Yanında kimse yok mu canım zor olur böyle.Kızlar ilk gün bile geçmiyor nasıl geçecek bu zaman
Belirsizlik içinde beklemek çok zor
Evde zaman geçmiyor yat kalk otur
İnşallah canım rabbim yüzünüze gülsünCok şükür 2 bebisimi de aldim bugun ins birakmazlat beni
Canım at değerleri anladığım kadarıyla yorum yaparım
Hayırlı olsun canım, sıkıca tutunurlar inşallah...Cok şükür kizlar 2 bebisimi de aldım
Gözünüz aydın, çizgiyi gördüm ben... Benim de transferim cuma günü oldu ama 2. Gün embriyosu olduğu için henüz çok erken yapamıyorum.
Var mı kız şimdi daha belirginleşti bekledikçe.kız tabiki belirtim çok azdı sadece bel ve kasık sızlamasıydı.ama içime doğuyor seninkinde olacak .inşaallah hepimizinki olacak .ay var canım var maşallah gözün aydın Rabbim devamını da nasip etsin sağlıkla inşallah. seninde çok belirtin yoktu dimi canım
Çok Sağol canım umarım senden de hYırlı haber alırızGözünüz aydın, çizgiyi gördüm ben... Benim de transferim cuma günü oldu ama 2. Gün embriyosu olduğu için henüz çok erken yapamıyorum.
Eminsin dimi kızAynı benimki gibi kuzum var :)
Canım benim Sağol darısı sanada inşaallah .silikte olsa çizgi var gibi dimi?Dadli hayirli olsun cnm saglikla kucagina al senin adina cok sevindim...:)
Bazı merkezler transferin 5. Günü Orvitrelle catlatma ignesi vurduruyor. Bu iğne içinde beta hcg var. Desteklemesi icin. Izmır kent hast. Böyle yapıyor mesela. Bana da dediler yapma test diye. Ama senin bariz pozitif. TebriklerrrKızlar az önce tüp bebek merkezi ile görüştüm bu kadar erken öğrenmeniz imkansız nasıl oldu diyorlar .yoksa çatlatma iğnesi filan yapıldı mı sizedediler o yanlış sonuç verdiriyormuş.bende hayır yapılmadı bana iğne filan dedim.estrofem ,crinon jel ve folik asit kullanıyorum dedim .onlar etkilemez dedi o zaman hamilelik var dedi anlamadım ki
Evt cnmmm gorunuo, bn dun ypmistm 5,dk bkledm net bisede gormeyince cope attim bekletmedim aklima gelmedi.Canım benim Sağol darısı sanada inşaallah .silikte olsa çizgi var gibi dimi?
Sağol canım bi daha yap ama atmaEvt cnmmm gorunuo, bn dun ypmistm 5,dk bkledm net bisede gormeyince cope attim bekletmedim aklima gelmedi.
Tekrardan tebrikler cnm..
Canım benim ki dondurulmuş ve 5.gün çatlatma iğnesi yapılmadı.çatlatma iğnesi yumurta toplamadan önce Yapılıyor dü sanırım yani tazelerde dimiBazı merkezler transferin 5. Günü Orvitrelle catlatma ignesi vurduruyor. Bu iğne içinde beta hcg var. Desteklemesi icin. Izmır kent hast. Böyle yapıyor mesela. Bana da dediler yapma test diye. Ama senin bariz pozitif. Tebriklerrr
Başım inşaallah hepimiz hamile olup beraber doğururuz hayırlısıyla.pazartesi test günüm o zaman yapacam canım.hastaneyle konuştum Kafamı karıştırdılar okudunmu yazdıklarım az önceDadli canımmm çok sevindim
Hamilesin çizgi var
Ve bu kadar erken belli olduysa değerin yüksektir
Gidip kan versene
İdrarda çıktıysa zaten hiç tereddüt etmene gerek yok
Ay darısı başımıza inşallah
Bizede dua et
Merhaba canım test sonucunu gördüm ikinci çizgi azda olsa belli gerçekten ama etken yapmışsın . İnşallah gebesindir hayırlısıyla . Benimde bugün 8. Günüm ama cesaret edemiyorum yapmaya 5.gün embriyosu iki tane transfer edildi . Bende dondurulmuş transferi edildi ama çatlatma iğnesi vuruldumCanım benim ki dondurulmuş ve 5.gün çatlatma iğnesi yapılmadı.çatlatma iğnesi yumurta toplamadan önce Yapılıyor dü sanırım yani tazelerde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?