Merhaba benim transferimin 5. günü sabah sadece iki defa sol kasığımda batma olduherkese merhaba temmuz da transferim olacak inşallah regl olmayı bekliyorum daha 2 haftam var en az :)
Benim gibi bekleyen arkadaşlarla burada heyecanımızı paylaşmak istiyorum beraber bekleyelim süreci
Bu arada benim 3. Denemem olacak :))
Sagolasin canım darısı başına, 25 temmuzda transfer olduAyın kaçında transfer yaptırdın canım.hayırlı olsun
Test yaptınızmı sonuç nedir?Evet inşaallah iyi sonuç alırım
Cnm bnm dun normal idrar testi almistm yptm sbh negatif ckti ama normal idrar testi olanlardan almamak lazim cnku ancak onlar adet gecikmesi olduktan snra cikabilio erken gebelik testi alicaksin cnm ozmn belki cikabilir yapip moralini bozma diye dedim cnmKızlar günaydın ben sabah 6:20 de ilk idrarımı uyku sersemliği ile tuvalete yaptım şimdi napacam o saatten beri ayaktayım canım sıkıldı
2. Çizgi silikte olsa gözüküyor.hayırlı olsun . Kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı gün
5. Gün embriyo bu gün 6. Gün2. Çizgi silikte olsa gözüküyor.hayırlı olsun . Kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı gün
anım kusura bakma çok heycanlıyım darısı sana inşaallah senin kaçıncı günün2. Çizgi silikte olsa gözüküyor.hayırlı olsun . Kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı gün
görünce yazayım dedim , sonuçta görüp görmediğini sormak için testin fotoğrafını atmış arkadaş, ben pkoluyum aşılama deneyip tüp bebek aşamasına geçilecekti bende merak ettiğim için bakıyorum bir sorun olduğunu bilsem bakmazzdım ama ben aşılama yada tüp bebeğe gerek kalmadan hiç ummadığım anda oldu. kusura bakmayın topiğinize yazıp ayıp ettim herhalde.Anlamadım ama tüp bebek yaptırmadiysan tüp bebek topiğinde ne arıyorsun :) yani burasi birbirine destek olmak açısından çok iyi bir uygulama ama senin sebebini merak etmedim desem yalan olur
Aynı benimki gibi kuzum var :)
İnşallah transferin güzel geçer ve hamile haberlerinle dönersin bizlere de umut olursunÇok şükür bugun de 2 bebisim cok güzel ilerliyormus yarin transfer Allah nasip ederse..dua eder duanizi beklerim hanimlar
Baya erken yapmışsın5. Gün embriyo bu gün 6. Gün
Cok şükür 2 bebisimi de aldim bugun ins birakmazlat beniİnşallah transferin güzel geçer ve hamile haberlerinle dönersin bizlere de umut olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?