Son zamana kadar göğüs ağrısıCanım sen de hangi belirtiler vardı da olmadı
İnşallah en kısa sürede kalırsın canım :))Ben de yanınıza kıvrılayım :) Benim de 8 yaşında bir oğlum var. 2.5 senedir olmuyor. Sebep olarak da tiroidim etkisi ile erken menopoza giriyordum. Amh 0.97 di en son. Yaşım 28..
Hayırlısı canım ne diyeyim bilemiyorum şuan inşallah ilk denemendir rabbim en güzelinden versin inşallah en kısa zamandaKızlar 8. Gündü bugün. Az önce kan testi yaptırdım. 0,6 çıkmış.
Yine olmadı
Aminnn inşaallah canım... Şimdilik kaldım gibi daha kalp atışını duymadıkİnşallah en kısa sürede kalırsın canım :))
Evladını allah bağışlasın
Evet ilk denemem.Hayırlısı canım ne diyeyim bilemiyorum şuan inşallah ilk denemendir rabbim en güzelinden versin inşallah en kısa zamanda
ben görüyorum çizgi silik ama olsun var :) benimde böyle çıktı ilk ertesi gün daha koyu idi
ben hergün yapıp artışına bakmıştım canımKızlar bugün transferin 6. Günü normal gebelik testi yaptım 5.gün embiryosu silik çizgi çıktı elimde daha belli ama fotoda belli değil dikkatli bakınca görülüyor siz görüyor musunuz yoksa ben hayal mi görüyorum :)
Canım kaçıncı gün böyle çıktı senin ?Görmen e sevindim :)ben görüyorum çizgi silik ama olsun var :) benimde böyle çıktı ilk ertesi gün daha koyu idi
ben tüp bebek yaptırmadım canım doğal yolla oldu yumurtlamadan sonraki 11. gün aynen böyle idi 12. gün daha koyu 14. gün kan verdim 32 çıktıCanım kaçıncı gün böyle çıktı senin ?Görmen e sevindim :)
Çok sevindim canım :)ben tüp bebek yaptırmadım canım doğal yolla oldu yumurtlamadan sonraki 11. gün aynen böyle idi 12. gün daha koyu 14. gün kan verdim 32 çıktı
ayy hadi inşallah seninde bebişin güzelce tutunur kuzumCanım kaçıncı gün böyle çıktı senin ?Görmen e sevindim :)
İnşallah canım çok dua ediyorum inşallah Rabbim nasip etmiştirayy hadi inşallah seninde bebişin güzelce tutunur kuzum
Arkadaşlar opudan sonraki adetim hala devam ettiği ve diğer adet vaktim geldiği için bu ay transfer olmaz dedi doktorumçünkü adetler karıştığı için adetin 2. Gününü belirleyemiyoruz. Bakalım eylül de Olacak mı transfer? Eylül de çalışmaya başlayacağım için çok istiyordum Ağustos ta olmasını nasip değilmiş.
Kızlar bugün transferin 6. Günü normal gebelik testi yaptım 5.gün embiryosu silik çizgi çıktı elimde daha belli ama fotoda belli değil dikkatli bakınca görülüyor siz görüyor musunuz yoksa ben hayal mi görüyorum :)
Çok sevindim canım inşallah vardır şuan daha belirgin :)ben de gördüm:)
Silik çizgi var bende gördüm canım ayın kaçında transferin yapıldıKızlar bugün transferin 6. Günü normal gebelik testi yaptım 5.gün embiryosu silik çizgi çıktı elimde daha belli ama fotoda belli değil dikkatli bakınca görülüyor siz görüyor musunuz yoksa ben hayal mi görüyorum :)
Bugün 6.gün canım transferin 27 temmuzda transfer oldum .Görmen e sevindim :)Silik çizgi var bende gördüm canım ayın kaçında transferin yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?