TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Sıkılmaya başladım vakit Geçmiyor canım ya

Kızlar benim test tarihim ayın 7 si .ama adet tarihim ayın 17 si.şindi diyelim ki inşaallah tuttu bebeğim ve pozitif adetime 10 var daha kanda pozitif çıkar ama idrar test i yapsam o tarihte pozitif çıkar mı ? Yani adetine 10 gün var ama test tarihim Dr dediği tarih .daha önce ki hamileliklerimde tea tarihim adete 2-3 gün kala oluyordu idrarda çıkıyordu .bunda nasıl olacak ?

Sıkılmaya başladım vakit Geçmiyor canım ya

Bende çok sıkıldım tek aktivitem evde dolaşmak. Ben Eskişehir'de oturuyorum ama annem İstanbul'da tedaviyede buraya geldim.bugün sofra hazırlarken bi şişe götürdüm laf dedi hemen. kendimi.dinlrmekte istemiyorum kitap getirmiştim onları okucam

Canım sana 10.güne vermiş testi bana 12.güne verdi ama 5.gün embriyosu olduğu için 8.günde de çıkar kanda da çıkar gebelik testinde de silikte olsa çıkar o yüzden 10.günü de çıkar ben 8.günümde c.tesi bi gebelik testi yapıcam öncekilerde 12.gn kan testini beklemiştim onlar 3.gün embriyosuydu.

Bende sıkıntı dan Akşama kadar elimde tel nette tüp bebek hikayelerini okuyorum.stres Yapmıyorum ama vakit öldürüyorum.bu arada hiç belirti yok sadece bel ve kasık sızlaması var bazen.bazende artık uzanmaktan baş ağrısı var.akıntım bu gün hafif hafif geliyor.artık yarın kalkacam tutunma bu gün bitiyor Allah'ın izniyle

benimde aynı hani regl olacak gibi dimi bel de ara ara da kasığa ama böyle sol taraf daha yan taraftan aşağı doğru bi ağrı oluyor bazen kalkarken sancım oluyor çok masada oturunca falan ağrıyor. ben transfer günü uzandım arada oturdum da onun harici ertesi gün jel zamanı evde gezdim 20 dk falan, oturdum da evin içinde dolaştım da ama hiçbişi.yapmadım. bugün tutunma bitiyor mu bir yerde 5.gün embriyosu tutunma aşamaları yazıyordu sanırım yarın irin iliştiriyormuş 6.gün hcg salgılanmaya başlıyormuş

Kızlar merhaba. Bugun transferimin 8. Günü idrar testinde 2 çizgi gordum. Az önce kahverengi az az penceteme gelmeye başladı. Pede gelmiyor. Silinince görüyorum. Dr um yerlesme kanaması olabilir dedi. Yarın beta hcg testi yaptıracam. Daha önceki negatifdenememde böyle bir şey olmamisti. Umarim miniklerim tutunmaya çalışıyordur

Eklentiler

• IMG-20170731-WA0002.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 56
Hadi hayırlı olsun canım kaçıncı gün embriyosuydu?

hayırlı olsun canım. İnşallah kanda da güzel sonucu görürsün. Güzel haberler gelmeye başladı. Darısı diğer bekleyen anne adaylarına inşallah.

0
Kızlar karnı şişen var mı?

benim şişti sanki benimki dondurulmuş transferi ohss olamam ama nasıl diyeyim hem karnım hemde kasığım yani vajinanın üstüne gelen bölüm şişti karnında altı yani jel yapıp yürüyorum ev içinde 10 dk sonra ağrı giriyor belime falan bakalım

Ben ohss miyim yani benimki taze transfer

Jel zamanı bende evde geziyorum 10-15 dk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…