TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Hangisinin tutacağını Allah bilir ol dedikten sonra orta kalite de tutar bakarsın senin ikiz olur. Benim ikisi de orta kalite o yüzden endişem var kısmet
Aynen öyle arkadaşlar ya hepimiz detaylara takılıyoruz arada o tuzağa düşmeyelim. Allah ın ol dediği olur
Gerisi anca sebep olur
RABBim dualarımızı kabul eder emeklerimizi boşa çıkarmaz inşAllah

Bazı şeyleri biz doktor ya da embriyolog olmadığımız halde düşünebiliyoruz da onlar neden düşünemiyorlar anlamıyorum. Ticarethaneye dönüşmüş merkezler resmen. Ben bundan iyice emin oldum artık çünkü aklı olan insan böyle bişey yapmaz diye düşünüyorum. Yani kendi embriyolarım için diyorum. Artık olan oldu geri getiremiceme göre bundan sonrası için pozitif düşünmeye çalışıyorum. Belki ikisi de tutar ve artık tüp bebek serüveni benim için sona erer diye düşünüyorum. İnşallah hepimiz kurtuluruz bu merkezlerden. Ben şimdiden çok bunaldım

Öncelikle inşlh hayırlısıyla hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Bir şey sormak istiyorum ilk tedavimde 6 tane yumurtam toplandı hepsi 5.güne ulaştı 1tanesi AA diğerleri compact kalite dediler , bir AA be bir compact 2 embriyo transferi yapıldı ve compcatları dondurmadılar çözülünce kalitesi düşüyormuş...

Çok şükürle 1 tanesi tutmuştu , erken doğumla bebeğimi kaybettim... şimdi şimdi düşünüyorum acaba dondurulmazlarmıydı diye sadece 1.kalite olan embriyoları mı donduruyorlar? Tekrar tedaviye başlayacağım ama nasıl olacak hiççççç bilmiyorummmmmmmmm

Kızlar bugün transferimin 3. Günü kasık ağrılarım başladı adet olacakmışım gibi bir de halsizlik oluyo ben de sizde durumlar nedir?

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah tez vakitte tekrar hamile kalırsın. Ben kaliteleri hakkında hiç bir şey bilmiyorum. Size AA falan mı dediler? Bana sadece 5. gün 2 embriyo donduruldu dediler. Yani hangi kalite bilmiyorum ama iyi durumdalar demişlerdi.

Evet bi grafik gibi bir şey verdiler, karşılarında yazıyordu, anlamıyor ki insan dünyanın en cahili oluyor o panikle telaşla heyecanla sonradan aklına geliyor...
Keşke Bnde dondurulmuş olsa diyorum şimdi.
Çakmak Erdem hastanesine gittim ben ben diğer Merkezlere göre uygundu hemde doktorumu sevmiştim ama şimdi kararsızım siz hangi merkeze gidiyorsunuz?

Ben Bahçeci'ye gidiyorum D.bakır'dayım. Bana telefonla bildirdikleri için grafik falan vermediler. Ben de doktorumdan memnunum ama embriyoloğa sinir oldum bugün. Demek ki kısmetimde 2 embriyo varmış napalım.

Ben Bahçeci'ye gidiyorum D.bakır'dayım. Bana telefonla bildirdikleri için grafik falan vermediler. Ben de doktorumdan memnunum ama embriyoloğa sinir oldum bugün. Demek ki kısmetimde 2 embriyo varmış napalım.
Hayırlısı olur inşlh 5.gün emriyosunda şans zaten çok yüksek , benim doktorum transferi yaptıktan sonra çok yüksek ihtimal olacak dedi, ve oldu. Olumlu düşünmek çok önemli.
Zaman geçişinde biran önce tedaviye başlamak istiyorum bende. Bahçeci İstanbul'da çok popüler en iyilerinden diyorlar

5. gün olmaları beni umutlandırıyor açıkçası. Olumlu düşünüyorum. Bir de merkezden çok doktorum hakkında olumlu şeyler okuduğum için Bahçeci yi seçtim. Benim transferim eylülde olacak kısmetse. Kayınvalidem gelecek birlikte geçireceğiz bu süreci. Bana arkadaş olacak o da :)

Destek ne güzel şey:) Bizde ekim de başlayacağız doktor tamam hazırsın derse

Benim de 11 gün sonra transferim canım benimde Ablam gelecek yanıma bizde beraber geçiteceğiz daha öncekilerde kayınvalde yanımda idi bu sefer Ablam :)))

Kızlar ben diş yaptırmak için dr a gittim hemşire yaptır dedi ama diş dr um ben yapmam dedi yaptırma dedi sizlere de söylemek istedim
Geçen ay regl olamayınca stresten dişçiye de gitmedim şimdi de olmaz diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…