TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Tüp bebek fiyatları ne kadar araştırma yapiyorum da
Canım benim, tedaviyi yaptırdığın yere göre değişiyor fiyatlar. Benim tedavim ve takibim hariç işlemlerim üniversite hastanesinde yapıldı. İlk tedavimde doktorun yumurta takibi dahil 1750 ₺, hastanede yapılan işlemlerde yaklaşık 800 ₺, ilaçlarımda vitamin hariç 780 lira tuttu. Yani yaklaşık 3500 ₺ ilk tedavim tuttu. 2. tedavimde 2000₺ civarı tuttu, hastane opu haricinde para almadı, ilaçlarım 600₺ tuttu, doktorum 1250 tuttu. Tüm işlemlerim aynı üniversite hastanesinde yapıldı fakat ilaçlarım değiştirildi

Valla ucuzmus ben o paranın3mislini verdim

Valla ucuzmus ben o paranın3mislini verdim
Özelde yaptırsaydım benimde öyle tutacağını düşünüyorum. Etrafımda çok kişi duydum evini satan bu dert uğruna, rabbim aratmasın. Şimdi ekim ayında tekrar start vereceğim, dondurulmuş embriyodan önce devletteki son hakkımıda denemek istiyorum, onlar hazırda zaten,eşim ve doktorumla istişare edip karar vereceğiz nasipse

Ya canim oyle deyince beni de korkuttun..benim pazartesi toplandi persembe transfer oldu 4.gun mu oluyo..cok guzel dendi ama 5.gun beklwtilmedi bisey olmamıştır insallah

B
Benim devlette yaptırdığımda 1800 hastaneye raporlu ilaçlar 950 tutmuştu.ama nasip değilmiş

Allah diledikten sonra neden olmasın. Kalbini ferah tut. Allah dilemediyse herşey dortdortluk olsada olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…