TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Tüm dedikoducu akrabalara tatildeyim dedim gönül rahatlığı ile tedavimi olabilirim artık destek olacaklarına köstek olmazlar hiç değilse

2. Ayda sürüyor hatta ben ilk hamileliğimi çatlama iğnesini vuruldum ertesi ay kalmıştım

Günaydın kızlar,yumurta takibini memlekette yapmayı düşünüyorum sonra istanbula gelip opu ve transfer,bu şekilde nasıl olur sizce,burda kalacak yerimiz Yok çünkü..

Günaydın kızlar,yumurta takibini memlekette yapmayı düşünüyorum sonra istanbula gelip opu ve transfer,bu şekilde nasıl olur sizce,burda kalacak yerimiz Yok çünkü..
Merkezinle hangi merkeze gideceksin konuş cnm bence olur dozları söyler sana

İnşallah canım Aminnnn Rabbim herkese nasip etsin..cok şükür 1tane kuzum var insallh bidaha nasip eder hayırlısı bu ay baslicaz bi aksilik olmazsa..nerde yaptırdın canım sen

Bende pcos var normal oluyorda eşimde translasyon var
Senin nedenin ne canım?

Canım bizde de sorun yok deniliyordu bu zamana kadar. İşte şimdi kontrole gittim adetten önce rahmin kalp şeklinde, hamile olmana neden yok dediler. Birde sağolsun bu doktor eşimin morfolojisinde sıkıntı olduğunu söyledi. Çocukken geçirdiği ateşli hastalık nedenmiş

Bana da öyle diyorlardı ilk ama 2 kaybım oldu araştırma yaptım bunlar çıktı cnm

Ben ertelemeye karar verdim. Önce genetik testleri ve dna hasar testi yaptırıp sonrasında tüp bebeğe başlıcam.
cnm ben bu dna hasar testini sordum doktora sperm icin yapiyorlar zaten simdi ekstra bi yontem cikmis mikro cip diye spermleri temizlerken bu hasari olmayanlar diger tarafa geciyorlarmis ben merkezimle oyle anlastim yoksa bir daha bir daha olmafi deyip bana bunlari yaptirmayin dedim siz bilirsiniz dedi doktorum tabiki mantikli birsey soyledeniz dedi biraz daha maliyetli olucak ama olsun tutma sansi yukselir en azindan

Canım kalpleri mi durdu.benim 1tane saglikli var tupbebekle 1tane dogal yolla olup kalbi durdu yaptirmam gerekir mi acaba herhabngi test ya kafam karıştı
Biri 5 aylık erken Doğum
Biri 2 aylık kalp sesi alamadık

hayırlı olsun canım, ilk deneme hüsransa zor atlatılıyor (kendi adıma) ama nefes aldığın müddet ve inancın varsa o ümit yeniden yeşeriyor, yeniden ilk gibi heyecanlanıyorsun canım, inşallah senin ilk seferde tutunur tatlım :)

ilk deneme şokunu bende atamadım ağlama krizlerim devam ediyor. Yeni doktora gittiğimde muayene olurken bile hıçkıra hıçkıra muayene oldum..
Psikolojimi düzeltmeye çalışıyoruz

ilk deneme şokunu bende atamadım ağlama krizlerim devam ediyor. Yeni doktora gittiğimde muayene olurken bile hıçkıra hıçkıra muayene oldum..
Psikolojimi düzeltmeye çalışıyoruz
Demeyin ya boyle okuyunca moralim bozuluyor ben nasil atlatirim bilmiyorum. Esimde morfoloji sorunu var

Demeyin ya boyle okuyunca moralim bozuluyor ben nasil atlatirim bilmiyorum. Esimde morfoloji sorunu var
Valla elimde değil, toplanmaya çalışıyorum ama alakasız yerde tepiyor. Doktor bile çok üzüldü bana . eşinizin morofolojisi kaç acaba?

Rabbi hebli mines salihin (amin )

Arkadaşlar güncel durumlarınızı yazarken beni etiketleyebilir misiniz
sizleri takibim daha rahat olacak

Zahidem91 2.deneme İLK HAMİLEMİZ
Kitakita 2.deneme regl bekliyor
ilsas 1.deneme opu bekliyor (dondurulacak) 3 yıldır bekliyor
tanem87 3.deneme regl bekliyor
Y yagmur_20 1.deneme regl bekliyor 2 yıldır bekliyor

D Demircilknr 1. Deneme transfer bekliyor
kronik_unutkan 1. Deneme opu bekliyor 1yıldır bekliyor
@cnsg 1. Deneme
@Esopare41 1.deneme opu bekliyor
yesil_deniz ?????? deneme opu bekliyor
Nescafe87 1.deneme 2yıldır bekliyor
@*bahar* 2. Deneme transfer bekliyor
esraamavi 1. Deneme opu bekliyor 2 yıldır bekliyor
@pedaliza61 1.deneme opu bekliyor
cocukoloji 1.deneme regl bekliyor
E Eeeffa ????? deneme transfer bekliyor
birmucizeolsun 1.deneme regl bekliyor 2 yıldır bekliyor
2 2ba86 2. Deneme regl bekliyor 1.5 yıldır bekliyor
@elif ece 007 1. Deneme regl bekliyor
B Browni61 1. Deneme (beklemede) 7 yıldır bekliyor
K Kavimlergocu 1.deneme regl bekliyor
G gzm_27 ?????? deneme regl bekliyor
B beyaz32 5.deneme regl bekliyor
sea2112 4.deneme regl bekliyor
H Hiexe 1. Deneme regl bekliyor
N nescafegold 1. Deneme transfer bekliyor 6 yıldır bekliyor
D dl3434 3. Deneme regl bekliyor 10 yıldır bekliyor
naz79 3.deneme opu bekliyor
@k_br 2.deneme dr aramasını bekliyor
HandCute 3.deneme regl bekliyor

Hayırlı olsun inşallah

kızlarrrr üzülmek yok olumlu yada olumsuz olsa da sonuç ikisi de Rabbimden geliyor sabredip, şükretmek lazım

elbet bir gün hamile kalacağız, rabbim bunu bize yazmışsa yaşayacağız inşallah,
üzüleceğiz elbet ama yeniden ümitleneceğiz çünkü insanız

1. Deneme benim 1 yıldır evliyiz canım D dl3434

Arkadaşlarım merhabalar iğnelere devam. Ruh halinizde ne gibi değişiklikler var. Eşim benim biraz agresifleştiğimi düşünüyor onun dışında bi ağrı vücudumda bir değişiklik vs yok. Peki ya sizlerde durumlar nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…