TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Canim benmki 6gun tranferi ama

benimde 6.gün transferi canım benimde 6-7.günlerde yavaş yavaş başladı bugün 9.günüm evde testte çıktı daha bugün taö olarak ağrı falan var. hiç takılma belirtilere bir ara tamamen kesiliyor çünkü inşallah sende hayırlı haber alırsın

Kendini üzme takmamak mümkün değil ama du et rahatla inşallah döllenir benim bir tedavimde yumurtalarım olgun çıkmadı iptal oldu çok yıkıldım ama ayağa kalktım tekrar başladım bugün testte çizgiyi gördüm çok şükür

Kızlar aranızda coraspin kullanıp gazı olan varmı

coraspin mi yapıyor o gazı yaa çok gazım vardı benimde hep hala var azaldı sanki ama günlerce karnım şiş gezdim

Hadi ya... Ben hep 118 e aldım. Acaba çocuk var diye mi karşılanmıyor benim.
O konu hakkında bir fikrim yok canım, yine de aile hekimliğine gidip tüpbebek yaptırdığını ve jeli kullanman gerektiğini söylersen tek seferde 2 kutu yazdırabiliyorsun. Bir dene istersen, belki çocuğunda olsa karşılar

Canım bende 2. Çocuk için uğraşıyorum ama ilk dede bındada jeli yazdı sağlıkocağı.sadece ben ımom folik asiti özel alıyorum

Eşimde jeli eczaneden 100 küsüre almış 3 kutu mu ne gitti bu vakte kadar. Dönünce bizde aile hekimliğimize yazdıralım bir sorun çıkmazsa inşallah

Az gazım var normalde.akşam 6 da içiyorum 1 saat sonra aşırı sancı sabaha kadar

Kızlar merhaba
Cuma günü Tüp bebek tedavisine başladık biz
Rapor çıkarticaz ama Daha çıkmadı rapor evraklarını verdim
Cuma günü dede ilaç yazdi
Eczane bana 440 TL olan ilacı 150 ye verdi
Rapor çıkınca dönüşüm yaptırmak istedigimi söyledim tamam dedi
Rapor çıkınca yaparız dedi ama tam nasıl olcak bilemedim
Rapor çıkaranlar anlatabilirler mi

Acaba eczane bizi kandırmış olabilir mi??

bana Dr ilacı yazdı 3gunluk gonalf 440;tuttu eczane 150ye verdi raporunun çıktığında dönüşüm yapicaz dedi ama nasıl olacak bilemedim

Canım artık yazdır sende.ya banada dua et yarın için çok korkuyorum

Canım şu an İstanbuldayız tedavim burda oldu annem vardı burada Eskişehir'de yaşıyorum aile hekimim orada gidince ancak. Ayy yarın büyük gün inşallah canım kanda da pozitifi göreceksin o çizgi boşuna çıkmaz dimi yanii idrarda çıkan kanda da çıkar. Salı da ben yaptırıcam bende korkuyorum ama doğal yani benim ilk birfe bu deneyimler sonucu alınca hemen yaz kaç çıkacak kendi adıma da merak ediyorum aynı günüz ne de olsa

Dün alındı dün sabah. Bu sabah 11.30 da döllenmemişti hala şansım var mı? Kaç günde döllenir ki bir tanecik yawrum diyorum ki bir başına savaş veriyor

Amin inşallah tüm isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım. Yarında olmazsa artık tüm ümidim bitecek. 2 ay ara verip yeniden başlicam. Şişli memoriala gidiyorum 2. Deneme için başka yerler mi araştırsam aynen devam mı etsem bilemedim aslında çok güveniyorum ordaki doktorlara falat 2 yumurta ile tedaviye başlamalarına içtem içe kızıyorum şuan ne biliim bu yumurtaları artırıcı bi tedaviden sonra neden başlamadılar diye düşünüp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…