- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Kızlar bu aralar rüyalarımda tuhaflaştı Allah hayra yorsun.yarın kan verecek ama sonuçtan korkuyorum yaa.idrarda gördüm ama yinede tırsıyorum
Amin canım ya ne bilim işte stres oldumINSLALALH BIRSEY OLMAZ ALLAHIN IZNIYLE. BENDE YARIN KAN VERECEĞİM TEKRAR. RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN CANM
Hiç sorma canım yaSorma ya bende korkuyorum tamam gördük ama hcg ne seviyede değer iyi çıkacak mı falan düşünüyorum bu böule kalp atışına kadar sürer
Transferden sonra ben de öyle korkulu iki rüya gördüm Allah hayr etsin.. Annem yastigimin altına küçük Kur'an koydu ondan sonra rahat uyudum. Bu aralar boşlukta olduğumuz için oluyor ,aslında bol bol dua iyi gelecektir inşaallah..Kızlar bu aralar rüyalarımda tuhaflaştı Allah hayra yorsun.yarın kan verecek ama sonuçtan korkuyorum yaa.idrarda gördüm ama yinede tırsıyorum
Dur bende koyim bu gece canımTransferden sonra ben de öyle korkulu iki rüya gördüm Allah hayr etsin.. Annem yastigimin altına küçük Kur'an koydu ondan sonra rahat uyudum. Bu aralar boşlukta olduğumuz için oluyor ,aslında bol bol dua iyi gelecektir inşaallah..
5.000 tüp bebek ilaçlarda 2.500 civarı ilaçlar kişiden kişiye değişebiliyorTüp bebek fiyatları ne kadar araştırma yapiyorum da
6.540 hastane 2.000 e yakın eczane tuttu Bursa AcıbademTüp bebek fiyatları ne kadar araştırma yapiyorum da
Hayatım belirtiler 5. Embriyosunda 7. Gün başlar 3.gün 9. Gün başlar eğer tuttuysa beta Hcg hormonu ancak salgılanır.sıkma canını erken yaniKizlar bende hic belirti yok bugün4gun icim karardi
Canim benmki 6gun tranferi amaHayatım belirtiler 5. Embriyosunda 7. Gün başlar 3.gün 9. Gün başlar eğer tuttuysa beta Hcg hormonu ancak salgılanır.sıkma canını erken yani
Ay bendede hiç birşey yok anlamadımKizlar bende hic belirti yok bugün4gun icim karardi
Toplama gününü yada transfer gününümü sayıyorsun genelde 5 konurCanim benmki 6gun tranferi ama
Hic korkma canim rahat ol..bende senin gibi cok korktum her aradigim da kalbim duracak gibi oluyodu benim de 2yumurtam toplandi 2si de döllendi şükür..4.gunu bugun transferimin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..Allah imm korusun insallah güzel dollensinMerhaba arkadaşlar dün toplama yapıldı tedavi süresince 2 tane gelişen yumurtadan sadece bir tanesini alabilmiş doktor. Bugün aradığımda saniyelik bakıyoruz henüz döllenme olmadı dediler. O kadar canım yandı ki. Zaten ümidim yoktu iyice yıkıldım. İlk denemem 30 yaşındayım sağda ve solda çikolata kistim var. Yumurta rezervlerim azalmış bir önceki kontrolde 8 adet saymışlardı tedaviye 2 adetle devam ettik. Bir umut diyorum belki yaşar. Transfer bile olamayacağımı düşünmek çok ağır geliyor. Mikroenjeksiyon yapmışlar döllenmeme ihtimali sadece yüzde 3 müş okuduğum kadarıyla. Bir mucize olur mu bilmem yarın belli olur dimi her şeyAllah hepimize yardım etsin.
Hakkında hayırlısı canım. Benimde ilk denememde 2 yumurta toplanmıştı. Fakat 5. güne gelememişti bölünmesi 4. gün durmuştu. Fazla ara vermezsen yumurtalık uyarılışı daha iyi tutuyor. Eğer bu yumurtan döllenmezse üzülme 2 ay ara verip tekrar başla. 2. yumurta uyarılışında daha verimli yumurta toplanıyor, benim ikincide 11 yumurta toplandı, bunlardan 8 i dolu çıktı 5 i 5. güne ulaştı, 2 tanesi transfer edildi tutmadı gerçi. 3 tanesi de 6. gün blastokist aşamasında donduruldu. Demem o ki, nasibinse tek yumurta da yeter. Değilse pes etmeden ve 2-3 aydan fazla ara vermeden tekrar başla. Rabbim hepimizin hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun inşallahMerhaba arkadaşlar dün toplama yapıldı tedavi süresince 2 tane gelişen yumurtadan sadece bir tanesini alabilmiş doktor. Bugün aradığımda saniyelik bakıyoruz henüz döllenme olmadı dediler. O kadar canım yandı ki. Zaten ümidim yoktu iyice yıkıldım. İlk denemem 30 yaşındayım sağda ve solda çikolata kistim var. Yumurta rezervlerim azalmış bir önceki kontrolde 8 adet saymışlardı tedaviye 2 adetle devam ettik. Bir umut diyorum belki yaşar. Transfer bile olamayacağımı düşünmek çok ağır geliyor. Mikroenjeksiyon yapmışlar döllenmeme ihtimali sadece yüzde 3 müş okuduğum kadarıyla. Bir mucize olur mu bilmem yarın belli olur dimi her şeyAllah hepimize yardım etsin.
Benimkinde Blast 5. Gün embriyosu ama 7. Gün belirti hissettim.transfer gününü saymazsakCanim benmki 6gun tranferi ama
Benimki de 6.gün transferi..2.tüp bebek denememizde 3 embriyomuz oluştu..ikisi 5.gün, biri 6.gün..iki ay önce 2 tane 5.gün transfer edildi, tutmadı maalesef..şimdi bu ay dondurulan kalan 6.gün embiyomuz transfer edildi..belki bir ümit çıkar diye sabah idrar testi yaptım, çıkmadı..yarın tekrar deneyeceğim..dilerim hepimiz için güzel sonuçlar görürüz..Canim benmki 6gun tranferi ama
Insalhh tutar canm seninkideBenimki de 6.gün transferi..2.tüp bebek denememizde 3 embriyomuz oluştu..ikisi 5.gün, biri 6.gün..iki ay önce 2 tane 5.gün transfer edildi, tutmadı maalesef..şimdi bu ay dondurulan kalan 6.gün embiyomuz transfer edildi..belki bir ümit çıkar diye sabah idrar testi yaptım, çıkmadı..yarın tekrar deneyeceğim..dilerim hepimiz için güzel sonuçlar görürüz..
Canm benim ilki tuttu 5gunduHakkında hayırlısı canım. Benimde ilk denememde 2 yumurta toplanmıştı. Fakat 5. güne gelememişti bölünmesi 4. gün durmuştu. Fazla ara vermezsen yumurtalık uyarılışı daha iyi tutuyor. Eğer bu yumurtan döllenmezse üzülme 2 ay ara verip tekrar başla. 2. yumurta uyarılışında daha verimli yumurta toplanıyor, benim ikincide 11 yumurta toplandı, bunlardan 8 i dolu çıktı 5 i 5. güne ulaştı, 2 tanesi transfer edildi tutmadı gerçi. 3 tanesi de 6. gün blastokist aşamasında donduruldu. Demem o ki, nasibinse tek yumurta da yeter. Değilse pes etmeden ve 2-3 aydan fazla ara vermeden tekrar başla. Rabbim hepimizin hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun inşallah
Peki canım, bu seferki tedavinde ilaçların ve dozajı değiştirildi mi?Canm benim ilki tuttu 5gundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?