TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Benim de olmadı kızlar 3. Gün embriyosu 8. Gün test sonucum 0.8
Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Benim bu ay kısmet değilmiş inşaAllah RABBim sizlerin emeklerini boşa çıkarmaz

Hakkında hayırlısı olsun canım.. Vardır vakti zamanı.. Allah gönlüne göre versin inşaallah..

Canım 28 Temmuz cuma transfer oldu 5. Gün blast

Rabbim tez zamanda muradını versin canım ama testi erken yapmışsın idrarda pozitif görüp mü erkrn kan verdin canım

Arkadaşım sen çok erken yapmışsın Sak'ın ilaçlarını Bırakma test Günü'nde tekrar yap

ben tüp bebek yaptırmadım canım doğal yolla oldu yumurtlamadan sonraki 11. gün aynen böyle idi 12. gün daha koyu 14. gün kan verdim 32 çıktı
Anlamadım ama tüp bebek yaptırmadiysan tüp bebek topiğinde ne arıyorsun :) yani burasi birbirine destek olmak açısından çok iyi bir uygulama ama senin sebebini merak etmedim desem yalan olur

5 agustos benim adet tarihim canım bana taze transfer oldu 8 agustosta başladım tedaviye canım adetin 20.günü transfer oldu
Canım ben 17 temmuzda adet oldum 11 gün sonra transferim yapıldı .dr a sordum bu sefer neden erken yaptınız dedim rahim kalınlığı gayet güzel o sebepten dedi.her zaman 17. Gün yapılıyordu .ben 7 sinde test yaptığımda afetime 10 gün var daha yani.bişey soracak yarın yapınca idrar tahlilini adetime 14 var acaba çıkar mı varsa

5 agustos benim adet tarihim canım bana taze transfer oldu 8 agustosta başladım tedaviye canım adetin 20.günü transfer oldu
Canım ben 17 temmuzda adet oldum 11 gün sonra transferim yapıldı .dr a sordum bu sefer neden erken yaptınız dedim rahim kalınlığı gayet güzel o sebepten dedi.her zaman 17. Gün yapılıyordu .ben 7 sinde test yaptığımda afetime 10 gün var daha yani.bişey soracak yarın yapınca idrar tahlilini adetime 14 var acaba çıkar mı varsa

Napayım tatlım ya vakit öldürmece. Bugün zaman çabuk geçti yan apartmanda dayımlar var yengem kahvaltıya çağırdı gittik öğleni geçti orada sonra eve geldim uzandım eşimle arabayla aşağıda market var gittik az yürüdüm dışarda da 10 dk yürüdüm eve geldim az kitap okudum falan dayımlar yemeğe geldi falan derken bu saat oldu. benim belirtiler azaldı ama gazım oluyor çok yemek yiyince şişiyorum sen ne alemdesin

Canım adetle artık alakası yokki transferine bakarsın sen çıkar kuzum Yani adet devre dışı bu durumda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…