- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
dejavu_one canım benim 3 gündür ağrım arttı kasık ağrım ve bel ağrım dün avm de yürümesin arabadan indim hemen bir cafe ye oturduk ona rağmen çok ağrım oldu karnım kasıklarım belim çok korkuyorum azıcık ayakta kalsam Başlıyor ağrım
Evet sıra bende korkuyorum kızlar
dejavu_one canım hayırlı olsun çok sevindim
Bir kişi bile pozitif olsa uumut oluyor bizdede
Allahım banada pozitif görmeyi nasip eylesin
Amin kuzumEvet sıra bende korkuyorum kızlar
dejavu_one canım hayırlı olsun çok sevindim
Bir kişi bile pozitif olsa uumut oluyor bizdede
Allahım banada pozitif görmeyi nasip eylesin
Transferden sonra ne yaptın cnm ne yedin içtin hep yattın mı benimde yarın opu olacak 3. Demememiz bu aradaCanımm çok teşekkür ederim Rabbim nasip etsin sanada. Ben kaç gündür korkuyorum dün aklım hep takıktı testi sabah titreyerek yaptım zor damlattım.Teker teker alalım haberleri nisan annelerine geçelim ay derkem bile içim tuhaf oluyor.
İlacı bıraktım, ertesi gün hemen adet gördüm canım. Fakat 5 günde biten reglim hala bitmedi bugün 8. gün ve çok sancılı geçti düne kadar.Muhasebeci kız bile çok daha ilgiliydi hemşireden
Neyse gıybet etmek istemiyorum ama hoşlanmadığım çok nokta oldu benim de işte
Herkesin kalbine göre olsun herşey canım
Moralimi yüksek tut olacak inşAllah
Ben bir müddet düşünmek istemiyorum
Zaten adet ağrısı gibi ağrılarım da başladı
Bu arada kaçıncı gün adet oldunuz kızlar
Ben dün bıraktım ilaçları
Hayırlı olsun canım hamilesin, ben çarşambayı bekliyorum heyecanlaİşte böyle kızlaar var dimii yaa eşime kaç keredir soruyorum tabi yakından birazcık daha koyuDadli
Evet tatlım çarşamba cuma kan verirsin hadi hayırlısı ☺evet demiştin çevremde de çok vardı çok sağol canım dikkat edicem bugün ağrım arttı
canım eşim çarşambayı bekleyelim düşük çıkar falan diyor yarında evde test yapıcam çarş. sabah giderim sonra bi.daha cumamı gitmem lazım ikigünde ya.
Amin canım darısı başına inşallah
Canım senin ağrıların ne durumdaEvet tatlım çarşamba cuma kan verirsin hadi hayırlısı ☺
Aminn insallahevet demiştin çevremde de çok vardı çok sağol canım dikkat edicem bugün ağrım arttı
canım eşim çarşambayı bekleyelim düşük çıkar falan diyor yarında evde test yapıcam çarş. sabah giderim sonra bi.daha cumamı gitmem lazım ikigünde ya.
Amin canım darısı başına inşallah
Bende yaptırırım belkiÇok heycanlıyım yarın sabah kan testi yaptıracam
Kasık ağrılarım devam ediyor canım gögüs ağrım azaldı ama yine de var çok yoğun değil tatlımCanım senin ağrıların ne durumda
Canım benimde bel ağrım ve kasıkta batmalar var aynı seninle@muallimez ve kun fe yekunn lızlar sizin ağrılarınız yada belirtileriniz nasıl benim bel ve kasık ağrım var ya
Tup bebekdeki hemsire dedi buyuk ihtimal ikiz diye. Degerin yuksek dedi. Ondan tereddütte kaldim.Canm 5gun embriyoları blastosist oluyor iki tane koyulmadiysa ikiz olma ihtimali yok
Bende ayni canm ya ağrılar devam.
Sakin olKızlar tarih yakınlaştı ya bende unutlar tükendi sanki
Belirtimde yok
Sizde böyle oldunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?