TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

İnşallah canım ümidini kesme rabbimden belki de tedavi ile gelecek bebişin rabbim bilir
Özel değilse nedeni belli mi tüp öncesi

Test tarihinde bü değerleri görüyordum hep bu erkenden böyle oldu ama tuttu ise bile gitti hissediyorum.hayırlısı olsun çok saol desteğin için inş senin güzel haberlerini alırız. .

Test tarihinde bü değerleri görüyordum hep bu erkenden böyle oldu ama tuttu ise bile gitti hissediyorum.hayırlısı olsun çok saol desteğin için inş senin güzel haberlerini alırız. .
Canım demek ki tutunamama sorunu var yanlış hatırlamıyorsam 6. Gün embriyosu değil mi
Ngs yada pgt ye gitti mi embriyolar senin tüm testlerin yapıl dimi yapılmadıysa ümidini kesme bak benim 3. Deneme olacak ilki senin gibiydi değer var ama düştü tutunmak istemiş ama tutunamamış demişti eğer senin değerin düşerse tam bir araştırma yaptırın benim en sonunda cd 56 yüksek çıktı rahim bebeği istemiyor ilk ikisi aymınyetde ise kliniği değiştirin yanlış anlama sakın yaşadıklarımdan yola çıkarak yazıyorum

Tekrar test yaptır 0 ı görmeden ümidini kesme

Cnm bunalıp canını sıkma boş yere bizim unuttuğumuz birsey var Mevla neyi bize tattirmak isterse biz onu ta diyoruz demekki sabır tatmak lazım mis bizler için bunun için kendini boşuna üzme Mevla senin tasiyamayacagin sabri üzüntüyü vermez zaten 2.embriyo varmış belki ikiside olur bunun için umutlu ol inşallah nasip olur.

Kızlar merhaba transferimin 21. Gunu bugün 2 gün önce kanamam geldi tmizlik yapmıstım biraz sanırım ondan oldu cok korktum kesin düştü dedim ama com şükür suan iyi kese ama düşük riski var biraz kese etrafın leke gorundu ultrayonda dua edin bana lütfen ve kesinlikle benim yaptıgım hatayı yapmayın bol bol dinlenin sakın bi iş yapmayın bu kadar hassas oldugunu bilmiyordum doktor yatıs yaptı 2 gündür hastanedeyim

Allah bebişini sana bağışlasın canım
Düşünme bunları 9 ay yatan var yine de doğuruyorlar
Bol bol tesbih çek yattığın yerde dua et
herşey gönlünce olur inşAllah

Allah şifa versin

Dualarım seninle canım inşallah kucağına sağlıcakla alacağın günler de gelecek rabbim yanında olsun inşallah

:) o zaman aynıyız benimde normal yolla bir kızım var ama 10 yıldır olmuyor ikinci için uğraşıyoruz inşallah tekrar anne olursun canım
Kaç yıldır olmuyor ikinci
2 yıldır olmadı canım kızım 4,5 yaşında
Hiçbir sebep yok testlerim çok güzel spermler iyi
Amh 3,97
Nasipten öte bir şey yok

Benim de 11 gün sonra transferim canım benimde Ablam gelecek yanıma bizde beraber geçiteceğiz daha öncekilerde kayınvalde yanımda idi bu sefer Ablam :)))
Yanımda birisinin olması iyi geleceğini düşündüm. Biraz da rahat olmak istedim. 12 gün bişey yapmayı düşünmüyorum ne yemek ne temizlik. Süreklide yatmam tabi ama rahat olmak istiyorum tatildeymişim gibi :)

Hahahah aynen bende o yüzden ablamı çağırdım o bana iyi gelecek eminim terasa çıkar çay kek keyfi yaparız kahvaltım önümde bulaşıklar yılanmış eee sohbete kişi de var daha ne isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…