TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

İnşallah öyle olur. Kaliteleri çok iyi değil 2 bc yavaş geliştiği.için 2 embriyom 6.gün blast olup dondurulmuştu miyom görüldü p alındı beklenildi şimdi transfer oldu daha 3 günüm bitti. hayırlısı.

Allah ol dedikten sonra olmayacak yoktur.Umutlu ve pozitif olun bu süreçte
İnşallah güzel sonuç alırsınız.

Canım benim ki 7 Ağustos test günüm .cuma günü idrarda test yapacam inşaallah

5.gün embriyosu olmasına rağmen bana 12.güne verdi garanti olsun diye sanırım ama ben önce yaptırıcam.Senin de 5.gün embriyosu dimi kalitesi nasıldı. Benim yavaş gelişti 4 embriyodan 2 tanesi 6.gün blast oldular 2 bc kalitesi çok iyi değil yani. Ocakta dondurduk miyom görüldü histereskopiyle alındı beklendi transferim oldu bakalım bir umut

Canım sana bakıyordum haber var mı diye bak beni dinle regl olmuş olsaydı falan bu değer çıkmazdı 6.günün değil mi.bugün için iyi bir değer ancak hcg salgılanıyor ben hep 12.güni bekleyip yaptırdım 1 üstü değer görmedim. doktoruna ulaşamadın mı hastaneye falan iğneye başlamanı söylemediler mi? dinlen coraspini kes jeli kes ve iğneye başla lütfen bana doktorum coraspinin böyle bir etki.yapabileceğini.söylemişti hemen pes etme.Kaçıncı gün embriyosuydu?

Allahım inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin canım sanada bizede
Allahım ol der ve olur
Umutsuzluk müslümana yakışmaz
Allahım inşallah yardım etsin hepimize

Kızlar moralim çok bozuk. 13 tane yumurtam döllenmişti hepsi de 5. güne gelmişti ama 6. güne bakalım dediler ve 5. gün sadece 2 tanesi donduruldu. Şimdi aradım dediler ki istediğimiz gibi olmadı o yüzden sadece 2 embriyo donduruldu dediler. İnsan 4 tanesini falan dondurur ya. Ya tutmazsa şimdi tekrar ilaçlara başlıcam. Sil baştan tekrar. Çok sinirlendim bu duruma. Belki çözülürken bozulacak ne bilim insanın aklına bütün olumsuzluklar geliyor. Dokotorum 2 tane transfer edeceğini söylemişti. Ben bu stresle transfere nasıl gidicem o süreci nasıl geçiricem bilmiyorum. Hep aklımda ya tutmazsa diye sorup duracağım.

Canım dondurulacaj kalitede değillerse donduramazlar ki dondursalardı bile zaten rahimde devam etmezdi demek ki çok iyi değildi 6.gün beklendi ama dondurulacak kadar olmamış. Benimde tedavimde yunurtalarım yavaş gelişti toplandı 4 embriyom vardı 3.günü aradılar gelişimi.yavaş şimdi dondurursak şansınız az olur blast olmasını beklicez dediler 6.güne 4 embriyom gitmedi 2 embriyom 6.gün blast oldu donduruldu. miyom vardı alındı beklenildi cuma günü koyuldu 2 tanesi de kaliteleri de orta kalite ama umudum var.

6.Gün emriyosu transferinin 7.günü bugün. MerkeZi aradım bilemiyorum ki şimdi felan dedi.hiç cikmayadabilirdi felan dedi 0 da görebilir din gibi şeyler ama merkezler hep öyle soyluyor lar zaten.jel ı 2 ye çıkarttı kullan dedi .bakalım daha perşembeye kadar yapmayacagim test adet olursam olurum.benimde tüm tedavilerimde bu sonucu alıyorum hiç değişmedi.

Ben coraspin, folibol, b vitamini, crinone jel ve progestan iğne kullanıyorum. Bir de kabızlık olma durumuna karşı şurup.

Can'ım senin Zaten kanaman olmadı mı? Nasıl 2 güne adet oluyorsun anlamadım? Kimyasal gebelik mi olmuş? Ne dedi dr?
Adet için çok erken demiştim. Ama hala değerin artabilir.

Canım bize hep gelişimleri iyi denildi. Yani yavaş falan demediler ben de o yüzden sinir oluyorum. Madem gelişimi iyi dondur o zaman. Yarın arayıp konuşucam. Şimdi şakınlık ve sinirimden konuşamadım. Yarın niye böyle oldu diye sorucam.

Kanamam var adet başlangıcı gibi idi yoğun olmadım. 2 güne yoğunluk artar demek istedim.

Umut her zaman var.. Kalite durumunu kafaya takma olur inşaallah. Bol bol havuç suyu iç faydasi olur inşaallah..

Dr.konuşmadım hemşire ile konuştum bişi demedi kimyasal felan demedi.ilaçlara devam et. O kadar.daha öncede değerlerim hep böyle çıktı sonuç aynı negatif hiç yükselmedi değerim.

Valla anlamadım nasıl hastane yani bilemedim şimdi ne demek yani bi açıklama yapmaz mı insan. bana hemşite o gün anlattı lekelenme kanama olabilir o taktirde coraspini kes dedi çünkü daha da fazlalaştırır diye ayrıca iğnede yazdı alın dedi kanama olursa gece falan elinizde olsun vurdur dedi falan.. jeli 2 ye çıkaracağına iğnesini alıp vurdur dese daha iyiydi peki artma var mı ne durumda kanaman? umudunu kaybetme devam et dedikleri gibi. benimde 6.gün embriyosu 3.günüm bugün hakkımızda hayırlısı

Dr.konuşmadım hemşire ile konuştum bişi demedi kimyasal felan demedi.ilaçlara devam et. O kadar.daha öncede değerlerim hep böyle çıktı sonuç aynı negatif hiç yükselmedi değerim.
Sık sık kimyasal gebelik yaşıyorsun demek ki. Bunun bi sebebi olmalı.
Can'ım sıkma canını şimdiden. İnş yükselir bu defa.

Düne göre kanama azaldı. Hemşire dw yeterli görmemiş değeri demek iğne felan önerme di.

Düne göre kanama azaldı. Hemşire dw yeterli görmemiş değeri demek iğne felan önerme di.

Canım onun değerle alakası yok hatta olmasa o değeri görmezdin demiş sana ama şu an erken tabi bana kanama gördüğün gibi vurdurcaksın dedi. Peki daha önce bu değerleri bu kadar erken görmüş müydün yoksa test tarihinde mi böyle çıkıp düşmüştü yani 7.gün için normal daha yeni.hcg salgılanıyor zaten inşallah bu sefer yükselir canım

Canım benim embriyonun biri orta kalite biride iyi dedi

Keşke 4,5 tane 3.gün embriyo su olarak dondursaymis iyi olurmuş gerçekten doktordan doktora okadar çok fark ediyor ki ben ilk negatif ten sonra doktorumu değiştirdim. Ilk doktorum 31 yumurta topladı 23 ü uyumlu çıktı 16 tane 5.gün embriyo su oluşmuştu. Bu sefer doktor değiştirdiğimde doktor bana dediki birde aynı sağlık merkezinde çalışan doktorlar ikiside. Yeni baslayağım doktor dedi ki ben önceki doktorun yerinde olsam 23 uyumlu yumurta çıkmış 5 tane hiç bir işlem yapmadan yumurta dondururdum nasıl olsa çok yumurta çıkmış okadar bebek istemeyeceginiz kesin yumurta dondurmak bile avantaj oluyo. Mesela ben negstif olunca karyotip kromozom testi yaptırdım henüz sonuç çıkmadı farz edelim ki erkek kromozom da sorun var ozaman embriyoların hepsi çöp olur birdaha anneye baştan işlem yapmaktanda dondurulmuş yumurtalari kullanırdim demişti ozaman dedim işte tecrübe başka bişey demekki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…