Kızlar moral olsun diye yanlış bilgi veriyorsunuz çok yumurta nin pko ile ilgisi yoktur yumurta rezervleri ve kadının yaşi nin genç olması ile ilgilidir . Benim 31 yumurta tan 16si döllenme bildi zaten eleniyor bunun pko ile ilgisi yokturCanım bende hep 16 18 toplandı ama 4 tane sağlıklı var düşün okadatdan bu kadar kaldı az olsun sağlıklı olsun
Çok çıkanlar genelde pco şu olanlar canım
Belki böylesi daha hayırlı olacak, kimbilir Pozitif düşünelim pozitif olsunnnHayırlı olsun canım,bu kez bizim de plansız,hatta okadar plansız ki,eşim de yarın sperm çıkıp çıkmayacağını bile bilmiyoruz
Aminnn canım. Geçen transferde o kadar yaklaşmıştık ki, o bir hafta rüya gibiydi. bu sefer daha umutluyum..Canım benim Rabbim gonlune gore versin..inşallah bu sefer olur hep olumlu düşün
Evet canım dondutulmuş ngs yapıldı embriyolaraTeşekkür ederim arkadaşım, Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. seninde mi dondurulup transfer yapılacak yoksa taze transfer mi?
Doktorum histeroskopi sırasında rahmimi inşallah düzeltecek bakalım.
Çook güzel olmuş ellerine sağlık...önümüzdeki cumartesi kontrolüm var sonra transfer gününü söyleyecekler estrofem ve elevit kullanıyorum şimdiRabbi hebli mines salihin (amin )
Kızlar kaç yıldır bebiş bekliyoruz yazarmısınız ekleyeceğim
Zahidem91 2.deneme ..... günü test yapmayı bekliyor
Kitakita 2.deneme regl bekliyor
@ilsas 1.deneme opu bekliyor @gamze42 3.deneme regl bekliyor @yagmur_20 1.deneme regl bekliyor @Demircilknr 1. Deneme transfer bekliyor @kronik_unutkan 1. Deneme opu bekliyor @cnsg 1. Deneme
@Esopare41 1.deneme opu bekliyor
yesil_deniz ..... deneme opu bekliyor Nescafe87 ..............
*bahar* 2. Deneme transfer bekliyor
esraamavi 1. Deneme opu bekliyor
@pedaliza61 1.deneme opu bekliyor
@cocukoloji 1.deneme regl bekleme
@Eeeffa ....deneme transfer bekliyor
@mutsuzlukkaderimmi .....deneme regl bekleme
2 2ba86 1. Deneme regl bekliyor
@elif ece 007 1. Deneme regl bekliyor
B Browni61 1. Deneme regl bekliyor 7 yıldır bekliyor
@Kavimlergocu ..... deneme regl bekliyor
G gzm_27 ......deneme regl bekliyor
@beyaz32 5.deneme regl bekliyor
@sea2112 4.deneme regl bekliyor
@Hiexe 1. Deneme regl bekliyor
N nescafegold 1. Deneme opu bekliyor 6 yıldır bekliyor
D dl3434 3. Deneme regl bekliyor 1 kızı var 10 yıldır bekliyor
Tel den giriyorum düzenli görünüyor mu tam bilemiyorum idare ediverin artık :))))))
Hayırlı olsun inşallah
Canm cok hızlı büyüdügü icin baskılamasi daha iyi olmus. Yoksa kendiligindem catlayıp tedavin ertelenebilirdi. Benm asılamamda basıma geldi cunku. Simdi tüp tedavisinde ben de seni gibi bir yol izleyecegim mecburen. Bir tane olsun tam olsun yumoslarimizslm bugun embiriyoların 1. günü. 8 tane yumurta toplanmıştı, 5 tanesi olgun ve döllenmeye uygun çıktı.bugun haber geldi 5 i de döllenmiş.Ama benimde kafama takıldı.klomenle bile 8 tane falan yumurtam oluyodu ve çok hızlı büyuyodu.doktor tüp bebekte baskılayarak büyüttü. Lucrin kullandım.Acaba baskılama yapılmasaydı daha mı çok olurdu ki.sordum doktora böyle olması daha iyi çok fazla olunca genelde sağlıklı olmuyo dedi.5 yumurta gayet iyi dedi.ama insan korkuyo sayısı cok olunca daha çok sansımız var gibi hadi ölürse diye.ama çok şükür hiç olmayanlar var. o yuzden takılmamak lazım.en azından biliyoruzki yumurtamız var ve sağlıklı :))
Vallahi bana dr um öyle söyledi tatlım ben 34 yaşındayım pco da minik minik bir sürü yumurta oluyor ama kaliteli değil diye anlattı dr umKızlar moral olsun diye yanlış bilgi veriyorsunuz çok yumurta nin pko ile ilgisi yoktur yumurta rezervleri ve kadının yaşi nin genç olması ile ilgilidir . Benim 31 yumurta tan 16si döllenme bildi zaten eleniyor bunun pko ile ilgisi yoktur
Hayırlı olsun canım Allah bizlere de yaşatsın inşallah bu mutluluğu.Kızlarrrrrrrrr bugün 9.günüm ve 120 çıktı pozitif. İki gün sonra tekrar kan vereceğim inşallah yükselme olur
Kızlarrrrrrrrr bugün 9.günüm ve 120 çıktı pozitif. İki gün sonra tekrar kan vereceğim inşallah yükselme olur
İnşallah rabbim isteyen herkese yaşarsın beni de bebeğime kavuştursunHayırlı olsun canım Allah bizlere de yaşatsın inşallah bu mutluluğu.
Yaaaaa süper haber bu tebrik ederimmmn sağlıcakla kucağınıza alın inşallahKızlarrrrrrrrr bugün 9.günüm ve 120 çıktı pozitif. İki gün sonra tekrar kan vereceğim inşallah yükselme olur
Kızlarrrrrrrrr bugün 9.günüm ve 120 çıktı pozitif. İki gün sonra tekrar kan vereceğim inşallah yükselme olur
Umarım hepimize iyi sonuç olur , benimkide taZe transfer yapmam dedi bakalım hayırlısı[/QUOTE]Evet canım dondutulmuş ngs yapıldı embriyolara
Histeroskopi yapılması iyi düzelir inşallah
Benim 1 negatif sonuçtan sonra kendim yaptırdım genetik testi kromozom testi ve kan pihtilasma testi. Seninle bunu başka bir sayfadan da konuşmustuk galiba ebru hanımın hastası değil misin? Tedavi ye başlamadan hiçbir doktor genetik testler istemez hatta 2,3 negatiften sonra istiyorlar kendin bir üniversite hastanesin de yaptırabilirsin ücretsiz olarak. Fakat en 1 negatif uygulama olması lazımKızlar size bişey soracağım . Ben şimdi ilk tüp bebek tedavime başlayacağım , ama hiç genetik testi, DNA testi falan yaptırmadım. Doktorum gençsin değerlerin iyi dedi (30 yaşındayım bu arada ) acaba tedavi öncesi yaptırmak mı lazım siz yaptırdınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?