr size aspirin verdi mi
Aspirin kullananlar aldıkları diğer ilaçları da yazabilir mi?
Medicalpark bahcelievlerde tedavimi yaptirdim... Buraya yonlendirdi Genetiks besiktaş pgt yapildi. Sizdemi dusunuosnz?Neresi burası pgt çok ucuz
Canım coraspirin pıhtılaşma için mi?Coraspirin crinone jel estrofem folbiol oksapar igne
Dha 6 gun varrrr oooffffSenin az kaldı Allah'ın izniyle teste
Hadiiiiii gozunaydinnnnnn gelsinnnnnnn bebislerrrrrrrrrr.....kızlar yarın transferim var
Amin inşAllah sıkma ama kendiniSu aralarrr okdr sinirlerimm bozukkiii herseye sinirleniorummm inanilmazzz oooffff rabbimmm tez vakitte test gununu nasip etsin hepimize pozitiiiff sonuclar alalim...
Hicbir fikrim yok ama ilaclar beni asiri isal ve sicak basmasi yapiolar...Canım coraspirin pıhtılaşma için mi?
Allah kolaylık versin canımHicbir fikrim yok ama ilaclar beni asiri isal ve sicak basmasi yapiolar...
Hiç bir farklılık varmı pekiDha 6 gun varrrr oooffff
Hiç bir farklılık varmı pekiDha 6 gun varrrr oooffff
Ben gop ta yaptırdım benden 500 usd istedilerMedicalpark bahcelievlerde tedavimi yaptirdim... Buraya yonlendirdi Genetiks besiktaş pgt yapildi. Sizdemi dusunuosnz?
Transferin yapildimi cnm?Benim de negatif sayılır 25 yumurtam toplandı 1 embriyo elde edildi oda 500 usd
Yok daha sonuç çıkmadıBenim de negatif sayılır 25 yumurtam toplandı 1 embriyo elde edildi oda 500 usd
Yok daha sonuç çıkmadı
Siz nden basvurdunuz pgt ye?Yok daha sonuç çıkmadı
Eşim de translasyon varSiz nden basvurdunuz pgt ye?
Anladm cnm bnmki 3.gun embriyosydu pgtye gitti 5.gun geldi transfer oldm aeninki peki?Eşim de translasyon var
Seninki cnm?Anladm cnm bnmki 3.gun embriyosydu pgtye gitti 5.gun geldi transfer oldm aeninki peki?
6. Gün 3. Güne 9 tane geldi gelişimleri durmuş 6. Güne beklediler bir tanesi blostasist aşamasına geldi ;(Anladm cnm bnmki 3.gun embriyosydu pgtye gitti 5.gun geldi transfer oldm aeninki peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?