TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Bende 30 yasindayim canm benimde ilk tüp bebek denemem.olacak..bendr yaptirmadim sadece hormon ve kan bakti bana..

D dl3434 benim ilk deneme canim evlendiğimizden beri bekliyoruz 2 yildir. Kizlar ben önlem olsun diye embriyolara genetik test, histereskopi filan istedim ama ilk deneme diye doktor gerek gormedi. Kandan yapilan genetik testi kendim yaptirdim daha sonucu cikmadi. Bat 12 temmuz. Hem heyecanli hem umutlu hem tevekkül etmis bir haldeyim ilk deneme diye sanirim. 2.,3. Denelemerini yapan arkadaslar negatif sonuçlarda nasıl ayakta durdunuz nasil toparlanip yeniden basladiniz? Ben yıkılırmışım bir dahaki denemede hep moralsiz başlarmışım gibi geliyor korkuyorum

Aslında biraz sorununun ne olduğuyla alakalı. Yani saptanmış bir sorun varsa ilk aşamada yaptırmaya gerek yok. Ama benimki gibi her şey normalse ama hamile kalamıyorsan o zaman sebepsiz infertilite olduğu için sebep bulmaya çalışıyorsun sürekli.

Evet canım konuşmuştuk. Negatif denemem Yok, hidrosalpinks sebebiyle gebeliğimde hiç oluşmadı normal yoldan.Tedavi öncesi bu testleri yaptırmalı mıyım yoksa hiç kafamı karıştırmasam mı?

Hidrosalpinks di benim sorunum en azından ondan olmuyo diyodum tüplerim kesildi şimdi deneyeceğim bakalım onun dışında herşey normal mi

Benimde ilk denemem konya kızılay hastanesi 10 temmuzda transferim olacak :)

Ayy maşallah inşallah kat kat yükselir:)
İnşallah canım inşallah allahım ınşallah hepimizin kucağına versin gonlumuzden geçeni bu ay herkes hamiş olsunnnnnn
Bende inşallah önce artışı sonra keseyi sonra kalb atışı derken hoppp bir bakmisiz kucagimizda. İnşallah

Benim ilk deneme regl oldum canım

Arkadaslar özellik le 2.denemesi nu yaptıranlara bir sorum olucak. Ilk negatif ten sonra 10 gün gecikmeli adet oldum. Sonra 1ay dinlenmek istedim o arada tedbir için bir kaç test yaptim kan pihtilasma ve kromozom testi bu sayede kafa olarak 1 ay dinlenmiş oldum ama 28 inde bayramdan hemen sonra adet olmam gerekiyo du hala olmadım bu şekilde negstif transferinden ader olup sonra ki ay adeti yine gecicenler oldu mu aldığımız ilaçların etkisi hala sürüyor mudur ?

canım valla ben , transferden sonra 1 hafta sonra regl oldum tam günümde. Diğer adetlerimde gayet düzgün oldu.
bir gebelik testi vs yap istersen?

Kızlar konuya yeni yeni girmeye başladım, tüp bebek yaptırma nedeniniz ne?

Cnm ben tüp yaptırmadım aşılama gibi ovilasyon indikasyonu yaptırdım 2. ay 36. Günde adet oldum bu ay 35

Kızlar konuya yeni yeni girmeye başladım, tüp bebek yaptırma nedeniniz ne?
Bende pcos var normal oluyorda eşimde translasyon var
Senin nedenin ne canım?

ewt cnm benim de ayni sekilde ikinci adetim 10 gun kadar gecikdi, ustelik hayatimda adetim gecikmemisti ve cok umitlenmistim, ne yazikki ilaclarin etkisi uzun sure gidiyormus, benim uzun protokoldu, orda baskilama daha fazla oldugu icin yumurtaliklarin kendine gelme suresi daha uzun olabiliyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…