TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kızlar ilk gün bile geçmiyor nasıl geçecek bu zaman
Belirsizlik içinde beklemek çok zor
Evde zaman geçmiyor yat kalk otur
Yanında kimse yok mu canım zor olur böyle.
Yoksa kitap oku tv bak oyalanacak birşeyler bul zamanı öldür :))))

Kızlar ne alemdesiniz, yeni haberler var mı. Bu topikte artık bulunmasamda meraklardayım. Bebişleriniz tutundu mu? Bense Eylül'de dondurulmuş embriyomun transfer edilmesine karar verdim. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. Dualarımdasınız

ay var canım var maşallah gözün aydın Rabbim devamını da nasip etsin sağlıkla inşallah. seninde çok belirtin yoktu dimi canım
Var mı kız şimdi daha belirginleşti bekledikçe.kız tabiki belirtim çok azdı sadece bel ve kasık sızlamasıydı.ama içime doğuyor seninkinde olacak .inşaallah hepimizinki olacak .

Kızlar az önce tüp bebek merkezi ile görüştüm bu kadar erken öğrenmeniz imkansız nasıl oldu diyorlar .yoksa çatlatma iğnesi filan yapıldı mı sizedediler o yanlış sonuç verdiriyormuş.bende hayır yapılmadı bana iğne filan dedim.estrofem ,crinon jel ve folik asit kullanıyorum dedim .onlar etkilemez dedi o zaman hamilelik var dedi anlamadım ki

Bazı merkezler transferin 5. Günü Orvitrelle catlatma ignesi vurduruyor. Bu iğne içinde beta hcg var. Desteklemesi icin. Izmır kent hast. Böyle yapıyor mesela. Bana da dediler yapma test diye. Ama senin bariz pozitif. Tebriklerrr

Canım benim ki dondurulmuş ve 5.gün çatlatma iğnesi yapılmadı.çatlatma iğnesi yumurta toplamadan önce Yapılıyor dü sanırım yani tazelerde dimi

Dadli canımmm çok sevindim
Hamilesin çizgi var
Ve bu kadar erken belli olduysa değerin yüksektir
Gidip kan versene
İdrarda çıktıysa zaten hiç tereddüt etmene gerek yok
Ay darısı başımıza inşallah
Bizede dua et

Başım inşaallah hepimiz hamile olup beraber doğururuz hayırlısıyla.pazartesi test günüm o zaman yapacam canım.hastaneyle konuştum Kafamı karıştırdılar okudunmu yazdıklarım az önce

Canım benim ki dondurulmuş ve 5.gün çatlatma iğnesi yapılmadı.çatlatma iğnesi yumurta toplamadan önce Yapılıyor dü sanırım yani tazelerde dimi
Merhaba canım test sonucunu gördüm ikinci çizgi azda olsa belli gerçekten ama etken yapmışsın . İnşallah gebesindir hayırlısıyla . Benimde bugün 8. Günüm ama cesaret edemiyorum yapmaya 5.gün embriyosu iki tane transfer edildi . Bende dondurulmuş transferi edildi ama çatlatma iğnesi vuruldum

Bana vurulmadı iğne filan sadece estrofem ,crinon jel ve folik asit kullandım.diğer 2 gebeliğimde de erken öğrendim canım.kısmet artık Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…