Hayir canm degismedi ayniPeki canım, bu seferki tedavinde ilaçların ve dozajı değiştirildi mi?
Canım benim, tedaviyi yaptırdığın yere göre değişiyor fiyatlar. Benim tedavim ve takibim hariç işlemlerim üniversite hastanesinde yapıldı. İlk tedavimde doktorun yumurta takibi dahil 1750 ₺, hastanede yapılan işlemlerde yaklaşık 800 ₺, ilaçlarımda vitamin hariç 780 lira tuttu. Yani yaklaşık 3500 ₺ ilk tedavim tuttu. 2. tedavimde 2000₺ civarı tuttu, hastane opu haricinde para almadı, ilaçlarım 600₺ tuttu, doktorum 1250 tuttu. Tüm işlemlerim aynı üniversite hastanesinde yapıldı fakat ilaçlarım değiştirildiTüp bebek fiyatları ne kadar araştırma yapiyorum da
Valla ucuzmus ben o paranın3mislini verdimCanım benim, tedaviyi yaptırdığın yere göre değişiyor fiyatlar. Benim tedavim ve takibim hariç işlemlerim üniversite hastanesinde yapıldı. İlk tedavimde doktorun yumurta takibi dahil 1750 ₺, hastanede yapılan işlemlerde yaklaşık 800 ₺, ilaçlarımda vitamin hariç 780 lira tuttu. Yani yaklaşık 3500 ₺ ilk tedavim tuttu. 2. tedavimde 2000₺ civarı tuttu, hastane opu haricinde para almadı, ilaçlarım 600₺ tuttu, doktorum 1250 tuttu. Tüm işlemlerim aynı üniversite hastanesinde yapıldı fakat ilaçlarım değiştirildi
Özelde yaptırsaydım benimde öyle tutacağını düşünüyorum. Etrafımda çok kişi duydum evini satan bu dert uğruna, rabbim aratmasın. Şimdi ekim ayında tekrar start vereceğim, dondurulmuş embriyodan önce devletteki son hakkımıda denemek istiyorum, onlar hazırda zaten,eşim ve doktorumla istişare edip karar vereceğiz nasipseValla ucuzmus ben o paranın3mislini verdim
Blast ne oluyo kızlar ya :)Benimkinde Blast 5. Gün embriyosu ama 7. Gün belirti hissettim.transfer gününü saymazsak
Ya canim oyle deyince beni de korkuttun..benim pazartesi toplandi persembe transfer oldu 4.gun mu oluyo..cok guzel dendi ama 5.gun beklwtilmedi bisey olmamıştır insallahHakkında hayırlısı canım. Benimde ilk denememde 2 yumurta toplanmıştı. Fakat 5. güne gelememişti bölünmesi 4. gün durmuştu. Fazla ara vermezsen yumurtalık uyarılışı daha iyi tutuyor. Eğer bu yumurtan döllenmezse üzülme 2 ay ara verip tekrar başla. 2. yumurta uyarılışında daha verimli yumurta toplanıyor, benim ikincide 11 yumurta toplandı, bunlardan 8 i dolu çıktı 5 i 5. güne ulaştı, 2 tanesi transfer edildi tutmadı gerçi. 3 tanesi de 6. gün blastokist aşamasında donduruldu. Demem o ki, nasibinse tek yumurta da yeter. Değilse pes etmeden ve 2-3 aydan fazla ara vermeden tekrar başla. Rabbim hepimizin hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun inşallah
m, 3. gün transferin yapılmış senin. KorkmaYa canim oyle deyince beni de korkuttun..benim pazartesi toplandi persembe transfer oldu 4.gun mu oluyo..cok guzel dendi ama 5.gun beklwtilmedi bisey olmamıştır insallah
Blastokist, embriyonun bölünmesini tamamlayıp, hücre haline gelip, tutunma aşamasına hazır hale gelmiş embriyoya verilen adBlast ne oluyo kızlar ya :)
5. Gün embriyosuna deniyor canım :)Blast ne oluyo kızlar ya :)
Benim devlette yaptırdığımda 1800 hastaneye raporlu ilaçlar 950 tutmuştu.ama nasip değilmişCanım benim, tedaviyi yaptırdığın yere göre değişiyor fiyatlar. Benim tedavim ve takibim hariç işlemlerim üniversite hastanesinde yapıldı. İlk tedavimde doktorun yumurta takibi dahil 1750 ₺, hastanede yapılan işlemlerde yaklaşık 800 ₺, ilaçlarımda vitamin hariç 780 lira tuttu. Yani yaklaşık 3500 ₺ ilk tedavim tuttu. 2. tedavimde 2000₺ civarı tuttu, hastane opu haricinde para almadı, ilaçlarım 600₺ tuttu, doktorum 1250 tuttu. Tüm işlemlerim aynı üniversite hastanesinde yapıldı fakat ilaçlarım değiştirildi
3.gün oluyor canımYa canim oyle deyince beni de korkuttun..benim pazartesi toplandi persembe transfer oldu 4.gun mu oluyo..cok guzel dendi ama 5.gun beklwtilmedi bisey olmamıştır insallah
Canım ben şikayet etmiyorum yanlış anlaşılmasın .Bulantım transferin 7.günü başladı bana biraz erken geldi o yüzden yazdım .Rabbim yavrumu kucağıma versin de ben 9 ay razıyımArkadaşlar bulantılardan şikayet etme lüksümüz ne ara oldu
Allah diledikten sonra neden olmasın. Kalbini ferah tut. Allah dilemediyse herşey dortdortluk olsada olmuyorMerhaba arkadaşlar dün toplama yapıldı tedavi süresince 2 tane gelişen yumurtadan sadece bir tanesini alabilmiş doktor. Bugün aradığımda saniyelik bakıyoruz henüz döllenme olmadı dediler. O kadar canım yandı ki. Zaten ümidim yoktu iyice yıkıldım. İlk denemem 30 yaşındayım sağda ve solda çikolata kistim var. Yumurta rezervlerim azalmış bir önceki kontrolde 8 adet saymışlardı tedaviye 2 adetle devam ettik. Bir umut diyorum belki yaşar. Transfer bile olamayacağımı düşünmek çok ağır geliyor. Mikroenjeksiyon yapmışlar döllenmeme ihtimali sadece yüzde 3 müş okuduğum kadarıyla. Bir mucize olur mu bilmem yarın belli olur dimi her şeyAllah hepimize yardım etsin.
Tüp bebek fiyatları ne kadar araştırma yapiyorum da
Canım ben kullanmıyorum ama çokk gazım var yine deKızlar aranızda coraspin kullanıp gazı olan varmı
Bari bazı ilaçlar karsilansa.. Jel meselâ çok pahalıEvet bizim gibi bir çocuğu olanları malesef devlet hiç desteklemiyor
Jeli aile hekimliğinde yağdırabiliyorsunuz. 25 ₺ aldım temmuzdaBari bazı ilaçlar karsilansa.. Jel meselâ çok pahalı
Hadi ya... Ben hep 118 e aldım. Acaba çocuk var diye mi karşılanmıyor benim.Jeli aile hekimliğinde yağdırabiliyorsunuz. 25 ₺ aldım temmuzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?