Kac gun snra,transferin?6. Gün 3. Güne 9 tane geldi gelişimleri durmuş 6. Güne beklediler bir tanesi blostasist aşamasına geldi ;(
Sağlıklı gelir mi ki ?Kac gun snra,transferin?
Sağlıklı gelir mi ki ?[/QUOTE
Bak n biliomsn bnm 7embriyom 5.gune gitti ve cok sagliklilardi gorunurd3 gelisimleride oyle ama pgtde 1tane saglikli ckti bn kader oldguna inaniorum bnce o bitane senin kaderinnn inan buna sonuc n zmn cikicak? V transfer olcan?
Cnm hayirlisiyla sonucun ciksin guzel haberlerini burdan duyalim k.ii.bak pozitifff dusun pozitifi cek kendine cnm...15 güne çıkar Eylül gibi
Cnm pgtyi sadece biliyorum pgtede genetik embriyonun saglikli olup olmadigi ve ailesel bi hastaligi tasiyip tasimadigina bakilio.merhaba arkadaşlar
pgt ve ngs arasında bır fark var mı?
Transfer olduysa iğne vuruluyorsanız o yapabilir.benim 38.8 çıkmıştıHicbir fikrim yok ama ilaclar beni asiri isal ve sicak basmasi yapiolar...
Ben de oldu canım. Transferin 7. ve 8. günü tortuyla geldi yerlesme lekelenmese sandım ama 12. Gün ve hatta geçenlerde yine geldi pembembi leke. Sanırım tazyikli sıktığımız için tahriş olup ondan geliyor leke. Bide normalde ben de çok akıntı olurdu transferden sonra jel akıntısı hariç hic akintim olmadı. Kimisinde sulu akıntı oluyor ben de olmadı kupkuruydu.
Ben cuma yaptırdım transferi kaçıncı gün oluyor.bir de kasıklarımda ve belimde hafif sızlanma var
Evet canım pozitif çok şükür. İnşaallah seninde pozitif olur. Ben de çok araştırma yaptım bu konuda kimisinde olurmuş ama kimisinde de hiç olmazmış bünye meselesi demek ki. Hakkinda hayırlısı olsun inşallah canım.ayy canım benimde bugün 3.günüm en çok dikkat ettiğim akıntı durumu.Daha önceki tedavilerde herzaman gelen beyaz akıntım geliyordu ama bu sefer yok kupkuru bende hayra yordum sadece jelden sıvı olursa oluyo ilaç geri gelmiyor senin pozitif dimi inşallah benimde öyledir
Canım benim ki 7 Ağustos test günüm .cuma günü idrarda test yapacam inşaallahcanım cuma sayılmıyor bugün 3.günümüz bitecek inşallah. Bana 9 Ağustosa verdiker test gününü 5.gün embriyosu ama ben 8.günü yani c.tesi bi gebelik testi yapıcam çıkarsa 10.gün kan testi yaparım düşük değer görmeyeyim diye. çıkmazsa büyük ihtimal negatiftir ama 12.gün kan testini beklerim
Rabbim kucagina almayi nasip etsin canim...kalp etisinida duyuncada haber et..saglicakla dogsun bebisHamileyim canım. Keseyi gördük çok şükür, kalp atışını bu hafta içinde gorucez inşallah. Değerine göre hamilelik var inşallah kat kat artarak devam eder.
Amin inşallah canım.. Allah razı olsun haber veririm tabi. İnşaallah hepinizin pozitif sonuclanir. Damdan düşenin hâlini damdan düşen anlar derler. Allah yardımcımız olsun..Rabbim kucagina almayi nasip etsin canim...kalp etisinida duyuncada haber et..saglicakla dogsun bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?