- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Evet inşaallah iyi sonuç alırım
6. Günü bitirdim cnm
Cnmmmm telim bozulmstu anck hallettikk ayak kramplarim ve bel agrilarim cok yogunlasti yrn 9.gunumm sn n durumdasin?
Benim bu gün özel bölgemin alttarafında da ağrı var ya adet olacakmışım gibi.ama adete 14 gün var anlamadım gitti[/QUOTE
Ayni durun bndede var hatta sanki biri tas koymus icine bastiriolar gbi ama crinone jel yapio bunu bnce... Ama ayak krampim bni oldurdu bide kokulara cok hassaslastim bgn oldu
Bnm normal adet tarihine 3,gun kaldiBenim bu gün özel bölgemin alttarafında da ağrı var ya adet olacakmışım gibi.ama adete 14 gün var anlamadım gitti
Haklısın erken ama merak işteinşallah canım daha erken ama yap haber ver mutlaka hayırlısı
Ben stresliyim canım ya.günler geçmiyor6. Günü bitirdim cnm
Kaldı 6 gün
Beklemedem
Belirti olarak saydığım sadece vücudum çok sıcak gibi hissediyorum
Bide bugün tansiyonum düştü resmen kalkarken sabah
Gerçi bunlae normal olan şeylerdir ama ben belirtim olsun die resmen bekliyorum
Sen ne durumdasın
Benimde bel kasık ve vajina ağrım arttı akşamCnmmmm telim bozulmstu anck hallettikk ayak kramplarim ve bel agrilarim cok yogunlasti yrn 9.gunumm sn n durumdasin?
Benim 14 gün varBnm normal adet tarihine 3,gun kaldi
Ayın kaçında transfer yaptırdın canım.hayırlı olsunTest günüm cumaydi ama dayanamayıp evde test yaptım 9. Günde ve pozitifi gördüm. İnşallah test sonuçları ve keselerde sağlıklı şekilde devam eder ve evladımı kucağıma alabilirim. 5. Gün iki tane transfer yaptılar, 3. Tüp bebek denememdi. Herkesin pozitif sonuçlar görmesini dilerim.
Canım at değerleri anladığım kadarıyla yorum yaparımKızlar sperm testinden anlayan varmı acaba
Canım istersen yap ben 5.gün akşam yapmıştım 3 litre su içip gün içinde :)Kızlar günaydın ben sabah 6:20 de ilk idrarımı uyku sersemliği ile tuvalete yaptım şimdi napacam o saatten beri ayaktayım canım sıkıldı
Canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsinTest günüm cumaydi ama dayanamayıp evde test yaptım 9. Günde ve pozitifi gördüm. İnşallah test sonuçları ve keselerde sağlıklı şekilde devam eder ve evladımı kucağıma alabilirim. 5. Gün iki tane transfer yaptılar, 3. Tüp bebek denememdi. Herkesin pozitif sonuçlar görmesini dilerim.
Kızlar günaydın ben sabah 6:20 de ilk idrarımı uyku sersemliği ile tuvalete yaptım şimdi napacam o saatten beri ayaktayım canım sıkıldı
Test günüm cumaydi ama dayanamayıp evde test yaptım 9. Günde ve pozitifi gördüm. İnşallah test sonuçları ve keselerde sağlıklı şekilde devam eder ve evladımı kucağıma alabilirim. 5. Gün iki tane transfer yaptılar, 3. Tüp bebek denememdi. Herkesin pozitif sonuçlar görmesini dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?