TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

15 güne çıkar Eylül gibi

ben artık bu genetıkcılerınde para tuzağı olduğunu düşünüyorum
inanamıyorum artık
o kadar soyulduk kı
mecbur olduğumuzu bıle bıle bıze bu ezıyetı yapanlar varsa Allahımdan bulsunlar

demek istediğim su
bana karı koca kromozom karyotip testı yaptılar kanda
46 xx
46yx cıktı

şimdi gecen hafta toplanan ıkı yumurtamdan bırı 5. gun gelısım yavaşlamıştı
6. gun çıkarıp tekrar bakacağız dedıler
hersey yolunda hücre alındı genetıge gıttı dedıler

6. gun embriyodan hücre alınır mı
bence her sey para tuzağı

ayy canım benimde bugün 3.günüm en çok dikkat ettiğim akıntı durumu.Daha önceki tedavilerde herzaman gelen beyaz akıntım geliyordu ama bu sefer yok kupkuru bende hayra yordum sadece jelden sıvı olursa oluyo ilaç geri gelmiyor senin pozitif dimi inşallah benimde öyledir

Ben cuma yaptırdım transferi kaçıncı gün oluyor.bir de kasıklarımda ve belimde hafif sızlanma var

canım cuma sayılmıyor bugün 3.günümüz bitecek inşallah. Bana 9 Ağustosa verdiker test gününü 5.gün embriyosu ama ben 8.günü yani c.tesi bi gebelik testi yapıcam çıkarsa 10.gün kan testi yaparım düşük değer görmeyeyim diye. çıkmazsa büyük ihtimal negatiftir ama 12.gün kan testini beklerim

Evet canım pozitif çok şükür. İnşaallah seninde pozitif olur. Ben de çok araştırma yaptım bu konuda kimisinde olurmuş ama kimisinde de hiç olmazmış bünye meselesi demek ki. Hakkinda hayırlısı olsun inşallah canım.

merhaba kızlar, çok uzun zamandır forumları okur öylece iç çekerdim. yıllarca bebek evlat hasreti ile yandım. çok şükür 23 yıl sonra bir şansım oldu ve tüp bebek merkezine gidebildim. 1 kez olsun şansımı deniyebileceğim. 3 gündür iğne vuruluyorum ve perşembe günü randevum var. yaş itibari ile çok şansım yok ama önce allaha sonra doktoruma güveniyorum. allah isteyen herkezi evlat sahibi etsin. ne acıdır fne boşdur hayat onsuz. hepinizin tatlı mı tatlı sağlıklı bir bebeğiniz inşallah.

Canım benim ki 7 Ağustos test günüm .cuma günü idrarda test yapacam inşaallah

Geçen hafta bugün 6.gun transferi sonucu kanda baktım bhcg 8.28 olmadı gene. hep bu değerleri görüp negatiflw sonuçlanıyor 2 güne adet olurum.bugün 7 günümdü değer çok düşük imkansız.kızlar inş. Sizinki güzel sonuçlanır. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…