Elbetteİnşallah canım ya takılmadan edemiyo insan
Acaba benim hastane de yapar miBizim hepsine mikroenjeksiyon yapıyoruz dediler ben sormuştum
Yapar bence riske atmaz canmAcaba benim hastane de yapar mi
Evet göğüs acısı var dokununca canımElbette
Bu arada göğüslerin nasıl ağrı var mı ben bir tek sona doğru onlar da şişlik inmeye başlamıştı ama test tarihime yakın zaman dı
Canım sen de hangi belirtiler vardı da olmadıElbette
Bu arada göğüslerin nasıl ağrı var mı ben bir tek sona doğru onlar da şişlik inmeye başlamıştı ama test tarihime yakın zaman dı
:) o zaman aynıyız benimde normal yolla bir kızım var ama 10 yıldır olmuyor ikinci için uğraşıyoruz inşallah tekrar anne olursun canım
Kaç yıldır olmuyor ikinci
Aradım canim Sabh 11de cok şükür ikiside döllenmiş yarın yine ariycam devam ederler dimi ya..persembe transfer dedi bakalim canim cok mutlu oldum ya sen naptinYapar bence riske atmaz canm
Aramadılar mı daha
İyi hadi çok sevindim inşallah ikisi de sağlıkla gelişirAradım canim Sabh 11de cok şükür ikiside döllenmiş yarın yine ariycam devam ederler dimi ya..persembe transfer dedi bakalim canim cok mutlu oldum ya sen naptin
Sagol canim ben de cok sevindim kaçıncı gun yapildi transfer canim..ilkgun dedikleri transfere kadar devam etti mi yari yolda birakan oldu muİyi hadi çok sevindim inşallah ikisi de sağlıkla gelişir
Biz şimdi geldik eve transfer 11:15 te oldu 1 saat yatırdılar sonra çıktık 45 dk yolculuk sürdü işlemden sonra pembe lekelenme oldu biraz
Artık bekleme evresi dikkat etmekten başka bir şey yok yapacak
3.gün canım hepsi yaşıyorlar şimdilik en kaliteli 2 tanesi koyuldu bakalımSagol canim ben de cok sevindim kaçıncı gun yapildi transfer canim..ilkgun dedikleri transfere kadar devam etti mi yari yolda birakan oldu mu
İnşallah tutunurlar canim ya..ilk gun sukadar döllendi deyip sonra olmadı dediği oldu mu canım..transfer yarin olsaydi iyi olcakti yarin da aramami soyledi ya yine korku başladı bisey olur mu diye3.gün canım hepsi yaşıyorlar şimdilik en kaliteli 2 tanesi koyuldu bakalım
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar ben çok bakamaz oldum sürekli uyku hali var mide bulantısı baş ağrısı da cabası ilk başlarda. Belirti aramaktan sitrese girdim şimdi ise hemen hepsi var
Sitres yapmayın belirtiler 6haftadan sonra baslayabiliyirmus
Pozitif görenler hayırlı olsun inşallah
Negatif gören arkadaşlar sizlerde üzülmeyin vardır bir sebebi allah herşeyin hayirlisini versin inşallah
Bekleyen hanımlar a da bol sabır versin allah inşallah pozitif görmeniz dileği ile ...
İnanın burda sizi görmeden sevdim hepinize dua ediyorum kendime de insallaha kucaklarimiz bos kalmasın allah herkesin gönlündekini versin.
Bende hep batma hissi oldu transferin 2.günü başlamıştı 5.gün embriyo su kondu. Birde midem yanması oldu sonra uyku sonra bulantı her hafta farklı bir belirti geldi banaHayırlı olsun canım
Senin belirtin olmuşmuydu
Bende de yokBugün 5. Günüm ve tek bir belirtim yok üzülüyorum
Bende de yok
Yok canım 7 si işleme alındı 7side yaşıyor halaİnşallah tutunurlar canim ya..ilk gun sukadar döllendi deyip sonra olmadı dediği oldu mu canım..transfer yarin olsaydi iyi olcakti yarin da aramami soyledi ya yine korku başladı bisey olur mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?