Kızlar size bişey soracağım . Ben şimdi ilk tüp bebek tedavime başlayacağım , ama hiç genetik testi, DNA testi falan yaptırmadım. Doktorum gençsin değerlerin iyi dedi (30 yaşındayım bu arada ) acaba tedavi öncesi yaptırmak mı lazım siz yaptırdınız mı ?
Hayırlı olsun. Yükselir inşallah değerin. Dualarımız seninleAminnnnnnnnnnnnnnn. Şuan şok tayim sebebsizce ağladım Ama inşallah 2gun sonra da artar yükselirrrr dua edin kızlar
Aslında biraz sorununun ne olduğuyla alakalı. Yani saptanmış bir sorun varsa ilk aşamada yaptırmaya gerek yok. Ama benimki gibi her şey normalse ama hamile kalamıyorsan o zaman sebepsiz infertilite olduğu için sebep bulmaya çalışıyorsun sürekli.Kızlar size bişey soracağım . Ben şimdi ilk tüp bebek tedavime başlayacağım , ama hiç genetik testi, DNA testi falan yaptırmadım. Doktorum gençsin değerlerin iyi dedi (30 yaşındayım bu arada ) acaba tedavi öncesi yaptırmak mı lazım siz yaptırdınız mı ?
Benim 1 negatif sonuçtan sonra kendim yaptırdım genetik testi kromozom testi ve kan pihtilasma testi. Seninle bunu başka bir sayfadan da konuşmustuk galiba ebru hanımın hastası değil misin? Tedavi ye başlamadan hiçbir doktor genetik testler istemez hatta 2,3 negatiften sonra istiyorlar kendin bir üniversite hastanesin de yaptırabilirsin ücretsiz olarak. Fakat en 1 negatif uygulama olması lazım
Hidrosalpinks di benim sorunum en azından ondan olmuyo diyodum tüplerim kesildi şimdi deneyeceğim bakalım onun dışında herşey normal miAslında biraz sorununun ne olduğuyla alakalı. Yani saptanmış bir sorun varsa ilk aşamada yaptırmaya gerek yok. Ama benimki gibi her şey normalse ama hamile kalamıyorsan o zaman sebepsiz infertilite olduğu için sebep bulmaya çalışıyorsun sürekli.
Benimde ilk denemem konya kızılay hastanesi 10 temmuzda transferim olacak :)Rabbi hebli mines salihin (amin )
Kızlar kaç yıldır bebiş bekliyoruz yazarmısınız ekleyeceğim
Zahidem91 2.deneme ..... günü test yapmayı bekliyor
Kitakita 2.deneme regl bekliyor
@ilsas 1.deneme opu bekliyor @gamze42 3.deneme regl bekliyor @yagmur_20 1.deneme regl bekliyor D Demircilknr 1. Deneme transfer bekliyor @kronik_unutkan 1. Deneme opu bekliyor @cnsg 1. Deneme
@Esopare41 1.deneme opu bekliyor
@ilkayy16 ..... deneme opu bekliyorNescafe87 ..............
@*bahar* 2. Deneme transfer bekliyor
esraamavi 1. Deneme opu bekliyor
@pedaliza61 1.deneme opu bekliyor
@cocukoloji 1.deneme regl bekleme
@Eeeffa ....deneme transfer bekliyor
birmucizeolsun .....deneme regl bekleme
2 2ba86 1. Deneme regl bekliyor
elif ece 007 1. Deneme regl bekliyor
B Browni61 1. Deneme regl bekliyor 7 yıldır bekliyor
K Kavimlergocu ..... deneme regl bekliyor
@gzm_27 ......deneme regl bekliyor
@beyaz32 5.deneme regl bekliyor
@sea2112 4.deneme regl bekliyor
@Hiexe 1. Deneme regl bekliyor
N nescafegold 1. Deneme opu bekliyor 6 yıldır bekliyor
D dl3434 3. Deneme regl bekliyor 1 kızı var 10 yıldır bekliyor
Tel den giriyorum düzenli görünüyor mu tam bilemiyorum idare ediverin artık :))))))
Hayırlı olsun inşallah
Bence cektirmelisinSadece kan testi bide muayene etti bişey çıkmadı,başka var mıki?rahim filmi zor mu çektirmeli miyim? Adete az kaldı
Ayy maşallah inşallah kat kat yükselir:)Kızlarrrrrrrrr bugün 9.günüm ve 120 çıktı pozitif. İki gün sonra tekrar kan vereceğim inşallah yükselme olur
Neden taze transfer yapmıyorlar?[/QUOTE]Umarım hepimize iyi sonuç olur , benimkide taZe transfer yapmam dedi bakalım hayırlısı
İnşallah canım inşallah allahım ınşallah hepimizin kucağına versin gonlumuzden geçeni bu ay herkes hamiş olsunnnnnnAyy maşallah inşallah kat kat yükselir:)
ben yaptım lucrin adettin 21.günü başladım bir sonraki adete kadar devam ettim. sonraki adetin 3.günü gonal f baslandı 200 ml .lucrini 5ml düşürüp devam etti yumurta toplanana kadarLucrin depot ignesi yapan varmi?
Benim ilk deneme regl oldum canımRabbi hebli mines salihin (amin )
Kızlar kaç yıldır bebiş bekliyoruz yazarmısınız ekleyeceğim
Zahidem91 2.deneme ..... günü test yapmayı bekliyor
Kitakita 2.deneme regl bekliyor
@ilsas 1.deneme opu bekliyor @gamze42 3.deneme regl bekliyor @yagmur_20 1.deneme regl bekliyor D Demircilknr 1. Deneme transfer bekliyor @kronik_unutkan 1. Deneme opu bekliyor @cnsg 1. Deneme
@Esopare41 1.deneme opu bekliyor
@ilkayy16 ..... deneme opu bekliyorNescafe87 ..............
@*bahar* 2. Deneme transfer bekliyor
esraamavi 1. Deneme opu bekliyor
@pedaliza61 1.deneme opu bekliyor
@cocukoloji 1.deneme regl bekleme
@Eeeffa ....deneme transfer bekliyor
birmucizeolsun .....deneme regl bekleme
2 2ba86 1. Deneme regl bekliyor
elif ece 007 1. Deneme regl bekliyor
B Browni61 1. Deneme regl bekliyor 7 yıldır bekliyor
K Kavimlergocu ..... deneme regl bekliyor
@gzm_27 ......deneme regl bekliyor
@beyaz32 5.deneme regl bekliyor
@sea2112 4.deneme regl bekliyor
@Hiexe 1. Deneme regl bekliyor
N nescafegold 1. Deneme opu bekliyor 6 yıldır bekliyor
D dl3434 3. Deneme regl bekliyor 1 kızı var 10 yıldır bekliyor
Tel den giriyorum düzenli görünüyor mu tam bilemiyorum idare ediverin artık :))))))
Hayırlı olsun inşallah
canım valla ben , transferden sonra 1 hafta sonra regl oldum tam günümde. Diğer adetlerimde gayet düzgün oldu.Arkadaslar özellik le 2.denemesi nu yaptıranlara bir sorum olucak. Ilk negatif ten sonra 10 gün gecikmeli adet oldum. Sonra 1ay dinlenmek istedim o arada tedbir için bir kaç test yaptim kan pihtilasma ve kromozom testi bu sayede kafa olarak 1 ay dinlenmiş oldum ama 28 inde bayramdan hemen sonra adet olmam gerekiyo du hala olmadım bu şekilde negstif transferinden ader olup sonra ki ay adeti yine gecicenler oldu mu aldığımız ilaçların etkisi hala sürüyor mudur ?
Cnm ben tüp yaptırmadım aşılama gibi ovilasyon indikasyonu yaptırdım 2. ay 36. Günde adet oldum bu ay 35Arkadaslar özellik le 2.denemesi nu yaptıranlara bir sorum olucak. Ilk negatif ten sonra 10 gün gecikmeli adet oldum. Sonra 1ay dinlenmek istedim o arada tedbir için bir kaç test yaptim kan pihtilasma ve kromozom testi bu sayede kafa olarak 1 ay dinlenmiş oldum ama 28 inde bayramdan hemen sonra adet olmam gerekiyo du hala olmadım bu şekilde negstif transferinden ader olup sonra ki ay adeti yine gecicenler oldu mu aldığımız ilaçların etkisi hala sürüyor mudur ?
Bende pcos var normal oluyorda eşimde translasyon varKızlar konuya yeni yeni girmeye başladım, tüp bebek yaptırma nedeniniz ne?
ewt cnm benim de ayni sekilde ikinci adetim 10 gun kadar gecikdi, ustelik hayatimda adetim gecikmemisti ve cok umitlenmistim, ne yazikki ilaclarin etkisi uzun sure gidiyormus, benim uzun protokoldu, orda baskilama daha fazla oldugu icin yumurtaliklarin kendine gelme suresi daha uzun olabiliyormus..Arkadaslar özellik le 2.denemesi nu yaptıranlara bir sorum olucak. Ilk negatif ten sonra 10 gün gecikmeli adet oldum. Sonra 1ay dinlenmek istedim o arada tedbir için bir kaç test yaptim kan pihtilasma ve kromozom testi bu sayede kafa olarak 1 ay dinlenmiş oldum ama 28 inde bayramdan hemen sonra adet olmam gerekiyo du hala olmadım bu şekilde negstif transferinden ader olup sonra ki ay adeti yine gecicenler oldu mu aldığımız ilaçların etkisi hala sürüyor mudur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?