Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
2. Ayda sürüyor hatta ben ilk hamileliğimi çatlama iğnesini vuruldum ertesi ay kalmıştımewt cnm benim de ayni sekilde ikinci adetim 10 gun kadar gecikdi, ustelik hayatimda adetim gecikmemisti ve cok umitlenmistim, ne yazikki ilaclarin etkisi uzun sure gidiyormus, benim uzun protokoldu, orda baskilama daha fazla oldugu icin yumurtaliklarin kendine gelme suresi daha uzun olabiliyormus..
Merkezinle hangi merkeze gideceksin konuş cnm bence olur dozları söyler sanaGünaydın kızlar,yumurta takibini memlekette yapmayı düşünüyorum sonra istanbula gelip opu ve transfer,bu şekilde nasıl olur sizce,burda kalacak yerimiz Yok çünkü..
İnşallah canım Aminnnnİnşallah canım inşallah allahım ınşallah hepimizin kucağına versin gonlumuzden geçeni bu ay herkes hamiş olsunnnnnn
Bende inşallah önce artışı sonra keseyi sonra kalb atışı derken hoppp bir bakmisiz kucagimizda. İnşallah
Bende pcos var normal oluyorda eşimde translasyon var
Senin nedenin ne canım?
Bana da öyle diyorlardı ilk ama 2 kaybım oldu araştırma yaptım bunlar çıktı cnmCanım bizde de sorun yok deniliyordu bu zamana kadar. İşte şimdi kontrole gittim adetten önce rahmin kalp şeklinde, hamile olmana neden yok dediler. Birde sağolsun bu doktor eşimin morfolojisinde sıkıntı olduğunu söyledi. Çocukken geçirdiği ateşli hastalık nedenmiş
cnm ben bu dna hasar testini sordum doktora sperm icin yapiyorlar zaten simdi ekstra bi yontem cikmis mikro cip diye spermleri temizlerken bu hasari olmayanlar diger tarafa geciyorlarmis ben merkezimle oyle anlastim yoksa bir daha bir daha olmafi deyip bana bunlari yaptirmayin dedim siz bilirsiniz dedi doktorum tabiki mantikli birsey soyledeniz dedi biraz daha maliyetli olucak ama olsun tutma sansi yukselir en azindanBen ertelemeye karar verdim. Önce genetik testleri ve dna hasar testi yaptırıp sonrasında tüp bebeğe başlıcam.
Canım kalpleri mi durdu.benim 1tane saglikli var tupbebekle 1tane dogal yolla olup kalbi durdu yaptirmam gerekir mi acaba herhabngi test ya kafam karıştıBana da öyle diyorlardı ilk ama 2 kaybım oldu araştırma yaptım bunlar çıktı cnm
Biri 5 aylık erken DoğumCanım kalpleri mi durdu.benim 1tane saglikli var tupbebekle 1tane dogal yolla olup kalbi durdu yaptirmam gerekir mi acaba herhabngi test ya kafam karıştı
canım kaçırdım mı bilmiyorum çıktı mı sonuçlarınızKızlar eşim yarın test verecek,tedavimiZ test sonucuna bağlı,dualarda unutmayın..
hayırlı olsun canım, ilk deneme hüsransa zor atlatılıyor (kendi adıma) ama nefes aldığın müddet ve inancın varsa o ümit yeniden yeşeriyor, yeniden ilk gibi heyecanlanıyorsun canım, inşallah senin ilk seferde tutunur tatlım :)D dl3434 benim ilk deneme canim evlendiğimizden beri bekliyoruz 2 yildir. Kizlar ben önlem olsun diye embriyolara genetik test, histereskopi filan istedim ama ilk deneme diye doktor gerek gormedi. Kandan yapilan genetik testi kendim yaptirdim daha sonucu cikmadi. Bat 12 temmuz. Hem heyecanli hem umutlu hem tevekkül etmis bir haldeyim ilk deneme diye sanirim. 2.,3. Denelemerini yapan arkadaslar negatif sonuçlarda nasıl ayakta durdunuz nasil toparlanip yeniden basladiniz? Ben yıkılırmışım bir dahaki denemede hep moralsiz başlarmışım gibi geliyor korkuyorum
ilk deneme şokunu bende atamadımhayırlı olsun canım, ilk deneme hüsransa zor atlatılıyor (kendi adıma) ama nefes aldığın müddet ve inancın varsa o ümit yeniden yeşeriyor, yeniden ilk gibi heyecanlanıyorsun canım, inşallah senin ilk seferde tutunur tatlım :)
Fransadayim ben burda yaptırdım canimİnşallah canım AminnnnRabbim herkese nasip etsin..cok şükür 1tane kuzum var insallh bidaha nasip eder hayırlısı bu ay baslicaz bi aksilik olmazsa..nerde yaptırdın canım sen
Demeyin ya boyle okuyunca moralim bozuluyor ben nasil atlatirim bilmiyorum. Esimde morfoloji sorunu varilk deneme şokunu bende atamadımağlama krizlerim devam ediyor. Yeni doktora gittiğimde muayene olurken bile hıçkıra hıçkıra muayene oldum..
Psikolojimi düzeltmeye çalışıyoruz
Valla elimde değil, toplanmaya çalışıyorum ama alakasız yerde tepiyor. Doktor bile çok üzüldü bana . eşinizin morofolojisi kaç acaba?Demeyin ya boyle okuyunca moralim bozuluyor ben nasil atlatirim bilmiyorum. Esimde morfoloji sorunu var
1. Deneme benim 1 yıldır evliyiz canım D dl3434Rabbi hebli mines salihin (amin )
Arkadaşlar güncel durumlarınızı yazarken beni etiketleyebilir misiniz
sizleri takibim daha rahat olacak
Zahidem91 2.deneme İLK HAMİLEMİZ
Kitakita 2.deneme regl bekliyor
ilsas 1.deneme opu bekliyor (dondurulacak) 3 yıldır bekliyor
tanem87 3.deneme regl bekliyor
Y yagmur_20 1.deneme regl bekliyor 2 yıldır bekliyor
D Demircilknr 1. Deneme transfer bekliyor
kronik_unutkan 1. Deneme opu bekliyor 1yıldır bekliyor
@cnsg 1. Deneme
@Esopare41 1.deneme opu bekliyor
yesil_deniz ?????? deneme opu bekliyor
Nescafe87 1.deneme 2yıldır bekliyor
@*bahar* 2. Deneme transfer bekliyor
esraamavi 1. Deneme opu bekliyor 2 yıldır bekliyor
@pedaliza61 1.deneme opu bekliyor
cocukoloji 1.deneme regl bekliyor
E Eeeffa ????? deneme transfer bekliyor
birmucizeolsun 1.deneme regl bekliyor 2 yıldır bekliyor
2 2ba86 2. Deneme regl bekliyor 1.5 yıldır bekliyor
@elif ece 007 1. Deneme regl bekliyor
B Browni61 1. Deneme (beklemede) 7 yıldır bekliyor
K Kavimlergocu 1.deneme regl bekliyor
G gzm_27 ?????? deneme regl bekliyor
B beyaz32 5.deneme regl bekliyor
sea2112 4.deneme regl bekliyor
H Hiexe 1. Deneme regl bekliyor
N nescafegold 1. Deneme transfer bekliyor 6 yıldır bekliyor
D dl3434 3. Deneme regl bekliyor 10 yıldır bekliyor
naz79 3.deneme opu bekliyor
@k_br 2.deneme dr aramasını bekliyor
HandCute 3.deneme regl bekliyor
Hayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?