Anladım canım bide bulantılarda yokluyor sankiCanım benimde bel ağrım ve kasıkta batmalar var aynı seninle
Evet kuzum benim de bulantı başladı çok erken ama yaAnladım canım bide bulantılarda yokluyor sanki
Beta hcg hormonu yükselişe geçiyor 6. Haftada başlayıp 16. Haftaya kadar sürdü bulantılarım oğlum da fenay dıEvet kuzum benim de bulantı başladı çok erken ama ya
Transferden sonra ne yaptın cnm ne yedin içtin hep yattın mı benimde yarın opu olacak 3. Demememiz bu arada
dejavu_one Canım normal testle yaptın dimi bide adet tarihin neydi canım
Hayırlı olsun canım hamilesin, ben çarşambayı bekliyorum heyecanla
Kızlar tarih yakınlaştı ya bende unutlar tükendi sanki
Belirtimde yok
Sizde böyle oldunuzmu
Anladım canım bide bulantılarda yokluyor sanki
Evet kuzum benim de bulantı başladı çok erken ama ya
Yok canım gitmedim beni 13. Gün kontrole çağırdı. Yani salı günü. İlaç kullanmaya devam ediyorum estrofem . Neden kist olmuş ki acaba ? Bi açıklama yaptı mı sana doktor ?cnm sen opudan snra adetliyken gittinmi muayeneye beni cagirdilar kist olmus doktor bu ay dinlen dedi bana dogum kontrol hapi verdi
Canım gebelik takibi için dedim bende 17 Temmuz benden 5. Gün önce doğuran Allah'ın izniyleCanım hep yatmadım hast.de 1 saat falan yattım geldim hatta masada yemek yedim ilk gün ve ertesi günü yattım oturdum öyle. evde jeli yaptıkça sabah akşam yürüdüm 6.günümde az az dışarı çıktım. yeme içme olarak son 4 gün kala 2 dilim ananas yedim günde bir de iki gün birer avakado yedim transfer gününden itibaren yemedim. Transfer günü kabak çekirdeği sonraki günlerde ama hergün yemedim. Bol su içtim sabah aç karına kayısı yedim kabız olmamak ıkınmamak lazım her akşam çorba et yemeği ama sebzede yedim çok şunu yiyeyim demedim bi kahvaltı bi akşam meyve bile yemedim ama artık daha dikkat edicem
evet canım reglim 11 12 ağustos gibi ama tüpte regl tarihi falan geçerli değil canım hazır embriyo koyulduğu için 12 gün sonra belli oluyor ve tekrar kan kese kalp atışo devam ve bebekte sorun olmadıkça değer düşmedikçe kanama olmaz.
ben kan testim çarşamba ama ben salı yaptırıcam hayırlısı güzel sonuçlar görürüz inşallah
Söyledim canım çok sevindi ağladı dayımların haberi yoktu yan apartmandalar kahvaltıya çağırmışlar gittik söyledik uçtu sevinçten onların çocuğu olmadı çok istiyordu.
canım bende de son iki gün falan belirtiler yoktu bende olmadı dedim baya azalmıştı ama çıktı bugün belirtiler tekrar arttı o yüzden moralini bozma
bende de var kahvaltı ettim zorla yani.meyve koydu yengem çok yiyemedim hemem içim bulandı.
benim 7.gündü canım çok bulandı çok garipti ben o zaman biraz anladım. ya erkende olunca ikiz mi acaba diyorum bakalım
anladım cnm teşekkür ederim Allah tamamına erdirsin saglikla kucağına al inşallahCanım hep yatmadım hast.de 1 saat falan yattım geldim hatta masada yemek yedim ilk gün ve ertesi günü yattım oturdum öyle. evde jeli yaptıkça sabah akşam yürüdüm 6.günümde az az dışarı çıktım. yeme içme olarak son 4 gün kala 2 dilim ananas yedim günde bir de iki gün birer avakado yedim transfer gününden itibaren yemedim. Transfer günü kabak çekirdeği sonraki günlerde ama hergün yemedim. Bol su içtim sabah aç karına kayısı yedim kabız olmamak ıkınmamak lazım her akşam çorba et yemeği ama sebzede yedim çok şunu yiyeyim demedim bi kahvaltı bi akşam meyve bile yemedim ama artık daha dikkat edicem
Canım transferin 7.-8. GünüArkadaşlar bulantılardan şikayet etme lüksümüz ne ara oldu
ben opudan snraki ilk adetimde gittim iste muayene oldum kist olmus bu ay dinlen dedi cnm seninki bakmadan vermis o zamn ilaclariYok canım gitmedim beni 13. Gün kontrole çağırdı. Yani salı günü. İlaç kullanmaya devam ediyorum estrofem . Neden kist olmuş ki acaba ? Bi açıklama yaptı mı sana doktor ?
Birşey demediler bence ancak kese muanesinde belli olur sanırımIkiside tutmus mu demek oluyo bu acaba? Ikizmi yani birsey dedilermi acaba
Canım gebelik takibi için dedim bende 17 Temmuz benden 5. Gün önce doğuran Allah'ın izniyle
Kese muayenesi ne zaman yaparlar acabaBirşey demediler bence ancak kese muanesinde belli olur sanırım
Evet aramız bir hafta hayırlısıyla kan testindede görseydikhaa son regl tarihim 10 Temmuz ben gelecek regliyi sordun sandım bir hafta var aramızda canım
INSLALALH BIRSEY OLMAZ ALLAHIN IZNIYLE. BENDE YARIN KAN VERECEĞİM TEKRAR. RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN CANMKızlar bu aralar rüyalarımda tuhaflaştı Allah hayra yorsun.yarın kan verecek ama sonuçtan korkuyorum yaa.idrarda gördüm ama yinede tırsıyorum
AminINSLALALH BIRSEY OLMAZ ALLAHIN IZNIYLE. BENDE YARIN KAN VERECEĞİM TEKRAR. RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN CANM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?