TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Ben de yanınıza kıvrılayım :) Benim de 8 yaşında bir oğlum var. 2.5 senedir olmuyor. Sebep olarak da tiroidim etkisi ile erken menopoza giriyordum. Amh 0.97 di en son. Yaşım 28..
İnşallah en kısa sürede kalırsın canım :))
Evladını allah bağışlasın

Arkadaşlar opudan sonraki adetim hala devam ettiği ve diğer adet vaktim geldiği için bu ay transfer olmaz dedi doktorum çünkü adetler karıştığı için adetin 2. Gününü belirleyemiyoruz. Bakalım eylül de Olacak mı transfer? Eylül de çalışmaya başlayacağım için çok istiyordum Ağustos ta olmasını nasip değilmiş.

Hayırlısı canım ne diyeyim bilemiyorum şuan inşallah ilk denemendir rabbim en güzelinden versin inşallah en kısa zamanda
Evet ilk denemem.
Ama başka bir şehirde memuriyet kazandım. Oraya gidicem. Gideceğim yerde de güvenebileceğim bir merkez Yok maalesef.
Nasıl olacak artık hiç bilmiyorum.
İzin almak da mümkün görünmüyor.

Kızlar bugün transferin 6. Günü normal gebelik testi yaptım 5.gün embiryosu silik çizgi çıktı elimde daha belli ama fotoda belli değil dikkatli bakınca görülüyor siz görüyor musunuz yoksa ben hayal mi görüyorum :)

ben hergün yapıp artışına bakmıştım canım

her seyde bir hayir vardir arkadasim sıkma canini belki dogru zaman degilmis diye düşün.

Silik çizgi var bende gördüm canım ayın kaçında transferin yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…