TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Yaa kızlar bugün 5.günüm hiçbişeyim kalmadı sanki bir uyku hali var sol göğsüme çok feci sancı giriyor arada ama o ilaçlardan biliyorum. Ne bileyim bazen umutsuz oluyorum şu bekleyiş ne kötü
Umutsuzlanma canimm..belirtiler icin cok erken zaten..bende hic olmamisti.. stres yapma..

Yaa kızlar bugün 5.günüm hiçbişeyim kalmadı sanki bir uyku hali var sol göğsüme çok feci sancı giriyor arada ama o ilaçlardan biliyorum. Ne bileyim bazen umutsuz oluyorum şu bekleyiş ne kötü
Anneme az önce onu diyorum bu 7. Transferim ama hiç belirti yok gibi oynatmaya az kaldı diyorum.yarın hcg hormonu dolaşacak vücudumuzda belki bir değişiklik olur.offfff sıkıldım

Anneme az önce onu diyorum bu 7. Transferim ama hiç belirti yok gibi oynatmaya az kaldı diyorum.yarın hcg hormonu dolaşacak vücudumuzda belki bir değişiklik olur.offfff sıkıldım
Transferinin mi 7.gunu yoksa 7. Denemen mi canim?

Belirti soran arkadaşlar ben yaşadıklarımı yazmak istedim umarım yardımcı olur. 3. Gün embriyosu transfer edildi.
-Transferin 3. Günüydü galiba sag tarafımda aralıklı 4 kere titreşim gibi birşey hissettim bu tutunmaydi galiba
-transferin 8. Gününe kadar bel ağrısı kasıklarda hafif ağrı göğüslerde sızı oluyordu.
-Transferin 8-9-10.gunlerdinde belirtiler kayboldu göğüslerde sızı falan kalmadı Sisi çekildi sadece yüzümde ateş basması oluyordu.
-Transferin 11.gunu test yaptım pozitif
Sonraki günlerde ateş basması devam etmedi.Goguslerim damar damar oldu sanki süt doluyor gibiydi(oglumu emzirme döneminden bu hissi biliyorum)
-Ne halsizlik oldu,ne bulantı..
-Eklem ağrılarım oldu ..
Goguslerimde koltuk altına doğru çok ağrı oluyordu hâlâ öyle

Umutsuzlanma canimm..belirtiler icin cok erken zaten..bende hic olmamisti.. stres yapma..

işte insan stres yapıyor ister istemez ama mantıken çok belirti olmaz tutunma günleri daha belirgindi şu an azaldı gibi

evet yarın salgılanmaya başlıyor canım benim ağrılar azaldı falan böyle bi umutsuzlaşıyorum arada sonra kendimi telkin ediyorum ki genelde bikaç gün sonra belirtleri kaybolan çok kişi var. ne güzel ki senin bir oğlun varmış benim hiç yok saha hiç pozitif görmedim hayırlısı.

benim 5.gün embriyosu canım daha transfer günü bikaç.saat sonra bel ağrım başladı sonra uyku bastı akşam uyudum sabah 11 de kalktım..Kasık ağrım vardı ama arada aşağı vuran sancı gibi bikaç dakikalık.. göğüsler ilaçlardan acıyordu hep ama sol göğsümde çok fazla acı var arada. sağ göğsümde bugün hiçbirşey yok. demek ki belki tutunma yerleşme aşamalarından sonra bir süre kayboluyor olabilir yüzümü ateş basma bugün başladı sanki benim yavaş gelişen 6.gün blastosist olan 2.kalite 2 embriyom transfer edildi şansım çok çok iyi değil ama umut var

Kızlar ilk gün bile geçmiyor nasıl geçecek bu zaman
Belirsizlik içinde beklemek çok zor
Evde zaman geçmiyor yat kalk otur

Rabbim
. Rabbim hayırlısını versin cümlemize ama insan geriliyor bekledikçe

Umut her zaman var... Aslında ateş basması çok belirgin bi özellik umarım vardır.. İcini ferah tut.

Kızlar transferim bugün oldu biraz zor oldu.mesane dolduruldu boşaltıldı idrarımı yaparken yanma ve hafif kanama oluyor.vajinadanda hafif kanama normalmi sizde nasıl oldu

inan ben de cok sevindim burda hamile olanlari gorunce umudum artiyo Allah hepimize nasip etsin insallah. Tebrik ederim canim saglikli bir gebelik ve saglikli hayirli bir evlat dilerim sana :)
Çok sağ ol canım inşallah kan değerim de yüksek çıkar Rabbim bu yolda kimseyi boş çevirmesin inşallah tez zamanda sana da nasip etsin canım

Kızlar eşim 2 tane gebelik testi almış ne zaman yapim?
Canım kaçıncı gün embiryosu bu kaçıncı günün ?Eğer 5.gün embiryosu ise transferden 5 gün sonra çıkabiliyor 3.gün embiryo ise 7 veya 8 .gün çıkabiliyor tabi bu günler kişiye göre değişiklik gösterebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…