İnşallah canım ümidini kesme rabbimden belki de tedavi ile gelecek bebişin rabbim bilirmerhaba kızlar, çok uzun zamandır forumları okur öylece iç çekerdim. yıllarca bebek evlat hasreti ile yandım. çok şükür 23 yıl sonra bir şansım oldu ve tüp bebek merkezine gidebildim. 1 kez olsun şansımı deniyebileceğim. 3 gündür iğne vuruluyorum ve perşembe günü randevum var. yaş itibari ile çok şansım yok ama önce allaha sonra doktoruma güveniyorum. allah isteyen herkezi evlat sahibi etsin. ne acıdır fne boşdur hayat onsuz. hepinizin tatlı mı tatlı sağlıklı bir bebeğiniz inşallah.
Test tarihinde bü değerleri görüyordum hep bu erkenden böyle oldu ama tuttu ise bile gitti hissediyorum.hayırlısı olsun çok saol desteğin için inş senin güzel haberlerini alırız. .Canım onun değerle alakası yok hatta olmasa o değeri görmezdin demiş sana ama şu an erken tabi bana kanama gördüğün gibi vurdurcaksın dedi. Peki daha önce bu değerleri bu kadar erken görmüş müydün yoksa test tarihinde mi böyle çıkıp düşmüştü yani 7.gün için normal daha yeni.hcg salgılanıyor zaten inşallah bu sefer yükselir canım
Canım demek ki tutunamama sorunu var yanlış hatırlamıyorsam 6. Gün embriyosu değil miTest tarihinde bü değerleri görüyordum hep bu erkenden böyle oldu ama tuttu ise bile gitti hissediyorum.hayırlısı olsun çok saol desteğin için inş senin güzel haberlerini alırız. .
Cnm bunalıp canını sıkma boş yere bizim unuttuğumuz birsey var Mevla neyi bize tattirmak isterse biz onu ta diyoruz demekki sabır tatmak lazım mis bizler için bunun için kendini boşuna üzme Mevla senin tasiyamayacagin sabri üzüntüyü vermez zaten 2.embriyo varmış belki ikiside olur bunun için umutlu ol inşallah nasip olur.Bazı şeyleri biz doktor ya da embriyolog olmadığımız halde düşünebiliyoruz da onlar neden düşünemiyorlar anlamıyorum. Ticarethaneye dönüşmüş merkezler resmen. Ben bundan iyice emin oldum artık çünkü aklı olan insan böyle bişey yapmaz diye düşünüyorum. Yani kendi embriyolarım için diyorum. Artık olan oldu geri getiremiceme göre bundan sonrası için pozitif düşünmeye çalışıyorum. Belki ikisi de tutar ve artık tüp bebek serüveni benim için sona erer diye düşünüyorum. İnşallah hepimiz kurtuluruz bu merkezlerden. Ben şimdiden çok bunaldım
Allah bebişini sana bağışlasın canımKızlar merhaba transferimin 21. Gunu bugün 2 gün önce kanamam geldi tmizlik yapmıstım biraz sanırım ondan oldu cok korktum kesin düştü dedim ama com şükür suan iyi kese ama düşük riski var biraz kese etrafın leke gorundu ultrayonda dua edin bana lütfen ve kesinlikle benim yaptıgım hatayı yapmayın bol bol dinlenin sakın bi iş yapmayın bu kadar hassas oldugunu bilmiyordum doktor yatıs yaptı 2 gündür hastanedeyim
İlk denememiz bir çocuğum var o normalHayırlı olur inşallah güzel haberlerin gelir
Kaç tane transfer olacak kaçıncı deneme
Allah şifa versinKızlar merhaba transferimin 21. Gunu bugün 2 gün önce kanamam geldi tmizlik yapmıstım biraz sanırım ondan oldu cok korktum kesin düştü dedim ama com şükür suan iyi kese ama düşük riski var biraz kese etrafın leke gorundu ultrayonda dua edin bana lütfen ve kesinlikle benim yaptıgım hatayı yapmayın bol bol dinlenin sakın bi iş yapmayın bu kadar hassas oldugunu bilmiyordum doktor yatıs yaptı 2 gündür hastanedeyim
:) o zaman aynıyız benimde normal yolla bir kızım var ama 10 yıldır olmuyor ikinci için uğraşıyoruz inşallah tekrar anne olursun canımİlk denememiz bir çocuğum var o normal
İki tane istiyoruz bakalım koyarlarsa
Dualarım seninle canım inşallah kucağına sağlıcakla alacağın günler de gelecek rabbim yanında olsun inşallahKızlar merhaba transferimin 21. Gunu bugün 2 gün önce kanamam geldi tmizlik yapmıstım biraz sanırım ondan oldu cok korktum kesin düştü dedim ama com şükür suan iyi kese ama düşük riski var biraz kese etrafın leke gorundu ultrayonda dua edin bana lütfen ve kesinlikle benim yaptıgım hatayı yapmayın bol bol dinlenin sakın bi iş yapmayın bu kadar hassas oldugunu bilmiyordum doktor yatıs yaptı 2 gündür hastanedeyim
Canım hiç üzülme sıfır belirti ile hamile kalan var bugün benim de 5. Günüm bekliyorum bakalım kaçıncı gün embiryosu ?Bugün 5. Günüm ve tek bir belirtim yok üzülüyorum
Benim tüm belirtiler vardı negatiflerimde o yüzden üzülme canım olacak inşallahBugün 5. Günüm ve tek bir belirtim yok üzülüyorum
2 yıldır olmadı canım kızım 4,5 yaşında:) o zaman aynıyız benimde normal yolla bir kızım var ama 10 yıldır olmuyor ikinci için uğraşıyoruz inşallah tekrar anne olursun canım
Kaç yıldır olmuyor ikinci
10 yıldır da benim olmadı ama ilk denememiz de de 4 yıl sonra oldu yani yine geç2 yıldır olmadı canım kızım 4,5 yaşında
Hiçbir sebep yok testlerim çok güzel spermler iyi
Amh 3,97
Nasipten öte bir şey yok
Valla korkmaya başladım bari bişey olsa die bekliyorumCanım hiç üzülme sıfır belirti ile hamile kalan var bugün benim de 5. Günüm bekliyorum bakalım kaçıncı gün embiryosu ?
Yanımda birisinin olması iyi geleceğini düşündüm. Biraz da rahat olmak istedim. 12 gün bişey yapmayı düşünmüyorum ne yemek ne temizlik. Süreklide yatmam tabi ama rahat olmak istiyorum tatildeymişim gibi :)Benim de 11 gün sonra transferim canım benimde Ablam gelecek yanıma bizde beraber geçiteceğiz daha öncekilerde kayınvalde yanımda idi bu sefer Ablam :)))
İnşallah canım ya takılmadan edemiyo insanBenim tüm belirtiler vardı negatiflerimde o yüzden üzülme canım olacak inşallah
Hahahah aynen bende o yüzden ablamı çağırdım o bana iyi gelecek eminim terasa çıkar çay kek keyfi yaparız kahvaltım önümde bulaşıklar yılanmış eee sohbete kişi de var daha ne isterim :)Yanımda birisinin olması iyi geleceğini düşündüm. Biraz da rahat olmak istedim. 12 gün bişey yapmayı düşünmüyorum ne yemek ne temizlik. Süreklide yatmam tabi ama rahat olmak istiyorum tatildeymişim gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?