TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

canım adet tarihini unut transfer yapıldıktan en geç 12.gün çıkar bizim bir de 5.gün embriyosu 8.gün gebelik testinde çıkar dedim ya 6.gün hcg salgılanıyor ama çok silik görüp kafa karışır çok erken 6 7.günlerde negatif kadar silik olabilir ben 8.gün c.tesi yapcaktım eşim pazar yap dedi pazar yapıcam test aldım

Hadi bakalım inşaallah hepimiz pozitifleri görürüz

Ya bana bu gün uzun geldi sıkıldım.akşam bir kuaföre götürdü eşim kaşımı aldırdım eve geldik.bende de belirti Yok sadece kasık ve bel sızlaması var.göğüs uçlarım kararmadı ona taktım diğer hamileliklerimde 6.Gün kararıyordu yarın onu takip edecem

Canım her hamilelik kendine özgüymüş belli olmuyormuş o yüzden şimdiden moral bozma bende bel ağrısı var ara ara batma pek yok of bilmiyorum valla görücez

Canım her hamilelik kendine özgüymüş belli olmuyormuş o yüzden şimdiden moral bozma bende bel ağrısı var ara ara batma pek yok of bilmiyorum valla görücez
Tamamda benim hormonlarımı biliyorum 2 hamilelik geçirdim 2 Side karardı.

Benim bu gün özel bölgemin alttarafında da ağrı var ya adet olacakmışım gibi.ama adete 14 gün var anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…