TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

6. Günü bitirdim cnm
Kaldı 6 gün
Beklemedem
Belirti olarak saydığım sadece vücudum çok sıcak gibi hissediyorum
Bide bugün tansiyonum düştü resmen kalkarken sabah
Gerçi bunlae normal olan şeylerdir ama ben belirtim olsun die resmen bekliyorum
Sen ne durumdasın

Merhaba arkadaşlar sanırım birbirimizi tanımamakta en iyi araladaştqn iyisiniz birbirimizi anlayabildiğimiz için
Benim transferimin 8. Günü bugün 5. Gün embriyosu ikitane transfer edildi . Çünkü bu 5. Denemeydi kızımdan sonra . 3 ay önce pozitif almıştım ama boş kese olduğu için kürtajla alındı . Şimdi gün sayıyorum amq sevinemiyorum belirti aramaya bile korkuyorum . Kızımdayken kanamayla başlamıştı tutunma düşük riskinden üç ay yatmıştım . Bu son pozitifte aynı oldu tutundu ama boş keseydi o da kanamalı tutunmuştu . Şimdi belirti beklemeden sağlıkla hayırlı sonuç bekliyorum . Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Test günüm cumaydi ama dayanamayıp evde test yaptım 9. Günde ve pozitifi gördüm. İnşallah test sonuçları ve keselerde sağlıklı şekilde devam eder ve evladımı kucağıma alabilirim. 5. Gün iki tane transfer yaptılar, 3. Tüp bebek denememdi. Herkesin pozitif sonuçlar görmesini dilerim.

Ben stresliyim canım ya.günler geçmiyor

Ayın kaçında transfer yaptırdın canım.hayırlı olsun

Kızlar günaydın ben sabah 6:20 de ilk idrarımı uyku sersemliği ile tuvalete yaptım şimdi napacam o saatten beri ayaktayım canım sıkıldı

Canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Kızlar günaydın ben sabah 6:20 de ilk idrarımı uyku sersemliği ile tuvalete yaptım şimdi napacam o saatten beri ayaktayım canım sıkıldı

canım iç tut biraz yap çıkar herhalde. bende senin kadar heyecanlıyım ben pazar günü yapıcam test.

Dün akşam ağrılarım arttı demişsin benimde dün gece bel kasık ağrım oldu çok çok değil ama..şimdi jeli yaptım yürüyorum evde bir ağrı yok bakalım artık bilemiyorum hadi hayırlı haberini bekliyoruz

Canım hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla devam etsin kucağına al inşallah. Darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…