TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Canım ben bariz gördüm .belirtilerin varmıydı acaba
Canım benim ilk günden beri kasıklarım ağrıyor iğne gibi batıyor ama sürekli değil 5 saniye filan gögüs hassasiyeti var dokununca acıyor bunlar ilaçtan mı yoksa belirli mi bilmiyorum tabi

Canım benim ilk günden beri kasıklarım ağrıyor iğne gibi batıyor ama sürekli değil 5 saniye filan gögüs hassasiyeti var dokununca acıyor bunlar ilaçtan mı yoksa belirli mi bilmiyorum tabi
Ya benim diğer 2 hamileliğimde Göğüs ucum kararmıştı bu gün 5. Gün ama hala kararma yok canım sıkılıyor buna acaba tutmadı mı diyorum.bu arada yarın tekrarla testi hergün koyulaşacak inşaallah

Benimki de Kara değil canım bence o değişir ya kafana takma sen test yaptın mı hiç

Hadi inşallah çift çizgi görünür canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
6.gün bhcg hormonu Vücutta dolaşıyormuş .sanırım 6. Günden önce belirti vermez.bende transfer masasından Kalktım 2 saat sonra bel ağrısı başladı 2. Günde kasık ağrılarım başladı hala devam ediyor ara ara kısmet diyelim yarın 6. Gün bakalım Artık

İnşallah canım ümidini kesme rabbimden belki de tedavi ile gelecek bebişin rabbim bilir
Özel değilse nedeni belli mi tüp öncesi

benim hikayem çok farklı canım.
ilk evliliğimde 2 sene sonunda bebek olmayınca belirli testler olduk. ilk eşimin hiç sperm üretmediğini ve ameliyat ile elde edilemiyeceğini örenmiştik. yani hiç çocuğumuz olmayacaktı. başka sebeblerden dolayı ayrıldık. ikinci eşimde yine problem yaşadık. yine doktora gittik. hem eşimde sperm az ve hareketsizlik vardı bende ise hormon dengesizliği. sakın gülmeyin bu tedaviyi almanyada oldum. doktor eşime bebek balgam söktürücü şurup içirdi 4 hafta boyunca. doktora bir bakışım vardı aklınız durur. şurup da ne demişim. adam dediki bak kızım. balgam sökücü balgamı yumuşatır sıvılaştırır ve çıkar. erkekte spermlerin uzun ömürlü olmamasının sebebi sıvının durumudur. ve gerçektende ikinci testde eşimin sperm sayısıda yükseldı. 4 haftanın sonunda bana gonal f verdiler ve 5. iğnemde ilişkiye girin dediler . sonuç: Hamileydim. tedavi biraz garip gelebilir size. ama oldu. ancak hayat bazen acımasız. bu eşim çok şiddet gösterirdi ve benim bebeğim karnımda öldü. kürtaj ile aldırmak zorunda kaldım. ve o travma dan sonra ayrıldım kendisinden. birdaha hiç evlenmem sandım. neyseki şu geç yaşımda(43) evlendim ve tek hayalim anne olmak. yaş itibari ile hala hormonlarım çalışması gerektiği gibi çalışmıyoruş. eşimdede sperm sayısı azmış.
kadere bak:)
hamd olsun vardır bir hayırı. maddi dururumuz pek yok ama ne yapıp etti bana eşim süpriz yaptı ve tüp bebek merkezinden randevu almış . yarın kontrolum var. cumartesinden bu yana iğne oluyorum.

Hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlünüze göre verir

Yaa kızlar bugün 5.günüm hiçbişeyim kalmadı sanki bir uyku hali var sol göğsüme çok feci sancı giriyor arada ama o ilaçlardan biliyorum. Ne bileyim bazen umutsuz oluyorum şu bekleyiş ne kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…