TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Arkadaşlarım bana bi yardım , OPU sonrası adet ne zaman olurum ben hala şiş her yerim . sizler kaçıncı günde oldunuz en çok ne kadar gecikir
?

Merhaba benim transferimin 5. günü sabah sadece iki defa sol kasığımda batma oldu
çok nadir de olsa belime iğne batmaları oldu başka bşy yok
hiç bşy hissetmiyorum agrı sızı üzülüyrm acaba olmadı mı diyrm
salı günü test günü dayanamıyorum o güne kadar beklemek zor geliyor

Kızlar günaydın ben sabah 6:20 de ilk idrarımı uyku sersemliği ile tuvalete yaptım şimdi napacam o saatten beri ayaktayım canım sıkıldı
Cnm bnm dun normal idrar testi almistm yptm sbh negatif ckti ama normal idrar testi olanlardan almamak lazim cnku ancak onlar adet gecikmesi olduktan snra cikabilio erken gebelik testi alicaksin cnm ozmn belki cikabilir yapip moralini bozma diye dedim cnm

Anlamadım ama tüp bebek yaptırmadiysan tüp bebek topiğinde ne arıyorsun :) yani burasi birbirine destek olmak açısından çok iyi bir uygulama ama senin sebebini merak etmedim desem yalan olur
görünce yazayım dedim , sonuçta görüp görmediğini sormak için testin fotoğrafını atmış arkadaş, ben pkoluyum aşılama deneyip tüp bebek aşamasına geçilecekti bende merak ettiğim için bakıyorum bir sorun olduğunu bilsem bakmazzdım ama ben aşılama yada tüp bebeğe gerek kalmadan hiç ummadığım anda oldu. kusura bakmayın topiğinize yazıp ayıp ettim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…