TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Transferden sonra ne yaptın cnm ne yedin içtin hep yattın mı benimde yarın opu olacak 3. Demememiz bu arada

Canım hep yatmadım hast.de 1 saat falan yattım geldim hatta masada yemek yedim ilk gün ve ertesi günü yattım oturdum öyle. evde jeli yaptıkça sabah akşam yürüdüm 6.günümde az az dışarı çıktım. yeme içme olarak son 4 gün kala 2 dilim ananas yedim günde bir de iki gün birer avakado yedim transfer gününden itibaren yemedim. Transfer günü kabak çekirdeği sonraki günlerde ama hergün yemedim. Bol su içtim sabah aç karına kayısı yedim kabız olmamak ıkınmamak lazım her akşam çorba et yemeği ama sebzede yedim çok şunu yiyeyim demedim bi kahvaltı bi akşam meyve bile yemedim ama artık daha dikkat edicem

dejavu_one Canım normal testle yaptın dimi bide adet tarihin neydi canım

evet canım reglim 11 12 ağustos gibi ama tüpte regl tarihi falan geçerli değil canım hazır embriyo koyulduğu için 12 gün sonra belli oluyor ve tekrar kan kese kalp atışo devam ve bebekte sorun olmadıkça değer düşmedikçe kanama olmaz.

Hayırlı olsun canım hamilesin, ben çarşambayı bekliyorum heyecanla

ben kan testim çarşamba ama ben salı yaptırıcam hayırlısı güzel sonuçlar görürüz inşallah

dejavu_one anneni uyandım söyle canım

Söyledim canım çok sevindi ağladı dayımların haberi yoktu yan apartmandalar kahvaltıya çağırmışlar gittik söyledik uçtu sevinçten onların çocuğu olmadı çok istiyordu.

Kızlar tarih yakınlaştı ya bende unutlar tükendi sanki
Belirtimde yok
Sizde böyle oldunuzmu

canım bende de son iki gün falan belirtiler yoktu bende olmadı dedim baya azalmıştı ama çıktı bugün belirtiler tekrar arttı o yüzden moralini bozma

Anladım canım bide bulantılarda yokluyor sanki

bende de var kahvaltı ettim zorla yani.meyve koydu yengem çok yiyemedim hemem içim bulandı.

Evet kuzum benim de bulantı başladı çok erken ama ya

benim 7.gündü canım çok bulandı çok garipti ben o zaman biraz anladım. ya erkende olunca ikiz mi acaba diyorum bakalım

cnm sen opudan snra adetliyken gittinmi muayeneye beni cagirdilar kist olmus doktor bu ay dinlen dedi bana dogum kontrol hapi verdi
Yok canım gitmedim beni 13. Gün kontrole çağırdı. Yani salı günü. İlaç kullanmaya devam ediyorum estrofem . Neden kist olmuş ki acaba ? Bi açıklama yaptı mı sana doktor ?

Canım gebelik takibi için dedim bende 17 Temmuz benden 5. Gün önce doğuran Allah'ın izniyle

Arkadaşlar bulantılardan şikayet etme lüksümüz ne ara oldu

anladım cnm teşekkür ederim Allah tamamına erdirsin saglikla kucağına al inşallah

Yok canım gitmedim beni 13. Gün kontrole çağırdı. Yani salı günü. İlaç kullanmaya devam ediyorum estrofem . Neden kist olmuş ki acaba ? Bi açıklama yaptı mı sana doktor ?
ben opudan snraki ilk adetimde gittim iste muayene oldum kist olmus bu ay dinlen dedi cnm seninki bakmadan vermis o zamn ilaclari

Kızlar bu aralar rüyalarımda tuhaflaştı Allah hayra yorsun.yarın kan verecek ama sonuçtan korkuyorum yaa.idrarda gördüm ama yinede tırsıyorum

Kızlar bu aralar rüyalarımda tuhaflaştı Allah hayra yorsun.yarın kan verecek ama sonuçtan korkuyorum yaa.idrarda gördüm ama yinede tırsıyorum
INSLALALH BIRSEY OLMAZ ALLAHIN IZNIYLE. BENDE YARIN KAN VERECEĞİM TEKRAR. RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN CANM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…