Benim de olmadı kızlar 3. Gün embriyosu 8. Gün test sonucum 0.8
Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Benim bu ay kısmet değilmiş inşaAllah RABBim sizlerin emeklerini boşa çıkarmaz
Zor bulunca galiba böyle oluyor canım:)O korku hep oluyor valla :) Sanırım dogana kadar olucak :))
Canım 28 Temmuz cuma transfer oldu 5. Gün blastCanım kaçıncı gün embiryosu bu kaçıncı günün ?Eğer 5.gün embiryosu ise transferden 5 gün sonra çıkabiliyor 3.gün embiryo ise 7 veya 8 .gün çıkabiliyor tabi bu günler kişiye göre değişiklik gösterebilir
Canım yarın ilk idrarla yap bence ben yaptım 27 temmuz transfer sen de yarın yapCanım 28 Temmuz cuma transfer oldu 5. Gün blast
Rabbim tez zamanda muradını versin canım ama testi erken yapmışsın idrarda pozitif görüp mü erkrn kan verdin canımBenim de olmadı kızlar 3. Gün embriyosu 8. Gün test sonucum 0.8
Arkadaşım sen çok erken yapmışsın Sak'ın ilaçlarını Bırakma test Günü'nde tekrar yapBenim de olmadı kızlar 3. Gün embriyosu 8. Gün test sonucum 0.8
Canım sen saat kaçtı yaptırdın transferiniCanım yarın ilk idrarla yap bence ben yaptım 27 temmuz transfer sen de yarın yap
Öğlen 12 gibi canımCanım sen saat kaçtı yaptırdın transferini
Bende 11:55 te yaptırdımÖğlen 12 gibi canım
Aynıyız canım :) ben ilk testi dün yaptım canım akşam 3 litre su içmiş tim gün içinde ama çok çok silik çıkmıştı hatta telefonun flaş ı ile görüyorduBende 11:55 te yaptırdım
Amin inşAllahRabbim tez zamanda muradını versin canım ama testi erken yapmışsın idrarda pozitif görüp mü erkrn kan verdin canım
Anlamadım ama tüp bebek yaptırmadiysan tüp bebek topiğinde ne arıyorsun :) yani burasi birbirine destek olmak açısından çok iyi bir uygulama ama senin sebebini merak etmedim desem yalan olurben tüp bebek yaptırmadım canım doğal yolla oldu yumurtlamadan sonraki 11. gün aynen böyle idi 12. gün daha koyu 14. gün kan verdim 32 çıktı
Peki adet tarihin ayın kaçı canım benimki 17 siAynıyız canım :) ben ilk testi dün yaptım canım akşam 3 litre su içmiş tim gün içinde ama çok çok silik çıkmıştı hatta telefonun flaş ı ile görüyordu
5 agustos benim adet tarihim canım bana taze transfer oldu 8 agustosta başladım tedaviye canım adetin 20.günü transfer olduPeki adet tarihin ayın kaçı canım benimki 17 si
Canım ben 17 temmuzda adet oldum 11 gün sonra transferim yapıldı .dr a sordum bu sefer neden erken yaptınız dedim rahim kalınlığı gayet güzel o sebepten dedi.her zaman 17. Gün yapılıyordu .ben 7 sinde test yaptığımda afetime 10 gün var daha yani.bişey soracak yarın yapınca idrar tahlilini adetime 14 var acaba çıkar mı varsa5 agustos benim adet tarihim canım bana taze transfer oldu 8 agustosta başladım tedaviye canım adetin 20.günü transfer oldu
Canım ben 17 temmuzda adet oldum 11 gün sonra transferim yapıldı .dr a sordum bu sefer neden erken yaptınız dedim rahim kalınlığı gayet güzel o sebepten dedi.her zaman 17. Gün yapılıyordu .ben 7 sinde test yaptığımda afetime 10 gün var daha yani.bişey soracak yarın yapınca idrar tahlilini adetime 14 var acaba çıkar mı varsa5 agustos benim adet tarihim canım bana taze transfer oldu 8 agustosta başladım tedaviye canım adetin 20.günü transfer oldu
Canım adetle artık alakası yokki transferine bakarsın sen çıkar kuzum Yani adet devre dışı bu durumda :)Canım ben 17 temmuzda adet oldum 11 gün sonra transferim yapıldı .dr a sordum bu sefer neden erken yaptınız dedim rahim kalınlığı gayet güzel o sebepten dedi.her zaman 17. Gün yapılıyordu .ben 7 sinde test yaptığımda afetime 10 gün var daha yani.bişey soracak yarın yapınca idrar tahlilini adetime 14 var acaba çıkar mı varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?