- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Canım ben 17 temmuzda adet oldum 11 gün sonra transferim yapıldı .dr a sordum bu sefer neden erken yaptınız dedim rahim kalınlığı gayet güzel o sebepten dedi.her zaman 17. Gün yapılıyordu .ben 7 sinde test yaptığımda afetime 10 gün var daha yani.bişey soracak yarın yapınca idrar tahlilini adetime 14 var acaba çıkar mı varsa
Ayyyy heyecan yaptım yaCanım adetle artık alakası yokki transferine bakarsın sen çıkar kuzum Yani adet devre dışı bu durumda :)
Hadi bakalım inşaallah hepimiz pozitifleri görürüzcanım adet tarihini unut transfer yapıldıktan en geç 12.gün çıkar bizim bir de 5.gün embriyosu 8.gün gebelik testinde çıkar dedim ya 6.gün hcg salgılanıyor ama çok silik görüp kafa karışır çok erken 6 7.günlerde negatif kadar silik olabilir ben 8.gün c.tesi yapcaktım eşim pazar yap dedi pazar yapıcam test aldım
Ya bana bu gün uzun geldi sıkıldım.akşam bir kuaföre götürdü eşim kaşımı aldırdım eve geldik.bende de belirti Yok sadece kasık ve bel sızlaması var.göğüs uçlarım kararmadı ona taktım diğer hamileliklerimde 6.Gün kararıyordu yarın onu takip edecemNapayım tatlım ya vakit öldürmece. Bugün zaman çabuk geçti yan apartmanda dayımlar var yengem kahvaltıya çağırdı gittik öğleni geçti orada sonra eve geldim uzandım eşimle arabayla aşağıda market var gittik az yürüdüm dışarda da 10 dk yürüdüm eve geldim az kitap okudum falan dayımlar yemeğe geldi falan derken bu saat oldu. benim belirtiler azaldı ama gazım oluyor çok yemek yiyince şişiyorum sen ne alemdesin
Hadi bakalım inşaallah hepimiz pozitifleri görürüz
Evet inşaallah iyi sonuç alırımYarın test yapacak mısın?
Canım beni etiketle hemen yapınca :)Evet inşaallah iyi sonuç alırım
Ya bana bu gün uzun geldi sıkıldım.akşam bir kuaföre götürdü eşim kaşımı aldırdım eve geldik.bende de belirti Yok sadece kasık ve bel sızlaması var.göğüs uçlarım kararmadı ona taktım diğer hamileliklerimde 6.Gün kararıyordu yarın onu takip edecem
normal canım etiketlerim ama pek umudum yokNormal test mi erkrn gebelik mi yapcan
Canım boşver kararmayı ya:)normal canım etiketlerim ama pek umudum yokgöğüs uçlarım kararmazsa olmaz bu iş
Tamamda benim hormonlarımı biliyorum 2 hamilelik geçirdim 2 Side karardı.Canım her hamilelik kendine özgüymüş belli olmuyormuş o yüzden şimdiden moral bozma bende bel ağrısı var ara ara batma pek yok of bilmiyorum valla görücez
Kız ilerledikçe belirtiler azalabilir canım benim takmaCanım her hamilelik kendine özgüymüş belli olmuyormuş o yüzden şimdiden moral bozma bende bel ağrısı var ara ara batma pek yok of bilmiyorum valla görücez
Olmaz kararacak 2 gebeliktede karardıCanım boşver kararmayı ya:)
Canım çocuğun var mı ?
Olmaz kararacak 2 gebeliktede karardı
Evet hamdolsun 2,5 yaşında teyzesi darısı hepimize inşaallahCanım çocuğun var mı ?
Ay maşallah canım benim ilk deneme inşallah Rabbim nasip eder o duyguyu bize deEvet hamdolsun 2,5 yaşında teyzesi darısı hepimize inşaallah
Amin canım çok güzel anlatılmaz bir duygu.allah isteyen herkese nasip EtsinAy maşallah canım benim ilk deneme inşallah Rabbim nasip eder o duyguyu bize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?