benim tedavim yumurta toplanacak gibi gonalf ile başladı sonra çatlatma iğnesi vuruldu 4 gün sonrada transfer edildi . Yapsam belki çıkar ama cesaretim yok bi negatif daha görmeyeBana vurulmadı iğne filan sadece estrofem ,crinon jel ve folik asit kullandım.diğer 2 gebeliğimde de erken öğrendim canım.kısmet artık Hayırlısı
Canım iğne yatırdıysan bekle bencedeDon
benim tedavim yumurta toplanacak gibi gonalf ile başladı sonra çatlatma iğnesi vuruldu 4 gün sonrada transfer edildi . Yapsam belki çıkar ama cesaretim yok bi negatif daha görmeye
Var mı kız şimdi daha belirginleşti bekledikçe.kız tabiki belirtim çok azdı sadece bel ve kasık sızlamasıydı.ama içime doğuyor seninkinde olacak .inşaallah hepimizinki olacak .
Kızlar az önce tüp bebek merkezi ile görüştüm bu kadar erken öğrenmeniz imkansız nasıl oldu diyorlar .yoksa çatlatma iğnesi filan yapıldı mı sizedediler o yanlış sonuç verdiriyormuş.bende hayır yapılmadı bana iğne filan dedim.estrofem ,crinon jel ve folik asit kullanıyorum dedim .onlar etkilemez dedi o zaman hamilelik var dedi anlamadım ki
Bana bak göğüslerim kararmadı diye dün depresyona girmiştim ama bak sonuç iyi inşaallah.sende belirtim azaldı diye stres yapma azalıyor tabiki onu takma.şu an neler yapıyorsun kitap oku unut gitsin takmaİnşallah canım yaa bişey yok gibi dünden beri canım sıkıldı benimde bakalım ben pazar yapcam test.
Canım merkezler çok erken test yapma taraftarı değiller çıksa da erken diyorlar takma yani bana kan testini 12.güne verdiler 3.gün embriyosuymuş gibi yani garanti olsun istiyorlar daha merkezi aramasaydın keşke kafan karışmazdı gününde kan yaptırıp sonucu söylersin o zaman tam inanırlar :))
Bana bak göğüslerim kararmadı diye dün depresyona girmiştim ama bak sonuç iyi inşaallah.sende belirtim azaldı diye stres yapma azalıyor tabiki onu takma.şu an neler yapıyorsun kitap oku unut gitsin takma
dün resmen patladım sıkıntıdan.ben bu gün ilk idrarı tuvalete Yaptım test yapmayacaktım.kahvaltı hazırlarken midem bulandı tansiyonum düştü eşimde su iç 1 saat sonra sen test yap dedi Güldü .bende test Yaptım .bide 2 gündür baş ağrım artmıştı.senin bu uykularda hayra alamet inşaallah canımevet canım öyleydin dimi. kafa dağıtmak lazım bugün hala uykum var 11 de kalkmama rağmen tabi 8 de jel yapıp yürüdüm falan bölündü uykum ama biraz daha yatayım istiyorum sonra kitap okurum eşim yakında park var oraya gidelim dedi annemle oraya gidip oturcaz bugün kabak çekirdeği çıtlatcam iki gündür yemiyorum öyle bugünde geçer inşallah
Teşekkür ederim canımCanım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Çok birşey hissedilmiyor zaten sıkma boşuna canınıMerhaba benim transferimin 5. günü sabah sadece iki defa sol kasığımda batma oldu
çok nadir de olsa belime iğne batmaları oldu başka bşy yok
hiç bşy hissetmiyorum agrı sızı üzülüyrm acaba olmadı mı diyrm
salı günü test günü dayanamıyorum o güne kadar beklemek zor geliyor
Gözün aydın tamamına erer inşallah bugün hep güzel haberler geldi topiktenÇok Sağol canım umarım senden de hYırlı haber alırız
Bende 7. Gün yapmıştım ve senin ki gibi çok silik ti. Hemşireye söyledim tutmuştur dedi ki ben çatlama iğnesi oldum. Bugünkü testtimde iyice çizgi koyulasti. Hiç canını sıkmaKızlar az önce tüp bebek merkezi ile görüştüm bu kadar erken öğrenmeniz imkansız nasıl oldu diyorlar .yoksa çatlatma iğnesi filan yapıldı mı sizedediler o yanlış sonuç verdiriyormuş.bende hayır yapılmadı bana iğne filan dedim.estrofem ,crinon jel ve folik asit kullanıyorum dedim .onlar etkilemez dedi o zaman hamilelik var dedi anlamadım ki
Canım
dün resmen patladım sıkıntıdan.ben bu gün ilk idrarı tuvalete Yaptım test yapmayacaktım.kahvaltı hazırlarken midem bulandı tansiyonum düştü eşimde su iç 1 saat sonra sen test yap dedi Güldü .bende test Yaptım .bide 2 gündür baş ağrım artmıştı.senin bu uykularda hayra alamet inşaallah canım
İnşallah canım inşallahBaşım inşaallah hepimiz hamile olup beraber doğururuz hayırlısıyla.pazartesi test günüm o zaman yapacam canım.hastaneyle konuştum Kafamı karıştırdılar okudunmu yazdıklarım az önce
Amin canım darısı sana inşaallahGözün aydın tamamına erer inşallah bugün hep güzel haberler geldi topikten
Benimki de pozitifD
Amin canım darısı sana inşaallah
Hepimize ediyorum canım.hep beraber sevinelim inşaallahİnşallah canım inşallah
Bence kafanı hiç karıştırma benim arkadaşım
5. Gün embriyosuydu senin gibi
6. Gün test yaptı çift çizgi çıktı
Ayrıca çift çizgi olmayınca asla çıkmıyor
Ben çokkk testi çöp ettim
Benim ilk tüp bebekte taze olanda 12. Gün 30 küsür çıkmıştı değerim
Kimyasal gebelik yaşadım
O gün testte yaptım tek çizgi çıktı düşün
Sen hamilesin
Tadını çıkar ve bize dua et
Senin kaçıncı gün transferin ve bu gün kaçıncı günün canımBende 7. Gün yapmıştım ve senin ki gibi çok silik ti. Hemşireye söyledim tutmuştur dedi ki ben çatlama iğnesi oldum. Bugünkü testtimde iyice çizgi koyulasti. Hiç canını sıkma
kişiden kişiye değiştiğini bilyrm ama yine deÇok birşey hissedilmiyor zaten sıkma boşuna canını
sizin transferin kaçıncı günü test yaptınızKızlar az önce tüp bebek merkezi ile görüştüm bu kadar erken öğrenmeniz imkansız nasıl oldu diyorlar .yoksa çatlatma iğnesi filan yapıldı mı sizedediler o yanlış sonuç verdiriyormuş.bende hayır yapılmadı bana iğne filan dedim.estrofem ,crinon jel ve folik asit kullanıyorum dedim .onlar etkilemez dedi o zaman hamilelik var dedi anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?